Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Geziye çıkmak istiyorum,fakat?
İnşallah kısa zamanda cevaplar gelir Melih kardeşim çok yardıma ihtiyacımız var bu konuda.Yaş ortalaması mevzusuna gelince forumda genelde hep mesaj atanların yaş ortalaması yüksekti ve işi gücü olan kişilerdi ondan kast ettim onu kardeşim :)
Öncelikle herkese selamlar,konunun yeri burası mı bilmiyorum fakat bi an önce konuyu açmak istedim.Forumda biraz inceledim ve gerek ortamı olsun gerekse yapılan etkinlikler olsun çok çok güzel.Ben aranıza yeni katılıyorum ve forum ortalamasına göre yaşım ufak kalıcak sanırım.Ben 19 yaşındayım ve...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Öncelikle herkese selamlar,konunun yeri burası mı bilmiyorum fakat bi an önce konuyu açmak istedim.Forumda biraz inceledim ve gerek ortamı olsun gerekse yapılan etkinlikler olsun çok çok güzel.Ben aranıza yeni katılıyorum ve forum ortalamasına göre...