Arama sonuçlarınız

1. Macit Şekerci

04 Ocak 2015, 100. Yılında Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşüne Katıldık.

Ynt: 04 Ocak 2015, 100. Yılında Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşüne Katıldık. Umarım, bir gün siz de gidersiniz.

2. Macit Şekerci

Ynt: 04 Ocak 2015, 100. Yılında Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşüne Katıldık. Ben teşekkür ederim.
  3. Macit Şekerci

E-kitap Mı? Yoksa Baskı Kitap Mı?

Ynt: E-kitap Mı? Yoksa Baskı Kitap Mı? Merhaba; Son yıllarda teknoloji dünyasında olagelen hızlı gelişimin etkileri, günlük yaşamın her dalında olduğu gibi, yazılı basında da görülüyor. Kitap okumayı ve araştırmayı seven biri olarak, ve de, kütüphanesinde hatır sayılır miktarda kitaba sahip...

4. Macit Şekerci

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Israrla takipteyiz... Macit Şekerci
  5. Macit Şekerci

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Gelemesem de takipteyiz :)

6. Macit Şekerci

Ynt: 04 Ocak 2015, 100. Yılında Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşüne Katıldık. ...Fotoğraflara devam.

7. Macit Şekerci

En Sonunda Bende Yazdım "buda Benim Navaram" :)

Ynt: En Sonunda Bende Yazdım "buda Benim Navaram" :) Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  8. Macit Şekerci

Sarıkamış Şehitlerinin 100. Yılını Anma Yürüyüşümüz. 04 Ocak 2015... Sarıkamış deyince hepimizin aklına hemen, birinci dünya savaşının Sarıkamış cephesinde verdiğimiz 90.000’e yakın şehidimiz gelir ve hepimizin yüreği acıyla, hüzünle burkulur. Kimimiz, şehit sayısının 60.000 olabileceğini...
  9. Macit Şekerci

Bir Günlük, Kısa Bir Kars Gezisi (03 Ocak 2015)

Kars İzlenimleri... Yüzüncü yılında Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne bu yıl biz de katıldık. Yürüyüşten bir gün önce 03 Ocak 2015 günü Kars'ta, kısa bir şehir turu yaptık. Serhat şehrimiz Kars, yüksek rakım sebebiyle kışları soğuk olan ve fakat mevsiminin sert olmasının tam aksi olarak...

10. Macit Şekerci

Gezenbilir Ilgaz Dağı Tırmanışı, 24-25 Ocak 2015

Ynt: Gezenbilir Ilgaz Dağı Tırmanışı, 24-25 Ocak 2015 İlgiyle takip edeceğim, yolunuz açık olsun. Macit Şekerci

11. Macit Şekerci

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (marmara) Takipteyiz...
  12. Macit Şekerci

Türkiye Off Road Şampiyonası 6. Ayak Yarışı (01-02 Kasım 2014 Riva)

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonası 6. Ayak Yarışı (01-02 Kasım 2014 Riva) Bir izleyici olarak, takip...

13. Macit Şekerci

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Ynt: Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı Uzun zamandır gitmeyi düşündüğüm Gökçetepe konusunda epey bilgi edinmiş oldum. Bildiklerini paylaşan herkese teşekkürler. Bir soru da ben sormak istiyorum. Eğer yazılmış ise gözümden kaçmış olabilir. Gökçetepe Tabiat Parkı, Çakıl koyunda mıdır...
  14. Macit Şekerci

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Cani yakalanmış, kanun, mutlaka cezanı verecektir. Fakat yetmez, Allah senin gibilerin belasını versin.
  15. Macit Şekerci

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Hiç bir ses çıkmasa da, yine de takip:)

16. Macit Şekerci

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Macit
  17. Macit Şekerci

Gezenbilir 6. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (19 Temmuz 2014)

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (19 Temmuz 2014) Cumartesi günü yoldaydım, katılamadım:( Hayıflandım desem yeridir. Macit
  18. Macit Şekerci

Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler

Ynt: Bolu - Düzce / Yaylalar - Göller - Şelaleler Güzel fotoğraflar için teşekkürler. (Takip) Macit

19. Macit Şekerci

Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?!

Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! Osmanlı Devleti’nin dünya savaşına neden girdiğini anlamak için, o günün dünya siyasi şartlarına bakmak gerekir. 1914 yılına gelindiğinde, dünyadaki konjonktür şöyleydi. Osmanlı Devleti, cihan devletiydi, dünyanın hakimiydi, dünya üzerinde söz sahibiydi...
  20. Macit Şekerci

Doğu Karedeniz Turu - Kars - Erzurum

Ynt: Doğu Karedeniz Turu - Kars - Erzurum Merhaba; Beş altı yıl önce, eşimle birlikte biz de Karadeniz turu yapmıştık. İstanbul çıkışlı yolculuğumuz, Sarp'a kadar gidiş, oradan Artvin-Erzurum üzerinden İstanbul'a dönüş şeklinde 3500 km'ydi. Güzergahımız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri