Arama sonuçlarınız

1. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im cj ye binipte offroad düşüneceksiniz ??? hemde karadeniZ de ;D benden söylemesi , büyük lastik, kilit, vinç, rollcage sizin ilgi alaniziz değil o zaman ;D.. seneye bende buradayım. siz de. bence hanıma ayrı araç bakın şimdiden. Toyota land rover filan ;D

2. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im oldu olacak lastik ebadini buyult . 31 inç yerine 33 ya da 35 tak. madem makas diferansiyel degisecek. makaslari yükseltme kiti olarak alırsın. 33 için 2.5 inç, 35 için 4 inç inç yükseltme kiti koyunca aracın duruşunda ve offroad yeteneginde büyük değişim olur. son hız...
  3. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im motor değiştirmeden direk diferansiyel mi degistireceksiniz o zaman :) dodge için sıfır malzeme var. hala üretimi olduğu için sıkıntı yok. yalnız arka dana60 ön dana44 dodge pw250

4. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im ön arka dana60 Ankara Takoser de vardı. Akrep ten çıkma.. Landçılar ne kadar salisbury filan deselerde bizim dana60.. 1800 e filan verecekti.. Ama aksları ve kilidi zor bulunuyormuş o yüzden biraz soğuklar..
  5. jeep

Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili)

Ynt: Nevşehir - Göreme için Tenteli Pick - UP (Fıstık Yeşili) Elinize sağlık sahibine de hayırlı sürüşler dilerim..

6. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im sanayiye gittiğimde ölçer bilgi veririm

7. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im 2 sene Tokat Erbaa da 1 sene de Turhal da kaldım. Ayrıca Samsun ve Ordu ekipleri ile defalarca kamplı gezilerimiz olmuştur. 2008 ve 2009 da Aybastı şenliklerine katıldım. Gaziantep e gelince beklerim. Telefonum sizde var. Selamlar..
  8. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Turgut ustayı iyi tanırım ;D o yeşil cj-6 sına çok motor attı değiştirdi. bana da demişti son motor son nokta diye.. hatta 2006 da fatsa aybastı şenliklerinde beraber yarışmıştık ;D diferansiyellerin sorunu yoksa bence de değiştirmeyin. motor şanzıman değişikliğini...
  9. jeep

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Land Rover Game Over vardı bir zamanlar ;D

10. jeep

Yeni İlan Panomuz

Ynt: Yeni İlan Panomuz Klasik düzende yorumlar görünüyordu. şimdi belki de yorum olmadığı için göremedim sanırım..

11. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Sayenizde bende öğreniyorum. 3.07 den 5.38 e kadar arada iç kutu değiştirerek takılabilinir. Ama ön diferansiyeli değiştirmek kolay olmayabilir. Çılabilecek olası sorunlar 1- Kovan değişeceği için diferansiyel genişliğini ve makasların bağlantı noktalarının ölçüsünü...
  12. jeep

Jeep‘in 2015 Yılında Pickup Modeli Olacak

Ynt: Jeep‘in 2015 Yılında Pickup Modeli Olacak Tabi orjinal olarak çıkması daha memnun edici. Ama geç kalmadılar mı sizce ?? Ortada bu kadar çift kabin 4x4 araç varken ve bunun kalitelisini arayan bir müşteri potansiyeli varken 2015 lerden bahsediyoruz..

13. jeep

Jeep‘in 2015 Yılında Pickup Modeli Olacak

Ynt: Jeep‘in 2015 Yılında Pickup Modeli Olacak Zaten AEV brute denilen bir kasa ile bu hizmeti çoktan vermeye başladı :)
  14. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im diferansiyeller yerliymiş, dana44 e benzetmeymiş ;D bende ilk defa duydum ama İzmir yapısı diferansiyellermiş. Rauf ustaya fotoğrafları mail attım. Bana yaptığı açıklama bu. Bu diferansiyellerin burada yani Ankara da zamanında kilo ile satıldığını işe yaramayacağını...
  15. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Ankara da Rauf usta var. sizin diferansiyellerinizi alıp aynısını maksimum 2000 farkla seri diferansiyel alabilirsiniz. Dodge diferansiyelleri çok pahalı değil. Ama hala neden sizin diferansiyellere daha seri takılamıyor anlamadım. iç kutu ile birlikte değişirse...

16. jeep

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Ankara da Rauf usta var. sizin diferansiyellerinizi alıp aynısını maksimum 2000 farkla seri diferansiyel alabilirsiniz. Dodge diferansiyelleri çok pahalı değil. Ama hala neden sizin diferansiyellere daha seri takılamıyor anlamadım. iç kutu ile birlikte değişirse...
  17. jeep

willys 1953

Ynt: willys 1953 standart bakımı yaptırıp önce ön muayeneye sokun eksiklere göre aracınızı tamamlarsınız..
  18. jeep

Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep)

Ynt: Bir Defender da Bizden Olsun (Gaziantep) araç şimdi antalya da turist gezdiriyor....

19. jeep

Yeni İlan Panomuz

Ynt: Yeni İlan Panomuz Çok zekice .. Tebrikler.. Ama yorum kısmı çok açık olmamış gibi..
  20. jeep

60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ

Ynt: 60 MODEL WILLYS TOPLAMA PROJESİ arkadaş uzun sasi tuzladan bu olur mu demiş. bende ugrasma cj ye bak dedim. ilk fotoğrafta direk cj-6 yi andiriyor. fazla dikkat etmedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri