Arama sonuçlarınız

1. oralulkumen

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Bir kaç farklı tür aşağıda; http://www.nilyasam.com/powerpac.html...

2. oralulkumen

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Basit bir nem alma cıhazı iş görmez mi?
  3. oralulkumen

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Bir gıdım arttırabilirim müsadenizle :) : Fan, sıcak havayı doğrudan dışarıya değil de, izolasyon olan iç ve dış cidar arasına verirse, ara katmandakı havanın ısınmasına da yol açar, bir nebze daha ısı ekonomisi sağlanmış olur. Ara...

4. oralulkumen

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Benim de eskiden özenerek yaptığım bir 59 Land Rover'im vardı, tercihinizde haklısınız. Hatırlar hatırlamaz iç piyasadan kaynak ismi yazacağım.
  5. oralulkumen

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Evet, normal (ince) giyinirseniz sıcaklık farkından dolayı su buharı yoğunlaşamadan dışarı geçer, çok kat giyinirseniz su buharı en dış katmana gelene kadar soğur ve suya dönüşür, Gore-tex ceketinizi çıkarttığınızda polarınızın üzerinde...

6. oralulkumen

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Ne zaman isterseniz. Ayrıca ihtiyacınız olan renk ve gramajda bir kumaş duyarsam haber veririm. Aslında size 1000 denye cordura da öneririm, 400 gr m2 civarındadır ve bilinen en sağlam kumaşlardandır, askeri çantalarda kullanılır. Polyamid esaslıdır. tekstürize...

7. oralulkumen

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Zamanında yaptırdığım indantran boyalı (renk haslığı yüksek) 380-400 gr/m2 kanvas kumaşım var. Ancak koyu lacivert :( Eğer işinize yarasa bildirin. 300- 400 metre kadar var elimde, size birkaç metre yeter sanırım.
  8. oralulkumen

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Isı kaybının önlenmesi ve su buharının (iç nemlenme) engellenmesi birlikte çözülebilecek en zor konu. Yaklaşık 25 yıldır dağcılık malzemeleri konusunda çalışıyorum, tüm dünya çalışıyor ancak şimdilik bir mutlak çözüm bulunamadı. Isı için...
  9. oralulkumen

Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana dönüşür mü?

Ynt: Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana Dönüşür Mü? Muhtemelen, ancak esneyebilir mi acaba :)

10. oralulkumen

Ynt: Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana Dönüşür Mü? Bunu çok beğendim, mesele bu, kapalı kasa kamyonetten dönüştürmek te kolay olurdu. hymer exist t-414

11. oralulkumen

Ynt: Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana Dönüşür Mü? Bunu çok beğendim, mesele bu, kapalı kasa kamyonetten dönüştürmek te kolay olurdu. hymer exist t-414
  12. oralulkumen

Uyku Tulumu İyileştirmek Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu İyileştirmek Hakkında Eğer bu konularda becerikliyseniz, 2 ince kumaş arasına elyaf koyarak bir iç tulum dikebilirsiniz, hacim, ağırlık ve maliyet açısından en optimal çözüm. Hem de mevsime göre birini taşımayabilirsiniz. polar ağır ve hacimli olur ama yapanlar var.

13. oralulkumen

Ynt: Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana Dönüşür Mü? Evet kanun ve yönetmeliği okudum bugün, kapalı kasa kamyonet gibi bir tanım yok. "c) Araçlara ilişkin tanımlar (Değişik: RG-11/04/2003-25076) 4) Kamyonet: (Değişik:RG-21/3/2012-28240)Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük...
  14. oralulkumen

Ynt: Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana Dönüşür Mü? Teşekkürler Atilla ve Bekir, Soruyu yazdıktan sonra diğer başlıklarda ilgili bölümleri okudum, anladığım kadarıyla açık kasa ancak uygun belgeli karavan üreticileri tarafından dönüştürülebiliyormuş. Kapalı kasada ise anladığım, şoför...
  15. oralulkumen

Ynt: Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana Dönüşür Mü? Kapalı kasa ruhsatlı kamyonet yada kamyonun karavana dönüşümüne izin veriliyor mu peki?

16. oralulkumen

Alpinist Uyku Tulumu Hakkında

Ynt: Alpinist Uyku Tulumu Hakkında Evet, belli ki tüm tulumları için tek etiket bastırmışlar ve tuluma göre oradaki ilgili alanlara çarpı koymayı planlamışlar, ancak bu işlemi üretim sonrasında unutmuşlar :)
  17. oralulkumen

Alpinist Uyku Tulumu Hakkında

Ynt: Alpinist Uyku Tulumu Hakkında Eskiden firma Murat Yıldırım'a aitti, daha sonra devretti, Kızılay da mağazaları var, devrettikten sonraki üretimlerde logo yu değiştirmiş olabilirler. Taklit değildir, biri bir taklit yapacak olsa Alpinist markasını taklit etmezdi diye düşünüyorum. 1900 -2000...
  18. oralulkumen

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) İşe yaradığına sevindim, güzel gözüküyor. :) Oynar platform, ayak basma yerinden, masa ve yatak pozisyonlarında kaçar cm yükseklikte duruyor?

19. oralulkumen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Önerdiğim yapıda yatak durumunda arka orta bagaj kapağı açılamaz ama masa durumundayken açılabilir. Kapagı açmak için masa konumuna getirmek gerekir sistemi, zor olur mu bilemiyorum :)
  20. oralulkumen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Kargoya verdim Atilla, sarı ayak yerine belki bir plastik geçme tapa bulunabilir?. Geçmiş olsun bu arada. Arkadaki kaydırma mekanizması kafama takıldı, muhtemelen denemişsindir ama yine de merakımı hoş gör, masaya bağladığın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri