Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ?
nasıl bir araziden bahsettiğinizi anlamadım açıkçası. ama 96 öncesi ZJ'lerde yani sizinkilerde DANA 35 çıkar benim bildiğim iyi bir diferansiyeldir. 96 sonrası DANA 44A çıkar aslında sağlamdır ancak aliminyum gövdesi yüzünden normal DANA 44'ten...
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-defender-discovery-1-50-mm-yukseltme-kiti-on-da6344-42642137/detay/?
bahsettiğim parça bu gerçi ilan disco 1 ve defler için. bizim araçlar için de görmüştüm sanki bulamadım...
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon
bu eklentiler hüma otonun ilanlarındaki parça sanıyorum. 50 mm yazıyordu ilanda eğer oysa. açılarda değişiklik oldu mu merak ettiğim nokta
Bizim araçlarda orta aynada bulunan dijital bir pusulamız var malum. Başınıza hiç geldi mi bilmiyorum benimki dün gece geç saatte evin önündeyken hep "E" yani doğuyu gösterirken karar değiştirip "C" yazmaya başladı. acaba ekran özelliğini mi yitirdi diye düşünüp eve çıktım. internetten kısa bir...
Ynt: disco 2 low range kolu
doğru bizim araçlarda low ve high konumu var ancak orta kilit yok, Traction control mevcut. aslında orta kilit mevcut ancak aktif değil. bunu bir kablo aparatla aktif hale getirebiliyorsunuz. hafızam beni yanıltmıyorsa 2003 modellerde orta kilit yok.
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
bu konuya bir kelime daha yazmayacağım. konuyu sulandırdığımı yazan, vicdanımıızla başbaşa kalmaya davet eden üyeleri asıl ben vicdanları ile başbaşa bırakıyorum. 3 yıllık üyeliğim boyunca hangi konuyu sulandırdığımı ya da kimi rahatsız ettiğimi kime...