Arama sonuçlarınız

1. I

sinema filmlerinden defenderlı kareler..

Ynt: sinema filmlerinden defenderlı kareler.. benzer bir konu daha önce de açılmıştı yanılmıyorsam orada da iyi kareler vardı

2. I

Süper Görüntü (VW - Amarok)

Ynt: Süper Görüntü (VW - Amarok) tamponu müthiş
  3. I

l200 Resimlerim

Ynt: l200 Resimlerim kar fotoğraflarını beğendim güle güle kullanın :)

4. I

Satılık VX80

Ynt: Satılık VX80 hayırlı satışlar ismail bey
  5. I

Grand Chrerokee 4.7 WJ'nin Yapım Aşaması

Ynt: Grand Chrerokee 4.7 WJ'nin Yapım Aşaması aynı fikirdeyim renk uyumu görüntü 10 numara ama lastikler değişmeli ebatlı istiyor

6. I

95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ?

Ynt: 95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ? nasıl bir araziden bahsettiğinizi anlamadım açıkçası. ama 96 öncesi ZJ'lerde yani sizinkilerde DANA 35 çıkar benim bildiğim iyi bir diferansiyeldir. 96 sonrası DANA 44A çıkar aslında sağlamdır ancak aliminyum gövdesi yüzünden normal DANA 44'ten...

7. I

95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ?

Ynt: 95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ? Arka mı? ön mü? zj lerde genelde ön zayıftır.
  8. I

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland diğer gezilerinizi takip ettiğim gibi bunu da ilgiyle takip edeceğim. cesaretinize hayran kaldım :)
  9. I

Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler t shirt üzerinde başarılı olur mu?

10. I

Ayanoff Power Dodge

Ynt: Ayanoff Power Dodge Ördek Doç diye namı vardır halk arasında :)

11. I

Konuları okuyamıyorum

Ynt: Konuları okuyamıyorum konu ile ilgili başka başlıkta modlardan bir acıklama yaptı teknik sorun üzerinde çalışılıyor diye bilginize
  12. I

Sayfalarda Görüntüleme Problemi !...

Ynt: Sayfalarda Görüntüleme Problemi !... aynı problem bende de mevcut sadece ilk mesajı görebiliyorum

13. I

Yeni oyuncağım 1996 L200 GLS 4x4 Symphonic Silver

Ynt: Yeni oyuncağım 1996 L200 GLS 4x4 Symphonic Silver valla ben de başlığı görünce yeni araç aldınız sandım. neyse bu da hayırlı olsun tabii ;D
  14. I

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-defender-discovery-1-50-mm-yukseltme-kiti-on-da6344-42642137/detay/? bahsettiğim parça bu gerçi ilan disco 1 ve defler için. bizim araçlar için de görmüştüm sanki bulamadım...
  15. I

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon bu eklentiler hüma otonun ilanlarındaki parça sanıyorum. 50 mm yazıyordu ilanda eğer oysa. açılarda değişiklik oldu mu merak ettiğim nokta

16. I

Discovery II dijital pusula kalibresi

Bizim araçlarda orta aynada bulunan dijital bir pusulamız var malum. Başınıza hiç geldi mi bilmiyorum benimki dün gece geç saatte evin önündeyken hep "E" yani doğuyu gösterirken karar değiştirip "C" yazmaya başladı. acaba ekran özelliğini mi yitirdi diye düşünüp eve çıktım. internetten kısa bir...
  17. I

disco 2 low range kolu

Ynt: disco 2 low range kolu doğru bizim araçlarda low ve high konumu var ancak orta kilit yok, Traction control mevcut. aslında orta kilit mevcut ancak aktif değil. bunu bir kablo aparatla aktif hale getirebiliyorsunuz. hafızam beni yanıltmıyorsa 2003 modellerde orta kilit yok.
  18. I

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE çağlar lastikler çok iyi durmuş güle güle kullan I love BFG ;D

19. I

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor beşiktaş ;)
  20. I

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bu konuya bir kelime daha yazmayacağım. konuyu sulandırdığımı yazan, vicdanımıızla başbaşa kalmaya davet eden üyeleri asıl ben vicdanları ile başbaşa bırakıyorum. 3 yıllık üyeliğim boyunca hangi konuyu sulandırdığımı ya da kimi rahatsız ettiğimi kime...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri