Arama sonuçlarınız

1. veteriner

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Nasılsın Ömer Abi.? Yenilikçi, ilerici, hayal gücü geniş fikirler yok eskisi gibi....

2. veteriner

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Ya hocam, neydi o günler....
  3. veteriner

Suzuki Vitarada Harareti kontrolü İçin Yapılması Gerekenler

Ynt: Suzuki Vitarada Harareti Kontrolü İçin Yapılması Gerekenler Bahsettiğim cihazı, Acartech nickli Mehmet Bey üretiyor, kendisine mesaj atarak temin edebilirsiniz, cihazın yakıt tüketimini de gösteren yol bilgisayarı versiyonu bir de devir -hararet gösteren daha basit bir versiyonu var...

4. veteriner

Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi

Ynt: Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi Bu bakımla 0,5 lt/100 km belki düşebilir.
  5. veteriner

Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri

Ynt: Vitara Hdi 2.0 Jlx ' İn Uzun Dönem İzlenimleri Vay Çağlar Hocam nerelerdesin, nasılsın? Eski dostları görmek ne güzel.

6. veteriner

Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı???

Ynt: Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı??? Tamam kardeş madem öyle. Ben sanayi moduna geçeyim: Şanzıman defransiyel yağları değiştirilmez, ömürlüktür. Servislerde değiştirelim derler ama onların amacı para sövüşlemektir. Ya da bazıları forumlarda değiştirin felan derler ama onları da...

7. veteriner

Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı???

Ynt: Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı??? Orjinal yağı 75W-90 tam sentetik'dır. Marka olarak benim bildiğim Castrol ve Mobil de bu numara var. Ancak her yerde bulunmaz. Fiyatı da biraz pahalıdır. İkinci tercih piyasada kolay bulunan biraz daha ucuz olan 80-90 dır.
  8. veteriner

Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım Bence olmaya olur da, şu haliyle dahi LPG deposu sonrası bagaj hacmi dar olan aracın kasasına ne sığar ?
  9. veteriner

Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım Vitara'dan biraz daha uzun şase Samurai kamyonetler var. Örneğin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-dizel-suziki-uzun-saseee-146467149/detay

10. veteriner

Gezenbilir Ailesi Yardım

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yardım Hocam Japon ve İspanyol Vitara'ların hub'ları uyumludur. Hatta Japon olanlar daha dayanıklıdır. Acaba montajı bilmeyen bir ustaya mı gittiniz? İnşallah sorun çözülür.

11. veteriner

Uğultu Sesi

Ynt: Uğultu Sesi Rolantide kaput açık başkasına gaz verdirip dinlemek sesin kaynağını bulmaya yardımcı olabilir.
  12. veteriner

2006 Xl7 Lastik

Ynt: 2006 Xl7 Lastik Hayırlı olsun. 245-70 denediniz mi, sorun çıkardı mı? 235-70 de durum nasıl, mesela kasislerden hızlı geçme -ani fren gibi süspansiyonun kapandığı durumlarda veya tam sağ-sol direksiyon kırmalarda sürtme var mı? Selamlar.

13. veteriner

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı Ürünler arasındaki fark Oğuz Abi'nin bu sayfanın başındaki eski mesajlarında tespit edilmiş: Pazarlama taktiği. ;D Motorun yağ kapasitesi 4.2 lt'dir. Eksiltmeyen motorda belki 200 gramın çok önemi yk ama eksiltmeyi takip etmek için bunu dikkate almak iyi...
  14. veteriner

Kalorifer Peteği Yardımı

Ynt: Kalorifer Peteği Yardımı Yetsan marka kaliteli yerli ürünler üreten bir firma var, sanayide eksoz kalorifer işi yapan yerlerden bayileri oluyor ya da İstanbul gençtokel'den taiwan vs... ürünler temin edilebilir.
  15. veteriner

Acil Yardım!!!!!

Ynt: Acil Yardım!!!!! Aslında ben de İlhami Abi'nin söylediği benzeri bir şeyler yazmayı düşünmüştüm ama yanlış anlaşılır diye vazgeçtim. Benim tavsiyem araca hiç bir masraf etmeden adam gibi bir ustaya götürüp Adan Zye şikayetlerinizi sıralayıp hatta sizin farkettikleriniz dışında başka bir...

16. veteriner

Vitara Vites Takılma Sorunum

Ynt: Vitara Vites Takılma Sorunum Bu araçlar aslında çok karmaşık değil ama nedense her tamirci anlamaz, ama anlamasa da anlamadım demez, bu nedenle benim tavsiyem öncelikle tamirciniz eskiden beri vitara ile uğraşan biri değilse böyle birini bulun. Şanzımanı dağıtıp uğraşmak yerine temiz çıkma...
  17. veteriner

Vitara Vites Takılma Sorunum

Ynt: Vitara Vites Takılma Sorunum Öncelikle debriyaj halatını kontrol ettirin, ayarlatın. Olmazsa Debriyaj seti+ şanzıman yağı değişimi. Debriyaj seti Kore malları 150-200 tl civarı Fransız 250-300 Orjinal Daikin 500 tl civarıdır Şanzıman yağları 80-100 tl civarı. işçilik 250-300 TL Süre yarım...
  18. veteriner

Chip Ve Box Tuning Uygulamaları Hk

Ynt: Chip Ve Box Tuning Uygulamaları Hk Bu konuyu ben de araştırdım ama tam aklıma yatmadığı için vazgeçtim. Chip tuning yapanlar ve yaptıranlar eğer araca zarar vermeden tüketimi veya performansı değiştirmek mümkün olsaydı bunu fabrika neden yapmıyor sorusuna cevap olarak diyorlar ki...

19. veteriner

Yağ Seçimi

Ynt: Yağ Seçimi Magnatec serisi , GTX serisine göre biraz daha geliştirilmiş bir yağ. GTX daha eski teknoloji ve ağır vasıta sınıfında tercih ediliyor. Yağ seçiminde aracın kataloğunda tavsiye edilen seçenekler arasından; aracın yağ eksiltme durumunu, yaşadığınız yerin iklim ve mevsim...
  20. veteriner

2006 Xl7 Lastik

Ynt: 2006 Xl7 Lastik Belki değil kesinlikle Oğuz Abi. Benim araç lastik dışında standart, benim gibi sakin kullanan biri için araç yürüdükten sonra lastik çap büyümesinin farkını hissettirmiyor, ama özellikle dik rampalarda ilk kalkışta fark bariz hissediliyor, bazen aracı stop ettiriyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri