Vitara Vites Takılma Sorunum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lazoli_55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,569

Etiketler
Ynt: Vitara Vites Takılma Sorunum

Öncelikle debriyaj halatını kontrol ettirin, ayarlatın. Olmazsa
Debriyaj seti+ şanzıman yağı değişimi.
Debriyaj seti Kore malları 150-200 tl civarı
Fransız 250-300
Orjinal Daikin 500 tl civarıdır
Şanzıman yağları 80-100 tl civarı.
işçilik 250-300 TL
Süre yarım gün.

Debriyajda sorun yok bilidiğim kadarıyla usta oyle demişti.
Şanzıman yağına baktırdım o da iyi birşey yok.
Ben dişlilerden korkuyom zaten şanzumandan ses geliyo onlar ne kadar tutar o konu hakkında yardım edebilirmisiniz??

Senkromençlerden olabilir. Ama işin kötüsü 25 tl lik senkromenç için şanzuman komple inmek zorunda.

İndircez mecburen çok takılıyo çünkü en kısa zamanda yaptırmam lazım daha çok masraf çıkarmadan yoksa şanzumanı elime alcam yoldayken :D

Bu araçlar aslında çok karmaşık değil ama nedense her tamirci anlamaz, ama anlamasa da anlamadım demez, bu nedenle benim tavsiyem öncelikle tamirciniz eskiden beri vitara ile uğraşan biri değilse böyle birini bulun.
Şanzımanı dağıtıp uğraşmak yerine temiz çıkma bir şanzıman bulmak da alternatif bir çözüm olabilir.

Bende dediğiniz gibi yapcam bu araçtan anlayan sürekli bu araçlarla ugraşan bir usta var ona götürcem ona yaptırcam..
Herkez anlamıyo vitaradan malum.kendi ustam zaten git bu işle ugrasana yaptır dedi ben vitara şanzumanından anlamam dedi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR