Arama sonuçlarınız

1. J

Defender'dan Çıkma 4 Adet Lastik ve Jant(SATILDI)

Ynt: Defender'dan Çıkma 4 Adet Lastik ve Jant(SATILDI) o kadar insan sordu, kimse gelip bakayım, alayım, yolla demedi... jantlar eskiciye gitti ;D ilanı kaldırabiliriz.

2. J

Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:))))

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:)))) Abi bu tartışma bitmez... mesela bizde de Sayın Sadık VEFA'nın CJ'ine koyduğum 360Magnum var :) Ben 3.5 motorlu V8 110'a bindim :) hemde orjinal 16.000km'de gümrükten alınmış gerçekten çok güzel bir araçtı ;D arazide de çok iş yaptığına eminim ama...
  3. J

Yakıt Tasarrufu

Ynt: Yakıt Tasarrufu Yaşlı bir abimiz demişti ki az frene basan az benzin yakar.... bende uygulamaya çalışıyorum...Boşuna gaza basmıyorum ki, frene az basayım ;) Paylaşımınız için teşekkürler.

4. J

Yine Aynı Tartışma

Ynt: Yine Aynı Tartışma Konuyu kaçırmışım, hepsinide okumadım zaten, her sayfadan bir kaç mesaj okudum akşam vakti yettide arttı. Ben ne olması gerektiği ve nasıl olması gerektiği üzerine yorum yapmıyacağım, ne yapmak istediğimi söylemeye karar verdim. Ben offroad yapmak istiyorum, ciddi...
  5. J

Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası

Ynt: Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası Cj-6 için fiber ustasi ile konuşmamiz lazim, kaliplar Cj-5'e göre. Tabani uzatmak kolay olabilir ama yanlari çok düzgün uzatmak lazim....

6. J

Yurtdışından Yapılan Alışverişlerde Gümrük Konusu?

Ynt: Yurtdışından Yapılan Alışverişlerde Gümrük Konusu? Uluslararası garanti almanı ve elektronik alete nakliye sigortası koydurmanı tavsiye ederim.

7. J

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

1979 model jeep CJ-7 318V8 motor, T19 şanzıman, ön arka dana44, helezona çevrilmiş, ön arka %100 kilit, 34" Petlas NT-3 lastik, Bestop tente,rollcage, matsiyah boya, geniş dodikler, lpg tesisatı üzerinde ama aktif değil, kupada çürük yok. Profesyoneller tarafından toparlanmış, biraz bakıma...
  8. J

İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. Atilla ile dün konuştum, sende arayabilirsin. Atilla araca sadece ateşleme beyni sattığını ve araç hakkında fazla bilgisi olmadığını söyledi.
  9. J

Satılık Lastik, 15 Jant

İyi durumda 33x13.5x15 Maxxis Mudzilla 5 adet 1.200YTL (istepne sıfır) Orta durumda 33x13.5x15 Maxxis Mudzilla 5 adet 1.000.YTL (istepne sıfır) Iyi durumda 33x12.5x15 Cooper ST 4 adet 1.000YTL Çarpışantürk siyah yapma jantlarla 1.300YTL Iyi durumda 35x12.5x15 Kumho Venture MT 4 adet 1.200YTL...

10. J

Satılık Fiberglass CJ-5 Kupası

SATILIK FIBERGLASS CJ-5 KUPASI - 2.200USD Her renk dökülebilir, istenirse üzerine boya atılabilir. Çamurluklar, kaput, ön ızgara beraber dökülebilir. Ağırlık avantajı yoktur. Ancak pas, çürük derdiniz biter. Montaj dahil değildir. Maslak teslim.

11. J

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:)))) Adam 37 lastikli CJ'ye bindi... 7.5R16 9.00R16 kesmez artık 3.5motorla azılmaz zaten... bence doğru olanı yaptı.
  12. J

Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:)))) Kediye ciğer vermişler durumu var burda, 4200cc 37 lastik felan.... Ama işin aslı bu değil, bu resim tamamen politik. Yavuz abinin de izniyle açıklamak istiyorum artık :) Yavuz abi discodan AT'leri çıkarmamaya karar verdi. İş gezilerinde, ve sık sık...

13. J

Paris / New York – Transcontinental 2009

Ynt: Paris / New York – Transcontinental 2009 JK Snorkelleri hep acayip yerlerden çıkıyor, ve kupaya girdikleri yerler büyük.. Muhtemelen Bushwacker'lar yüzünden takamadılar.. bence güzel olmuş ;D
  14. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? 40"'de lastik mi Göktuğ, Akülü arabamı bunlar ;D ;D ... şu V8'i atayımda....
  15. J

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? 33'leri söküp 35'leri takmak bence gereksiz :) 33'leri söküp 37'leri takmak fark yaratır ;D Adı Godzilla..... unutmayalım... (Uzun yolda yakıt düşer. aynı devirde daha yüksek süratte gidecek)

16. J

İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. Aramıza hoş geldiniz, eğer aracınızı çok extreme hazırlamazsanız, CJ-7'yi trafikte rahatlıklar kullanabilirsiniz. CJ-7, tavanlı ve sac kapılı olduğu için park ettiğinizde aklınız tenteli CJ-5'de kaldığı kadarda kalmaz... ama CJ sonuçta yaptığınız...
  17. J

CJ-5 HardTop Çözüme Kavuşturalım Artık Şu Milli Sorunu

Ynt: CJ-5 HardTop Çözüme Kavuşturalım Artık Şu Milli Sorunu CJ-5'e CJ-7 hardtopunu kestirip uydursanız kapı probleminiz olacak... CJ-5 tenteli orjinal hali ile güzel...
  18. J

Sentetik Vinç Halatına Alternatif Mümkün Mü ?

Ynt: Sentetik Vinç Halatına Alternatif Mümkün Mü ? Strap için iyi haber :) Halat işi kafamı karıştırıyor, geçen Belgradda çok dik bir yerde yanyan kayıp ağaçlara vurmamak için vinçle soldan bağladık içim rahat düzelttim Yaratığı ama kafamda ya koparsa diye soru işareti yoktu... iyi test etmek...

19. J

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Artık 3 nokta emniyet kemerim var ;D
  20. J

Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım

Ynt: Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım V8 atınca aynamarutiyi 5'in üzerine çıkarmam lazım..... seyir sürati 90-100km max güvenli sürat 120km denemelerde 135km'yi geçtik ancak gökyüzü yarıldı ve çok parlak bir ışık göründü sonra şimşekler çakmaya başladı... sanırım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri