Arama sonuçlarınız

1. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Ruhsal bir durum yok, debriyaja bastım... yoksa kaput alacaktık ;D

2. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları CJ2A + 350V8+TH350+ Dana44 ;D S.Charger, biraz krom aksesuar... arkaya kocaman Mickey Thompson... güzel proje olur esasında.....
  3. J

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları

4. J

CJ' de Disk Fren

Ynt: CJ' de Disk Fren Fren testinden geçsede yasak mı yani?
  5. J

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hepiniz CJ7 ile Ankara'dan mı geldiniz ;D Şimdi anladım neden Disco aldığını, o kadar iri adamı CJ-7'nin arka koltuğundan çıkarmak için hardtopu sökmek lazım ;) 130kg'luk Yücelim bile zor inip bindi ;D

6. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 2 haftalık işin var, taktın mı onları zaten sök(e)mezsin.

7. J

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı Hiçbir 100% kilitten konfor beklemeyin, kilit asfaltta konforlu değil. Ancak 3 katı pahalı olan detroitlocker'lı araçta kullandım, şuan benim CJ'de takılı olan lockrightın sistem EZ ile aynı, tek fark Lunchbox locker dediğimiz ufak kilitlerde viraj dönerken tıkır...
  8. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) evet gri ;) Sami senin gördüğün...
  9. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :) zaten üzerinde 33" lastik var, 6"lift spacer ıvır zıvır dolu... altına soktuk mu ne yapmak gerektiği belli olur ;) Ben dana44'leri atması için elimden geleni yapıcam, olmazsa Warn Heavy Duty aks getirmek gerekecek heralde.... Neyse yaw sahibi ben...

10. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Tarkan abi daha lastik aldık, sığdırırız altına... olmazsa ön arka dana44 formül hazır, altyapı hazır ;)

11. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :) azimle arayan bulur, 17 de 37 bulmak daha kolay; hummer, dodge... ;) Tabii doktor Frankenstein sığdıracak XJ'in altına.... ;D
  12. J

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) FLAŞ HABER; Az önce aldığım habere göre, grup üyelerimizden biri Turkiye'de XJ'nin lastik çitasını 37x12.5x17'ye yükseltmiştir. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.... Kopuk kardeşim benim.. Kim olduğunu sormayın yakında çıkar ortaya ;D

13. J

Sentetik Vinç Halatına Alternatif Mümkün Mü ?

Ynt: Sentetik Vinç Halatına Alternatif Mümkün Mü ? halat sarımı ve uzunluğunun vincin performasını, binen yükü sonuçta da süratini etkiliyor, kısa halat ile tambur bir turda daha az sarıyor, uzun halat var ise tamburun çapı daha geniş olduğundan bir turda daha fazla sarıyor.. hangisi daha iyi?
  14. J

Ynt: Sentetik Vinç Halatına Alternatif Mümkün Mü ? Tuğsan Maslak sanayiye yolun düşerse ara ben test ederim onu ;D
  15. J

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap 1. Dünya savaşından kalma ama modifiye edilmiş gibi ::)

16. J

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı Ben CJ'de önde ve arkada %100 kilit kullaniyorum, Powertrax'in lockright lockeri. CJ'de önde hub olduğu için problem yok. Asfalttada arkadaki %100'e alıştıktan sonra olduğunu unutuyorsunuz bile. Detroit locker' Eaton'un kilit modeli ve pahali olani. Detroit'in...
  17. J

Ynt: Sentetik Vinç Halatına Alternatif Mümkün Mü ? Istanbul'da da tekne malzemesi satan yerlerde var bu halatlardan ama bizim beklentilerimizi karşılayacağını sanmam... Sentetik tabii ki de iyi ve luks ama pahalı... 10mm çelik halat... canavar ;D ... zaten elimiz sürekli araçların üzerinde...
  18. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Önder satılığa çıkardığım zaman ilk sana haber vericem, dana44ler,kilitler, jantlar, lastikler... Komple...merak etme hırpalanmaz, yaratık çok low nerdeyse 80:1 sürünme oranı var, engelleri ağır ağır aşar, kolay kolay yürüyene zarar vermez.. Yürki V8...

19. J

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? AMC20 normalde Dana44'den daha kalın aynamarutiye sahiptir, kovanın et kalınlığı biraz daha incedir ama yukardan atılan kuşak şeklinde takviye ile sorun ortadan kalkar. AMC20 Hummer'ın std arka diferansiyelidir. Yürki Bey'in V8 ile patlattığı ön...
  20. J

Jeep Grand Cherokee 3.1 Motor Parçalarına Yardım

Ynt: Jeep Grand Cherokee 3.1 Motor Parçalarına Yardım MTU Türkiye ile konuşabilirsiniz, marine ve jeneratörlerde aynı makine kullanılıyorsa ellerinde parça olabilir. VM Motori'nin distributorü.... http://mtu.com.tr/cust/custfac/

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri