Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: yeni zj m ve sorunlarım
aracınız hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin bende iki ay önce zj mi aldım çokta memnunum birsürü şansızlık ve arıza yaşadım çokta canım sıkıldı sinirlerim bozuldu uykularım kaçtı fakat herşey yerine oturuyor aracı yavaş yavaş tanımaya başlıyorsunuz ve...
Ynt: ZJ Yakıt ve yol bilgisayar uyumsuzlugu
durmuş bey herşeyden önce geçmiş olsun umarım kısa sürede problem hallolur yanlız birşeyi merak ettim kusurumu bagışlayın lütfen,ben tepe bilgisayar lpg yi nasıl okuyor onu anlamadım o cihaz benzini ölçmüyormu ....eger lpg yi ölçebiliyorsak ne...
Ynt: çok şükür zj min yakıt problemleri bitti
fotgraflar için teşekkür ederim cidden iyi bir fikir verdi kesin karar verdim bende takıcagım cidden çok iyi duruyor araca güç katmış ..marka olarak ne kullanıyorsun bir tavsiyen varmı
teşekkür ederim tamam şimdi kafama yattı tam tur dönüşler için anladım...kesin takıcam bu lastiklerden siz kullanıyormuşsunuz ben asfaltta kullanıcam at ler ses yaıyor diyorlar sessiz bir sürüş için ne önerirsiniz birde mümkünse sizin aracın...
şimdi tamponların ucundan azıcık kesmek gerekiyor demiş ttos....245/70/16 225/70/16 dan sadece iki santim daha geniş tabanlı ve iki santimde yüksek bir lastik degilmi..tamponlara degermiki bu ebattaki bir lastik ...birde merak ettigim zeminde...
Ynt: bursa küçük sanayi zj sahiplerinin dikkatine
güzel kardeşim bursaya girdikten sonra izmir yoluna gireceksin nilüfer semtine dogru gidiyor ankara veya eskişehir istikametinden geldigini varsayarak yazıyorum yada nereden gelirsen gel izmir yolundan gidiyorsun bu yol üzerinde bursayı biraz...
özcan çok sagol herşey için çok teşekkür ederim ali osman usta cidden temiz dürüst tok gözlü ilgili alakalı güler yüzlü ve işinin uzmanı erbabı bir kimse bundan böyle başka yere gitmem eskişehir bursa 150 km hem seni hem ali osman ustayı ziyaret...
bursa küçük sanayide birlik oto ali osman usta komutasında müthiş bir ekip var orada ve aracım şu an inanmazsınız şehir dışı 1 lt lpg ile normal seyahat süratinde 90/120 tam 6,5 km yol yapıypr bundan iyisi şamda kayısı ......ali osman usta ve ekibine teşekkürler
Ynt: Grand Cherokee ZJ gaz pedalı sorunu
kardeş ruhu çıkardınmı bende şimdi okudum sayfayı merak ettim dogrusu araçta lpg varmı benim başıma böyle bir şey geldi lpg tankında basınç dengesizligi oluşmuş araç durmaya yakınken trafikte at gibi şaha kalkıp ileri atlıyordu önündekinin sırtına çıkcam...
örnek 225/70/16 veya 255 /70/ 16 bunlar ne demek lastigin enimi boyumu genişligimi ben bunu net anlamak istiyorum aracımda orijinal zj 5,2 jantına takabilecegim en baba geniş ve gösterişli asfalt lastik ebadı ne olabilir arabada yükseltme filan yok ve önümüz yaz arazi huyum yoktur fakat olma...
arkadaşlar hepinizin huzurunda öncelikle bursa küçük sanayiden özcan özdemir(örnek1) beye çok çok teşekkür ediyorum bugün kendisini ziyaret ettim atölyesini modifiye ettigi beyaz cherokee sini ve o arabada yaptıgı işi yakından görme şansım oldu çok profesyonel bir çalışma 10 üzerinden 10 numara...
arkadaşlar 1997 gc zj me ihtiyaç duydugum malzeme temini için ebaydan faydalanmayı düşünüyorum fakat amerikada konuşlanmış bu firmadan bir ürün aldıgımızda kaç günde türkiyede oluyor ortalama nakliye ne kadar biniyor gelen ürün düzgün paketlenmiş oluyormu(kırılmalara karşı)birde ödemeyi ürün...
Ynt: Bu Haberle İlgili Görüşleriniz?...
ben bu uygulamayı hiçbir hükümetin yapabilecegine nede buna fırsat bulabilecegine inanmıyorum heleki bu seçim arefesinde bu memlekette hibrit araba alabilecek vatandaş sınıfından kaç kişi var allahını severseniz o iş kaymak tabakanın işi agalar kim hibrit...
eskişehirde olupta off road yapan yada off road aracı olupta off road yapmayan her kim varsa bir araya gelip tanışalım bir eskişehir off road gurubu kuralım ve mümkünse eskişehirde bu araçların ve gurubumuzun varlıgını hissettirip servis faaliyetlerini arttıralım istiyorum en ufacık arızada...
Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu
benide eklerseniz sevinirim eskişehirde yaşıyorum 97 model zj 5,2 sahibiyim plakam 06 kg 793 hepinizle tanışmak isterim eger sizlercede uygunsa