Pişmanlık asla yoktur. Bana para lazımdı arkadaşa da araba. Ama aracı verirkende dedim. eğer satacak olursanız lütfen ilk teklifi bana yapın diye..Ama tahminlerde tutturan arkadaşlar da var...))))))y-bsungur' Alıntı:bence bu kadar ısrar olduguna göre bu miktar satanı pişman ettirecek seviyede herhalde :;D
aaroon' Alıntı:Pişmanlık asla yoktur. Bana para lazımdı arkadaşa da araba. Ama aracı verirkende dedim. eğer satacak olursanız lütfen ilk teklifi bana yapın diye..Ama tahminlerde tutturan arkadaşlar da var...))))))
evedilaz' Alıntı:arkadaş anadolu yakasındamı
ben avrupa yakasıa hesapladımda ee istda köprüden 2 saate geçersin
70 lira ondan farkeder zaten
bildim demektir
massallah az yakmıs desenıze lpg dede 250 ye falan gelırdıaaroon' Alıntı:e artık yazalım miktarı:
arkadaşın ban dediği 400 TL
Arkadaş bana çok ilginç bir şey dedi bu zj lerde kullanım için. Az yakmak istiyosan hızı 120 - 140 arası kullan demişti. devir 2000 lerde olsun o zaman daha da az benzin harcarsın dedi. Aracı alan arkadaş bu siteden biriydi. Bu işin sırrını paylaşırsa herkese fazydası olur sanırım...GEZGİN' Alıntı:Arkadaşlara helal olsun hiç basmadılar heralde 70-80 mi gitmişler genede az yakmışlar demek lpg olsa 225 falan yakıcak bence gayet ii 8 silindir sürekli 4 çeker otom. vites ve 2 tonluk bi araç için hiç fena deil