Cherokee Çıkma Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZGİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,510
G

GEZGİN

Ziyaretçi
Herkese selamlar ben birşey merak ediyorum çıkma parça lazım olduğu zaman nerelerden alıyorsunuz bana birkaç parça lazım bikaç yeri aradım ama fahiş fiyatlar çekiliyo önerebileceğiniz bir yer varmıdır belki başka ihtiyacı olanlarada faydası olur...

Etiketler
Ynt: Cherokee Çıkma Parça

hangi şehirdesin ? ankara ve istanbulda dünya dolusu sadece amerikan çıkmacılar var istersen kendin gidip parcaya bakıp kendin sök söktür dene test et baska sehirdeysen geri iyadeli bastan konusmak kaydı ile kargo ücretli gönderiliyor.

istanbulda 96 zj için kapının üzerindeki otomatik cam ve otomatik kapı kiliti sistemi aradım 700 euro fiyat veridler en son 1 ay once 150 tl ye aldim gayettde iyi çalışıyor.vallahi ben cok aradım bu parçayı hatta simdide far ayarının yapıldıgı kısmda sorun var onu onu arıyorum varsa yardımcı olabılcek biri ....

Ben kocaelindeyim ankaradakileri aradım uçmuş onlar sıfırından fazla para çekiyo ikinci ele istanbulda vardır biliyorum ama telefonları yok nasıl ulaşabilirim ikitelli sanayide birkaç yer varmış yokmu numara verebilecek kimse?

GEZGİN' Alıntı:
Ben kocaelindeyim ankaradakileri aradım uçmuş onlar sıfırından fazla para çekiyo ikinci ele istanbulda vardır biliyorum ama telefonları yok nasıl ulaşabilirim ikitelli sanayide birkaç yer varmış yokmu numara verebilecek kimse?

bırak abicim bırak bu yamyamlara yedirtmeyelim kendimizi 700 usd nasıl bir fiyattır kahretsin ya. ver ebayden sipariş riske girmeye değer gelsin 15 günde kkapına büyük parça değil nasılsa
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CHEROKEE-WINDOW-LOCK-MIRROR-SWITCH-JEEP-1997-LH-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem563a47f43dQQitemZ370344981565QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_1364wt_1165

bir sürü var ebayde alma çıkmacıdan boşver bu neya sinirlerim bozuldu

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-Grand-Cherokee-4dr-Laredo-Laredo-3-7L-CD-Power-Windows-and-Locks-Cloth-Cruise-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cb6bd3c25QQitemZ260763892773QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks#ht_23729wt_1165

adamlar 12000 usd a wk satıyor hale bak ya..... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

mertbirincioglu' Alıntı:
bırak abicim bırak bu yamyamlara yedirtmeyelim kendimizi 700 usd nasıl bir fiyattır kahretsin ya. ver ebayden sipariş riske girmeye değer gelsin 15 günde kkapına büyük parça değil nasılsa
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CHEROKEE-WINDOW-LOCK-MIRROR-SWITCH-JEEP-1997-LH-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem563a47f43dQQitemZ370344981565QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_1364wt_1165

hocam bu fıyatı gorduk cok ıyı yaww pekı bozuk cıkma durumunda neler oluyor
yada gumruk konusunda sorun oluyormu ?

cİddi gümrük masrafları çıkar, parça 2. el, piyasa araşırması yapılır, rayiç bedeli bulunur bunun üstünden vergilendirilir, ebayden normal günlerde 100 uero, bayram ve yılbaşından 1 ay önce ve sonra 300 eruro dan yukarı her ürün gümrük mevzuatı gereği takılır, adresinize çağrı gelir gider ya paşalar gibi vergisini ödersiniz yada gümrükde kalır bir süre sonra ciro edilir.

bende ebayı tavsiye ederim en azından kazıklanma hissinden uzak bir durum var ve üstelik malzeme orijinal daha ne olsun

mertbirincioglu' Alıntı:

Valla abi haklısın ya bana sol taraftaki ayna lazım camınıda arabayı yıkarken kırdım aracın içindede bir iki küçük parça lazım çıkma alıyım dedim ama satıcılar resmen fırsatçı zaten bizim insanımızın aklı sahtekarlıktan başka neye çalışıyo ki müşteri gelsinde atlayalım diye bekliyolar en iyisi uzak durmak ebaydan almayı deniiycem

GEZGİN' Alıntı:
Valla abi haklısın ya bana sol taraftaki ayna lazım camınıda arabayı yıkarken kırdım aracın içindede bir iki küçük parça lazım çıkma alıyım dedim ama satıcılar resmen fırsatçı zaten bizim insanımızın aklı sahtekarlıktan başka neye çalışıyo ki müşteri gelsinde atlayalım diye bekliyolar en iyisi uzak durmak ebaydan almayı deniiycem
dostum bu gidişle senin makine komple çıkma parçacısı olacak ;D ;D ;D

GEZGİN' Alıntı:

Benimde kiriti sofor tarafi ayna 18 usd +20 usd ship ile cozdum cherokeeye ozel ayna aldim ebaydan icinde yapisticisi var kirik aynanin ustune yapisiyor cillop gibi oluyor

darkcity2000' Alıntı:
Benimde kiriti sofor tarafi ayna 18 usd +20 usd ship ile cozdum cherokeeye ozel ayna aldim ebaydan icinde yapisticisi var kirik aynanin ustune yapisiyor cillop gibi oluyor

Aynı dertten müzdaribim ebay da nasıl arattın , yada bana bi link yollarmısın sana zahmet ...

Buyur hocam

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390246500516&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

darkcity2000' Alıntı:
Buyur hocam

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390246500516&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Çok tşk ederim ;) direk satın alıcaktım ama shippin e 35 dolar çok fazxla diilmi yaw , ben ebaydan daha önce bi çok şey aldım ama bu biraz pahalı geldi :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Geri