Arama sonuçlarınız

1. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Erhan kardeşim 98-99 yuvarlak farlı olanlardan sanırım,minik resimde öyle görüyorum. Benimkine birinci kasa Golf farı uyguladık.İkibuçuk yıldır gayet güzel gidiyorum. Yerine tam oturmadı ama birazcık (orjinalliğini pek bozmadan) tadilatla yerleştirdik...

2. T

Çeki Demiri Projesi

Ynt: Çeki Demiri Projesi 1500 TL yi gözden çıkarmak lazım anlaşılan. Cevabınız için teşekkürler.
  3. T

Çeki Demiri Projesi

Ynt: Çeki Demiri Projesi Yanlış anlamadıysam trafikte ve vizede ruhsat vs işlemlerine de ayrıca 500 civarı gidiyor. Proje için yuvarlak 500 desek ve topuza da 500 =topla etti mi sana 1500 toplam. Yani bir çeki demirini ruhsata işletmek dahil bu paralara taktırabiliyoruz galiba.

4. T

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Sağ salim yolculuklar.
  5. T

Terranolar Neden Çok Ucuz...

Ynt: Terranolar Neden Çok Ucuz... Bu arada konuyu açan abimiz yoluna Pathfinder 3300 ile devam etmeyi seçti,iyi günlerde kullansın.

6. T

Terranolar Neden Çok Ucuz...

Ynt: Terranolar Neden Çok Ucuz... Merhaba,motorlar bahsettiğiniz pick up larda düz dizeldir yani aynı değil. Terrano II deki motor onun turbolu hali olduğundan nispeten ekonomiktir. Otomatik olanlarda,şehir içinde ne yazık ki tüketim yüksek çıkmaktadır. Terrano II,1996 dan sonraki modelleri...

7. T

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar 20 lt lik bidon ile yapılan içki dolabı fikrini çok tuttum. Birde Cherokee üstündeki iki Land Rover manidar,güldürücü. Cherokee sağlamlığı mı desek yoksa Land nerelere çıkıyor mu? Paylaşıma teşekkürler.
  8. T

En Sonunda Bende Yazdım "buda Benim Navaram" :)

Ynt: En Sonunda Bende Yazdım "buda Benim Navaram" :) Aracınız hayırlı olsun.Su bidonu iyi bir fikir ve illaki faydası olacaktır. Su çok stabil bir ağırlık değildir.Zıplamalara bir nebze engelleme yapar. Kendiside oynak olduğundan virajlarda savrulmaya eksi yönde katkı yapabilir. Bu yüzden...
  9. T

Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video

Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Hayırlı olsun,ayrıca video hızlı oynatım çok iyi olmuş. Herşeyi çabucak anlatıyor.

10. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhaba,motorum 2,7 TD ve 3,0 TD lerde aynı yağı kullanıyorlar. Yağım 15/40 asfaltta arazide zorlayarak kullandığım halde memnunum. Motor 375.000 km de ve hiç açılmadı şimdiye kadar.

11. T

Nissan Terrano Iı Üç Kapı Manuel 2.7 Td Satılık

Ynt: Nissan Terrano Iı Üç Kapı Manuel 2.7 Td Satılık Araçla ilgili detay bilgi almak isterseniz araç sahibi ile direk görüşebilirsiniz. Numarası 535 733 27 96 Şura Bey Kendisine söylerseniz aracın resimlerini de gönderir. Hayırlısıysa olsun. Not : Bire bir aynı araçtan daha dökük olanı bende...
  12. T

Zj 5.9 Sıkıntı Ne ???

Ynt: Zj 5.9 Sıkıntı Ne ??? Merhaba, yağ zamanla aşınan parçalardan dökülen partiküller nedeniyle yeterli akışkanlığını sağlayamaz ise çok ince olan kanallardan geçemez ve dolayısıyla yeterli basıncı oluşturamaz.Değiştirilip bir de şanzımandaki filitreye el atılırsa sorun çözülür. Diğer bir...

13. T

Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ?

Ynt: Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ? Efsane bir araçtır.Zamanında evde 1500 motorlu Alman polisine yapılandan vardı. 1965 model ibre koparan bir araçtı.O zaman çocuktum,babam sürerdi. Sağlamlığı,dayanıklılığı harikaydı,ailecek çok severdik. Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanınız.
  14. T

Nissan Terrano Iı 4x4 Extreme Sürüş Testi

Ynt: Nissan Terrano Iı 4x4 Extreme Sürüş Testi Merhaba frenler hakikaten sıkılı kalmış olabilir. Soğuk günlerde elfrenini hiç çekmem,tavsiye de etmem. Çünkü yoldan gelip,sistem nemliyken çekerseniz,sabaha donuyor. İndirseniz de balata kampanayı bırakmıyor ve sıkılı kalabiliyor. Araç kasılıp zor...
  15. T

Nissan Terrano Iı 4x4 Extreme Sürüş Testi

Ynt: Nissan Terrano Iı 4x4 Extreme Sürüş Testi Hayırlı olsun sayın raptrex,iyi günlerde kullanın. Bu arada İsa Bey acaba arızayı halledebildiniz mi?

16. T

Silvertone Ocak 2015

Ynt: Silvertone Ocak 2015 Merhaba,BF Goodrich 31/10,50/15 A/T ve M/T başka kartlara taksitli fiyatınızı öğrenmek istiyorum.
  17. T

Land Cruiser Hj60

Ynt: Land Cruiser Hj60 Çok kemikli araç,iyi günlerde kullanın.
  18. T

Ln 65 Almak Istıyorum Fıyat Arastıyorum

Ynt: Ln 65 Almak Istıyorum Fıyat Arastıyorum Sorunuza bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım. Aracı lifte alıp arka tekerin birini elle çevirdiğinizde,ikisinin de aynı yöne dönmesidir. Bu işi garaj krikosuyla diferansiyelden her iki tekeri yerden keserek te yapabilirsiniz. En basit,güvenli...

19. T

1997 Gc 5.2 Zj Performans Sorunu

Ynt: 1997 Gc 5.2 Zj Performans Sorunu Merhaba,Cherokee kullanıcısı değilim ama basit bir önerim var. Kontağı açıp derin bir nefes alın ve sonra marşa basın. Denemesi bedava bir öneri,o nefes esnasındaki zaman önemli. Elektrik pompası,sistemi yükleme zamanı kazanacaktır. Buna göre çareleri...
  20. T

Otomatiklrdeki L Ve 2 Vitesleri Hangi Şartlar İçin

Ynt: Otomatiklrdeki L Ve 2 Vitesleri Hangi Şartlar İçin Merhaba Kemal Bey,araçtaki sıralama yanlış bilmiyorsam P R N 3D 2 1 şeklindedir. Bu dizilişi şöyle görün P R N D , D kısmını ise 3 2 1 olarak ayırmışlar. Sürücüye D yani ileri sürüş modunda olduğunu anlatıyor. Bu diğer araçlardaki diziliş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri