Arama sonuçlarınız

1. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 ;)

2. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

3. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Birkaç yazlık fotoğraf birazdan... ;)

4. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 KIRMIZI'nın ağır bakımlarını yaptık Baskı balata bilya takımı değişti... -Ağır hizmet tipi tercih edildi- Ön difransiyel aks keçeleri değişti bilyaların bakımları rot lastikleri dif yağları ve ARB kilit için özel katkısı konuldu... Motor yağ filtre bakımları yapıldı...
  5. hasanfb

Genişletilmiş CJ

Ynt: Genişletilmiş CJ Birinci aracı Atilla Özel ikinici aracı Başkan jeep Murat Taşlıdağ yaptı diye biliyorum....

6. hasanfb

orijinal cj7 hardtop...

Ynt: orijinal cj7 hardtop... Ağırlık olarak tahmininizce kaç kg gelir...

7. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 KIRMIZI'nın yazlık bakımları yapıldı... Şarz dinamosu vs elden geçti...kuru yağlaması yapıldı...Cilalandı yıkandı :) Beykoz offroad oyunlarına inşallah katılıyorum... Yarış için üstünü erkenden açabilirim... Birde Fotoğraf paylaşalım... ;)
  8. hasanfb

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Mükemmel bir çalışma olmuş sıfırdan yaratmak sanat işidir tebrikler... ;) detayları bekliyoruz...
  9. hasanfb

cj sahibi olmak

Ynt: cj sahibi olmak İyi Arkadaş ;D

10. hasanfb

1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR...

Ynt: 1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR... Geçmiş olsun tuzla ekiplerine bilgi vedim buraları araştıracaklar... ;)

11. hasanfb

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor Her sene dahada keyifli geçiyor... ;) Kırmızı ile geliyorum... :)
  12. hasanfb

cj5 koltuklar

Ynt: cj5 koltuklar CJ-5 lerde kasası ince hatlı koltuklar tercih edin.Bulabilirseniz bestop olsa çok daha iyi olur... İnternetten araştırın satanlar vardır aracınıza uygun.Yada döşemecilere bakacaksınız...

13. hasanfb

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

Ynt: Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği http://212.101.124.54/index.php?topic=13121.0 Bu parça doğru 35" lastikle benim araç doğru km gösteriyor... İncelemnizi tavsiye ederim...
  14. hasanfb

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

Ynt: Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği Melihim senin motor daha çok yeni.Lpg 2550 zam geldi.Havalar soğudu soğuk motor daha çok yer...+ Köprü trafiğinde sen düşün ;) Lastik boyutun normal ayna mahruti oranları ile uyumlu.Yoksa şimidiye kadar baskı balatayı yemiştin...
  15. hasanfb

CJ Far

Ynt: CJ Far ...

16. hasanfb

CJ Far

Ynt: CJ Far ...
  17. hasanfb

CJ Far

Ynt: CJ Far Selamlar Volkswagen woswos ların farları CJ ile aynı ölçüde ayar vidalarına kadar aynı hemen hemen hatta Başkan Jeep'te görmüştüm. Fotoğrafları
  18. hasanfb

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları İstanbuldan bir kaç fotoğraf ;)

19. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

20. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 http://www.youtube.com/watch?v=643WJDNUlT4&feature=g-upl&context=G2fed488AUAAAAAAAAAA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri