Arama sonuçlarınız

1. suatlevent

Yeni Land Cruiser Prado

Ynt: Yeni Land Cruiser Prado Buradan İnceleyebilirsiniz; http://www.toyotaoman.com/prado/

2. suatlevent

Tem Servis Maslak

Japon grubu ve 4x4 araçlar için tecrübeli personel ile mekanik bakım,onarım,modifikasyon ve restorasyon gibi faaliyetlerle ilgileniyoruz.Toyota ve 4x4 duayeni Vecih Usta ve tarafından yetiştirilmiş kalifiye elemanları ile aracınızın ve sizin güvenliğinden biz sorumluyuz. Adres: Atatürk Oto...
  3. suatlevent

Land Cruıser Araçlara...

Her türlü Land Cruıser araçlara uygun orijinal parça temini yapılır ve kargo ile şehirdışına gönderilir.

4. suatlevent

Rav4 Yedek Parça

Ynt: Rav4 Yedek Parça Bakım parçaları konusunda sıkıntı yaşamazsınız çook uzun süre (30 yıl kadar) ancak 15. yıldan sonra trim ve döşeme parçaları üretimden kalkabiliyor.Otomatik şanzıman konusunda endişelenmeyin Toyota Otomatik şanzımanları 500 bin km öncesinde problem çıkarmazlar (kullanıma...
  5. suatlevent

İzmit - Soğucak Gezisi Slayt

Ynt: İzmit - Soğucak Gezisi Slayt Video formatını değiştireceğiz en kısa sürede izleyebileceksiniz ;)

6. suatlevent

Ynt: İzmit - Soğucak Gezisi Slayt .wmv codec yüklü değildir.K-lite codec pack yükleyebilirsiniz.

7. suatlevent

Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi

Ynt: Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi Geziyle ilgili hazırladığımız slayt topic'e eklendi,İyi seyirler ;)
  8. suatlevent

Geziyle ilgili hazırladığımız slayt'ı izlemek için lütfen aşağıdaki linke tıklayın. http://www.temservis.com/temoffroad.wmv
  9. suatlevent

Yeni Land Cruiser Prado

Ynt: Yeni Land Cruiser Prado Resimlerdeki modeller Ortadoğu Spec'tir Türkiyeye Europe Wide Spec denilen (Dodikli,Kromaj Panjurlu,Navigasyonlu,7 Koltuklu vs.) versiyon gelecektir ve görünümü farklı olacaktır muhtemelen ;)

10. suatlevent

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Cihan abi güle güle kullan canavarını,Heytem abiye de sana da dedik o kadar gitmeyin mis gibi balık var yukarıda diye ;D

11. suatlevent

Toyota Hilux SR 5i Tanıyor musunuz ?

Ynt: Toyota Hilux SR 5i Tanıyor musunuz ? KUN25 2.5 D4D'nin 43:11(3.909) ve LSD difransiyelleri mevcut ayrıca 4x2 olanlarında 41:10(4.100) LSD difransiyel ve normal difransiyel olanları mevcut.Özellikle KUN26 3.0 D4D olan modeldeki 43:12(3.583) LSD difransiyele sahip olan aracın 33'' lastikler...
  12. suatlevent

Toyota Hilux SR 5i Tanıyor musunuz ?

Ynt: Toyota Hilux SR 5i Tanıyor musunuz ? Bahsettiğiniz SR5 aracınız LN146 Hilux.Toyotasa 98-00 yılları arasında 4x4 hilux karasızlığında kaldığında getirdiği araçlardır.Bu araçlardan çevre ve orman bakanlığında mevcuttur McPherson olması konforu arkaların makas olması yük avantajı...

13. suatlevent

92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar Jantların katalogdaki fotoğrafları belli belirsiz ama bulunca eklerim buraya Orjinal kodu 42601-60262-03 bu jantlar aslında hilux için üretilmiş ama Land Cruiser ile sorun yaşanmıyor.Alüminyum görünümlü döküm olduğu için hem şık hem çok sağlam üstelik...
  14. suatlevent

Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar @yaylaci28 Size hilux ile ilgili bir mail attım ilgilenirseniz bizimle irtibat kurabilirsiniz.
  15. suatlevent

Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar Umut bey öncelikle aracınız güzel olmuş allah kaza bela vermesin. Tarık bey; Hilux araçların üzerindeki jantlar orjinal Toyota üretimi değil LN145'ler içinde daha önceleri içinde CMS firması yerli olarak TOYOTA-SA'ya tedarik etmiştir.Şu an bu jantların...

16. suatlevent

Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum Salih bey merhaba; Birşey merak ettim hidrolik direksiyon takılırken orjinalinimi taktınız? bir de takılırken direksiyon turunu azalttınızmı?
  17. suatlevent

Toyota Landcruiser 100 Sis fari, Far ve Sinyaller

Ynt: Toyota Landcruiser 100 Sis fari, Far ve Sinyaller Anladım hayırlısı neyse o olsun o zaman ;D
  18. suatlevent

Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum Aşağıdaki telefon numarasından Mustafa Bey ile bir görüşün temiz bir FJ40 aracı var bir ara satmayı düşünüyordu; Mustafa GÜNER 0532 244 65 66

19. suatlevent

Ynt: Toyota Landcruiser 100 Sis fari, Far ve Sinyaller Evren Oto'da Evren Bey'e bir sorun derim,saygılar. 0212 3249516
  20. suatlevent

Ynt: Toyota Landcruiser 100 Sis fari, Far ve Sinyaller Mümkünse DEPO yerine TYC marka bulabilirseniz TYC alın orjinaline daha yakın kalitede oluyor ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri