Arama sonuçlarınız

1. gevis

Defender Yalıtım

Ynt: Defender Yalıtım Maşallah çiçek gibi olmuş iyi günlerde kullanmanızı dilerim...

2. gevis

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 18.11.2009 saat 21.00 2.bölüm varmış...
  3. gevis

Defender Yalıtım

Ynt: Defender Yalıtım hadi dostlar fotolar nerde yoksa eko krize mi takıldı ;D

4. gevis

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Derneğimiz saygıdeğer gezenbilir camiasına, vatana ve millete hayırlı olsun!
  5. gevis

Suriye / Halep

Ynt: Suriye / Halep Ne milletmişiz be! Bütün dünya hazmedemiyor bizi...

6. gevis

Suriye / Halep

Ynt: Suriye / Halep Suriye'liler tv'de gördüğüm kadarıyla araçlarıyla da gelebildi . vize tek taraflı mı kalktı acaba?

7. gevis

Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır?

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? Selam, 2.5 lt benzinlide LPG kullanıldığında uzun yolda 28-30 krş, şehir içi ve arazide 35-40 krş civarında yakar.
  8. gevis

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon benim defender de de hidrolik direksiyon yok sıfır masraf ile ön teker havasını biraz yüksek tutarak (42 psi) direksiyon çevirme zorluğunu önledim :) :) :) Tabii bu günlük kullanımlarda (ben işe gidiş gelişte ve şehir içinde bu aracı kullanıyorum) ve fren...
  9. gevis

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... efes

10. gevis

Öğretmenevleri

Ynt: Öğretmenevleri Bu konuda tüm doğru söylenenlere ek olarak şunu söylemek istiyorum. Küçük bir kasabada bir bakıyorsunuz otel yok ama diğer taraftan incelediğinizde.Askeriye var misafirhanesi var.T.Elektrik kurumu var misafirhanesi mevcut,DSİ, Köy Hizmetleri vs vs her kamu kurumu kendi...

11. gevis

Satılık 1991 Benzin-Lpg Defender 110

Ynt: Satılık 1991 Benzin-Lpg Defender 110 Hayırlısı :=))) Bu arazi keyfi kısmetse biraz model değiştirerek devam edecek Kopmak yok birliktelik ve çamurda çırpınmaya devam...
  12. gevis

Satılık 1991 Benzin-Lpg Defender 110

Araç telekom orijinlidir.Aracın mekanik, elektrik ve güç aktarma sistemindeki tüm hasarlı ve aşınmış parçalar orijinalleriyle değiştirilerek tamamen yenilenmiştir.Güç aktarıcı aks takımı, fren sistemi, debriyaj takımı, egzost takımı, amortisör takımı, akü orijinal yedekleriyle yenilenmiştir...

13. gevis

4x4 Suzuki-Opel 5 Kapı Arazi Aracı Arıyorum

Ynt: 4x4 Suzuki-Opel 5 Kapı Arazi Aracı Arıyorum bence o fiyata çok güzel bir lada niva olur
  14. gevis

Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler

Ynt: Lastik Hava Basıncı ve Kompresörler Öncelikle herkese iyi seneler dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. Ben elimdeki defender kullanım kitabına baktığımda ----- tüm yük koşullarında -------- ------------------------ düşük basınç kullanımı...
  15. gevis

İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) Kar ve gezi güzelmiş manzara nefis, paylaşım için teşekkürler.

16. gevis

Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası İmzaya ben varım. Bu en azından bu durumu dikkate almalarını sağlar
  17. gevis

Mobil Telefon Operatörlerinin İnsafsızlığı

Ynt: Mobil Telefon Operatörlerinin İnsafsızlığı Bence bu artık imkansız denecek kadar zor! Bilgisayardan çocukları uzak tutmak ilk öğretiim sonuna kadar ancak mümkün sonrasında zaten destekleyeceğiz. Bilgisayarla uğraşsın da kahveden bardan ve uyuşturucudan uzak dursun diye... Ayrıca gelecekte...
  18. gevis

Mobil Uygulamalar İçin GPS Haritaları

Ynt: Mobil Uygulamalar İçin GPS Haritaları Rehacım benim oğlum ve gelinim gidecek te onlara verecektim. Dvd ile yollama imkanın varsa olur. Yahu bunun için kaç gb micro sd kullanıyorsun? Amma büyükmüş :)

19. gevis

Mobil Uygulamalar İçin GPS Haritaları

Ynt: Mobil Uygulamalar İçin GPS Haritaları Reha merhaba aynı cihaza (garmin etrex legend hcx) sahip olduğun için soruyorum acaba bilgin varmı? İtalya haritası arıyorum bayrama kadar yüklemek istiyorum ama nette bulup uyarlayamadım...
  20. gevis

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ölesiye sevilen

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum