Arama sonuçlarınız

1. raşit01

1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu benden bu kadar :)

2. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Evet arkadaşlar 2 ay önce aldığım lastikleri taktım.Yükseltme kiti mevcut aracımda lastikler dönüşlerde tampon içine değiyordu sipiralle bira aldık sorun giderilmiş oldu,lastikleri bugün taktık çok deneme fırsatım olmadı amaaaa aracın görüntüsü çok...
  3. raşit01

Suzuki Vitara Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti bu spot ışıklardan nerede bulabilirim ? çok yakışıyor bizim arabalara

4. raşit01

Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?..

Ynt: Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?.. hadi geçmiş olsun selamlar....
  5. raşit01

Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?..

Ynt: Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?.. ben Adanadayım sizin nereli olduğunuz yazmıyor?

6. raşit01

Tavan Sis Lambası Yardımı ?..

Merhabalar,MODACAR BEYAZ Off Road 4 lü Sis Lamba Seti, bu ürünü kullanan varmı acaba , forumda Hakan Beyin arabasındada gördüm ve birkaç arabada daha var ,aynı ürünmüdür?,siyah rengi yok beyaz ve gri olarak bulunuyor.Siyah rengine boyayabilirmiyiz veya muadili bir ürün varmıdır?tşk

7. raşit01

2000 Vitara Arka Tampon ?..

Ynt: 2000 Vitara Arka Tampon ?.. Merhabalar şu linki bir inceleyin derim, http://www.mavibenek.com/index.php?do=catalog/show2&p=2031
  8. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu peugeot 306 körüğü olması lazım onu taktım sizin taktığınızın aynısı olsa gerek..
  9. raşit01

Suzuki G.Vitara Motorunda ve A/T Şanzımanda Bor Katkısı Kullanmak Fayda Sağlarmı?

Ynt: Suzuki G.Vitara Motorunda ve A/T Şanzımanda Bor Katkısı Kullanmak Fayda Sağlarmı? Ben 14 yıldır her arabamda katkı yağı kullandım (ama en iyilerini) ve halen devam ediyorum teknoloji gelişiyor yeni faydalı ürünler mutlaka çıkacak ve bunları kullanacağız ,ben herzaman çok faydasını gördüm...

10. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu aksiyon oto Murat Beyle konuştum aks milinin difransiyel kutusunun girdiği yerdede sekman olduğunu söyledi o sekman çıkmış,yenisini takıcağız heralde... bu arada c.tesi lastikleri takacağım artık bakalım nasıl olacak :))

11. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu aks iç körüklerinin sık değişme sebebi kullanılan ürünün kalitesizliği bunu biliyorum 1 yıl sonra çatladığını ve yırtıldığını görüyorum, sizin kullandığınız pegueot 407 körüğünü beğendiniz mi?kaliteli bir ürünse bende kullanacağım.Yorumunuz mantıklı...
  12. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Bu körüklerş değiştirmeden bıktım ,orjinal citroen aracının körüğünü buldum çok iyi görünüyorrdu oda çok kasılmadan dolayı bağlantı yerinden yırtılmış ,aracın önünden bakıldığında akisler düz değil epey açılı dırıyor tırmanışta çok aşağı indiğinde olan...

13. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Hakan hocam problem var :( akşam dolaşırken dik bir yamaçtan yola çıktım -2-3 defa denedim çok hoşuma gitti,bugün kartel koruma yaptırmak için gittiğimde sol aksın yuvadan 2 -3 cm kkadar çıktığını farkettikdik yamacı çıkarken akisler epey kasılmış ve...
  14. raşit01

98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci?

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Merhabalar , araç bence resimlere bakarak iyi görünüyor benim araçta 1998 otomatik ispanyol yapımı 6 yıldır kullanıyorumhiçbir şikayetim yok, ben 6 yıl önce 21,000 tl para vermiştim fiyat bence normal ,daha ucuz bulabilirsiniz ama orjinal olması ve şehiriçi...
  15. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu deniz kıyısında aracı deneme fırsatım oldu,bozuk yollarda süspansiyon çok iyi kasislerden hızlı geçişler yaptım oldukça memnun kaldım ,aracın yükselmesi denge problemi hiç yaratmadı gibi...bozuk yollarda önceki sarsıntılar hiç kalmadı amortisörleri çok...

16. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Hakan hocam Sorunu tesbit ettik, tadilat sırasında yıpranmış olan sağ iç körüğü değiştirmek için aksları söktüğümüzde körüğün içindeki dişlinin hemen ayrıldığını görmüştük bende şaşırmıştım orada sekman olduğunu söylemediler ve öylece taktık tabi, diğer...
  17. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Latikleri aldım Haakan Bey onlar hazır MT 30*9.5*15 federal , 10.ay gibi taktırmayı düşünüyorum.Yarın araziyi kontrol ettireceğim kafam fena takıldı geçmişte çok uğraşmıştım çünkü,hublar sağlam ondan eminim ,bakalım yarın tekrar sök tak işlemi hafiften...
  18. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu teşekkür ederim arkadaşlar... şimdi arazi vitesini denemek için çıktım ,ne yazıkki çalışmıyor :(( canım sıkıldı şimdi , hubları tam yerleştiremediler heralde birde aklıma gelen, sağ akis iç körüğünü değiştirmek için yerinden çıkardık ve körüğü...

19. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu Bu durumda arabada esneme payı yok denecek kadar azdı ve helezonları kısaltmaya karar verdik önlerden 1,5 arkadan 1 boğum kestik ve montajını yaptık, şimdi amortisörler çalışmaya başlamıştı,araca esneklikte gelmişti, bu arada viraj denge demirinide Murat...
  20. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu aracın ön ve arkasına beraber başladık,Adanada havalarda bir sıcak sormayın..difransiyel hava hortumu,fren hortumu söküldü ve uzatıldı fren hortumunu, sol aks flanşını Aksiyon oto Murat Beyden almıştım.Bu arada Aksiyon oto Murat Karadenize çok teşekkür...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri