Arama sonuçlarınız

1. fidodido

Antalya - Kamp Yerleri Hakkında

Adrasan - junglebells kamp alanini oneririm fiyatlari butun kamp alanlarindan ucuz .. hizmet ve yemekler harika ancak bahsettiginiz rakama 1 hafta kalmak cok zor gibi geliyor ..en son kişi başı günlük 15 tl falandi ..

2. fidodido

Kamp yaparken balık tutulcak alanlar ?

Adrasan - tabiki burada zıpkın veya tekneyle açılarak
  3. fidodido

Alaçatıda çadır camping..

Alaçatıda çadır camping.. inan bilen biri olsa elinden geldigince yardimci olur emin ol .. alacatiya ben birkackez gittim ancak hic camping alani gormedim netten arastirma yapipita bir sey bulamadiysan bence yoktur

4. fidodido

Antalyada Kamp Alanları Listesi

tesekkurler :)
  5. fidodido

Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında

Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında bayram ertesi gideceginizden bahsetmissiniz ancak kimse Antalya'da olan sicaktan bahsetmemiş :) sizin yerinizde olsaydim eylul ortalarinda cikardim .. klimasiz ortamda cok zor :)

6. fidodido

Kampçılık hk BELGESEL hazırlıyorum. Katkılarınız lütfen (Akdeniz Tv)

Kampçılık hk BELGESEL hazırlıyorum. Katkılarınız lütfen (Akdeniz Tv) Merhaba ben de Antalya'da yaşiyorum .. kampcilik konusunda tecrubelerimle size yardimci olmak isterim gerek teknik ekipman gerek alan secimi konusunda kisa donemde bir cok konuda buyuk tecrubelerim oldu ..

7. fidodido

ege ve Akdenizde kamp yardım.

Fethiye ölüdeniz... boyunuzu gecmeyen bir denize sahip .. tabi kardesinizin boyu kac bilmek lazim ama su da var ki oludenizden iyisini bulmaniz zor .. bahsettiginiz rotalarda daha da zor
  8. fidodido

Kapm çadırı marka ve almak için yer önerimi tavsiye

Kapm çadırı marka ve almak için yer önerimi tavsiye hava şartları ve benzeri konular için sizin ne şartlarda kamp yapmak istediginizi bilmek gerekli :) anca bu yolla tavsiyeler verilebilir
  9. fidodido

Likya Yürüyüşü ( Haziran ayı 2012)

Likya Yürüyüşü ( Haziran ayı 2012) mail yazdim oradan yazabilirsiniz yardimci olurum

10. fidodido

Likya Yürüyüşü ( Haziran ayı 2012)

Ynt: Likya Yürüyüşü ( Haziran ayı 2012) daha once yurumussunuz ancak yaz aylari likya yolu icin en tehlikeli aylar .. bortu bocek , sicak hastanelik edebilecek sebeplerin basinda.. ben iyice dusunun derim

11. fidodido

25.000 tl ye SUV tavsiyesi yapabilecek olan?

peki bu terrano lar km de ortalama ne kadar yakiyorlar?
  12. fidodido

sonuna kadar haklisiniz :) dogrulari yazmişsiniz o yuzden motor hacmini 2.0 a cikarttim artik buna gore tavsiyeleri bekliyorum

13. fidodido

frontera guzel gorunuyor motor hacmi de uygun gibi .. bir kullanici olarak sıkıntıları ve guzel yanlari nelerdir yazabilir misiniz?
  14. fidodido

nissan x-trail o fiyatlara malesef yok en ucuzu 28000 den basliyor .. suzuki de pek hosuma gitmedi acikcasi .. baska bir model tavsiye edebilir misiniz?
  15. fidodido

Merhaba arkadaslar üst limitim 25.000 tl kullanım alanlarım: arazi , asfaltsız dağ yolları, şehir içi , şehirler arası yolculuk .. off road vb gibi sporlarla uğraşmıyorum , çamur , çakıl vb içinde işim olmaz , kampa çok gidiyorum defender vb .. eski gorunumlu araçları istemiyorum .. 2000 , 2001...

16. fidodido

Şişme yatak hakkında?

koydugunuz resim malesef gorunmuyor
  17. fidodido

Kış Mevsimi için Kamp Yeri

kış ?? ama bir de yaklaşık 1 veya 1 bucuk aydan bahsetmişsin .. şunuda soylemeliyim,i bunun icin yinede en az 4 mevsim olsa sıkıntı cikartmaz gibi geliyor .. uyku tulumunun da uzerindeki yaziyi iyi oku eger extreme durumlarda en son -10 diyorsa ( bende de bu sekilde - 10 luk var bir tane ...
  18. fidodido

aynen zaten çadır çift tenteli olup gercek 3 mevsim olmalı .. Antalya ve cevresinde sagnak yagis cok fazla olur .. mesela bahsettigim husky bird ü sagnak yagiş altında deneyenler cok memnun kalmislar hicbir sıkıntı yaşamamışlar .. ( forumda yazmislardi linki bulursam buraya koyarim)

19. fidodido

Antalya :) ama çadırın gerçek 3 mevsim olmali ( bkz. husky bird)
  20. fidodido

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz kolay gelsin .. :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri