Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Restoresinde Motor Maliyetleri Hakkında Bilgi Paylaşımı
Kolay gelsin Taner Bey,
ben de 2007 freelander kullanıcısıyım. bir alternatif olarak ileride bir defender toplamayı ya da ingiltereden sıfır defender getirrmeyi düşünüyorum. benim ev iş arası yolum da sizin gibi 3-5 km...
Ynt: Freelander'in Arazi Performansı
Rıdvan bey cevabınız için gercekten teşekkürler çok aydınlatıcı oldu. Bu forumda epeyce defender tutkunu var. ben de bir ara OTOKAR imalatı olan defender 110 düşünüyordum ama OTOKARın üretimi olanlarda şasinin zayıf olduğunu ve zaman zaman kırıldığını...
Rıdvan Bey cevabınız için çok teşekkürler,
Dediğiniz gibi belki de durum lastiklerden kaynaklanıyor yani komşu yaz lastikleri ile yokuş çıkmayı denediyse çıkamamaı normal diyorsuuz. ben denemedim ama benim lastikler de 3. kışında ve üstelik onları yazın da...
Ynt: Ankara'da Özel Servis Önerisi Varmı
İhsan Bey,
Bir de dikmen keklik pınarındaki ERCANLAR otoyu deneyin, konya yolu dikmen kavşağında. Çok tecrübeli ve sorumlu bir ekipleri var fiyatlarda uygun
selam ve sevgilerimle
MARS
Değerli Arkadaşlar,
Hepinize tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler. Ben özellikle Veteriner İhsan Bey ve Rıdvan Kayacı Bey' e bir soru yöneltip görüşlerini almak istiyorum. Bende de 2007 td4 HSE var. Ankara'nın dibindeki yaşadığım köyde 3 km...
Ynt: Volkswagen AMAROK u Sizin İçin Test Ettik
Bir şeyi daha söylemeyi unuttum 4X4 Amarokunuzla duble yollarda diğer araçlar %10 tolerans payı ile 120km/h gidebilirken siz 95km/h i geçerseniz radara girecek ve babalar gibi cezayı yiyeceksiniz. Çünkü sizin kamyonetin hız sınırı 95 km.
Eğer 4x4...
Ynt: Volkswagen AMAROK u Sizin İçin Test Ettik
Sevgili arakadaşlar
Ben de başından beri Amarok'u takip ediyorum ve fırsatım olsa ikinci araç olarak almayı da çok isterim AMA,
sadece Amarok değil pickuplar hakkında aklımda bazı sorular oluştu. Bir Land Rover kullanıcısı olarak görünüm olarak...
Ynt: Volkswagen - Amarok
Amarok'u beklemekte haklısınız ama VWnin 4X4 lerde çok kötü olduğu, otoyol için araba ürettiği ve amarok'un arazi performanısnın çok kötü ama asfalt performansının da çok iyi olacağı söyleniyor
bunu da dikkate alın derim
Yeni wildtrack hakkında pek bir şey denmiyor ben de yeni bir sayfa açayım dedim.
hadi arkadaşlar 3000 motorluk bu yaramazı galerilerde görelim ve almasak bile fikirleriimiz payşalaım
sevgilerimle
MARS
Ynt: Ford Ranger; Vergi ve Performans ?..
Selam Arkadaşlar
Anladığım kadarıyla pickuplar 4x4 olursa ticari araç vergisi değil hususi araç yani otomobil vergisi veriliyor. Bu tabi ki çok adaletsiz çünkü pickaup da olsa aracınızı trafik kamyon sayıyor şehir merkezlerine girerseniz sol şeridi...
Ynt: Freelander Almak İstiyorum
Değerli arkadaşlar
hem aile arabası konforu hem de arazi aracı arıyorsanız FL iyi bir seçim ama bütçeniz uyuyorsa 2005 model ve üstünü seçin
eğer bakımları için iyi bir LAND ustasına giderseniz servislere kucak dolusu para ödemekten de kurtulursunuz
selam ve...
Ynt: Tata’dan Jaguar ve Land Rover konusunda radikal karar!
Bu gelişme çok ilginç
Eğer Solihull'daki LAND fabrikası kapanırsa bu LR nin ölümü demektir. Satınalma anlaşmasına göre fabrikayı Hindistan ya da başka bir ülkeye de taşıyamazlar. LR' zaten Ford'a satıldıktan sonra da epey zarar gördü...
Ynt: Ford Ranger 4x4
İngilizce bilen arkadaşlar için bir örnek;
The L200 has caused an awful lot of discussion in this market – people either love its looks or hate them. I must say I fall into the latter category – to me it just doesn’t seem the part and the front half doesn’t seem to sit...
Ynt: Ford Ranger 4x4
Değerli Arkadaşlar
yeni çıkan Ranger Wildtrak 3.0 hakkında yabancı basında çıkan sürüş izlenimlerini de okudum şunu söylemeliyim ki araç özelllikle İngiltere'deki testlerden oldukça iyi yorumlar almış. Türkiye'de biraz haksızlık mı yapılmış acaba diye düşündüm ne...
AMAROK hakkında araştırma yaparken
VW nin 4X4 lerde pek de başarılı olmadığını duydum, tuareg ve tiguan gibi pahalı suvlarda bile pek iyi değilmiş. Şimdi şekli şemali süper görünen bu aracın 4x4 performansı ne olacak merak ediyorum.
VW binek kullanıcları ne diyor...
Ynt: Ford mu? Nissan mı?
Merhabalar
Hiç kullanan var mı bilmiyorum ama TATA'nın XENON model 4X4 pickup var 2200 motor ve sıfırı 33. 500 TL sanırım parçaları da ucuzdur
bence bi araştırın
Resimler için teşekkürler
Gerçekten nefis bir görüntüsü var. Bir de Alman ürünlerinin sağlamlığını da katalaım buna.
Ama sakıncalar da şunlar olabilir:
VW hiç pickup üretmediği için tecrübesizliği bazı üretim hataları getirebilir ama 4X4 de tuareg ve tiguan gibi...