Arama sonuçlarınız

1. PoyrazBal

Cj5 Ateşleme Sorunu

Ynt: Cj5 Ateşleme Sorunu Evet, bugün de yeni endüksiyon bobini ve buji kabloları alındı. Hepsini tek tek taktım ve sonuç olarak araç yine çalışmadı. Kısa bir krizden sonra aklıma kablolar geldi. Zaten hangi usta(!) yaptıysa bütün kablolar ortada ve araçta 20 metre elektrik bandı kullanmış...

2. PoyrazBal

Cj5 Ateşleme Sorunu

Ynt: Cj5 Ateşleme Sorunu Evet disbritöre elektrik gelmiyor. Benim aklıma ateşleme bobini geldi. Bunun dışında bir şey olabilir mi acaba? Ya da ateşleme bobini olma ihtimali yüksek mi? Malum aracı daha yeni tanıyorum, emin olamadım.
  3. PoyrazBal

Cj5 Ateşleme Sorunu

Merhaba, bir önceki gün aracı kullandım hiçbir problem yoktu. Bu sabah çalıştırayım dedim araç marş basmadı. Motoru açtım ateşleme yapmıyor, Rauf ustaya gittim. Yeni platin alıp araca taktım. Sorun devam etti. Buji kablolarını kontrol ettim tek tek hiç biri ateşleme yapmıyor. Acaba sorun...

4. PoyrazBal

Cj Geri Vites Sorunu

Ynt: Cj Geri Vites Sorunu Sağolun, sadece geri viteste bu sorun oluyor ileri viteslerde hiçbir sorun yok çok rahat geçiyor. Şanzumanın yağını en kısa zamanda kontrol edeceğim. Teşekkür ediyorum.
  5. PoyrazBal

Cj Geri Vites Sorunu

Arkadaşlar aracım 76 model cj5 orijinal 3 ileri şanzıman. Araç geri vitese çok zor geçiyor ve ötme yapıyor geçerken. Aracı yeni çalıştırdığımda da öyle, uzun süre çalıştırdığımda da. Acaba sorun nedir? Şimdilik idare ediyorum ama daha büyük sorunlar açmadan halletmek en iyisi olur diye düşündüm.

6. PoyrazBal

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu Cj8'ler için güzel çözüm. Cj5'ler için de koltuğun altındaki sacı kesmekten ve küçük tüp kullanmaktan başka yol yok sanırım. Yine bize acı, yine bize hüsran :)

7. PoyrazBal

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu Gerçekten işe yarar ve maliyeti düşük bir çözüm, güvenli de görünüyor. Muayenede sıkıntı olacağını sanmıyorum yine aynı şekilde muayeneye giderken koltuk biraz yükseltilir. Bunun için de ayakların altında 4 tane vidalı takoz yaptırıp yükseltmek yeterli oluyor...
  8. PoyrazBal

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu Stepne yerine yaptırmak fena fikir değil gibi ama olası bi kazada büyük tehlike taşıyor bence aracın dışında durması. Arazide kullanırken de aynı şekilde sıkıntılara yol açabilir, malum zaten aracı yürüyen bomba haline getiriyor bu tüpler. En iyisi yine küçük...
  9. PoyrazBal

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Arkadaşlar cj5'imde simit tüp var. Arka koltuğun altında duruyor. Muayenede sıkıntı olmaması için koltuk ile tüp arasında belirli bir boşluk olması gerekiyormuş. Bunu da muayeneye giderken taktığım kitlerle koltuğu yükselterek hallediyorum. Çünkü normal kullanımda o yükseklikte arka koltuğa...

10. PoyrazBal

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Valla abi ne desem bilemedim, cidden garip hikayeymiş :) Dediğin gibi iyi ki orjinal ölçülerinde kesmişler. Açıkçası ruhsatta yazan durum pek rahatsız edici değil kendi açımdan. Malum orjinali yazsa o kadar vergi insanı yorar, araçtan soğutur.

11. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Evet öncesinde araştırırken ve araç bakarken motor değişimi yapılan birkaç cj görmüştüm. Hatta öyle ki görüştüğüm birçok kişi araçlarının orjinal olduğunu iddia etti, işin içinden çıkmam yine burada okuduklarımla mümkün oldu. Ya insanlar kötü niyetli, ya...
  12. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Dediğiniz gibi araç 3800cc. ise; -Bu durumda bardağın dolu tarafından bakacak olursak, çoğunlukla asfaltta kullanacağım bu araç benim için daha mı idealdir? (Yakıt vb. konularda) -Arazide ve çekişte bariz farklılık gösterir mi 4200cc motora göre...

13. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Teşekkür ediyorum. İlk fırsatta kontrol edeceğim.
  14. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Teşekkür ederim İlker, senin de hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Aracını ilandan biliyorum, dışarıdan bakınca diri duruyor umarım yürür ve motoru da öyledir. Naçizane tavsiyem üst ve yan kaynakları kestirsen daha iyi bir görünüm elde edeceksin gibi, malum...
  15. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Tekrar kontrol ettim araç 76 model ve 4200cc 125hp kafam karıştı?

16. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Teşekkür ediyorum bilgileriniz ve iyi temennileriniz için :)
  17. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Bildiğim kadarıyla 77 modellerde orijinal hidrolik ve disk yok. 78 ve üzeri o şekilde diye biliyorum.
  18. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Çok teşekkür ederim. Yapılacakları düşündükçe boş geliyor belki de :) 14 bine aldım yürürünü de iyi durumda sayarsak sizce uygun mudur? Bir de üstte bir soru sormuştum tekrarlayayım. 76 model almak bir hata mıdır? 77 ve üzeri kuşaktan çok mu kopuk?

19. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Teşekkür ediyorum. Öncelikli amacım motor zaten, dediklerinize tamamen katılıyorum. Şimdilik listem bunlar gibi görünüyor. Önceki sahibi sağolsun araçtaki bir çok parçayı kısa bir zaman önce değiştirmiş. Bana ıvır zıvır pek bir şey kalmadı, tabi cj dir hiç...
  20. PoyrazBal

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Bir de 76 model almak bir hata mıdır? 77 ve üzeri kuşaktan çok mu kopuk?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri