Arama sonuçlarınız

1. semuca

Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Kardesim, keske gelseniz mehmetle... Bolgemizdeki en esaslı geziyi sergileriz... :)

2. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Merhaba Goktug, Gezi programı yaklasık belli. Ama km konusunda fikir yurutemeyecegim, aslında daha onemlisi saat, kac saatimizi o guzelliklerde gecirecegimiz... Degil mi? Dondugumuzde hem saat hem km bilgisini...
  3. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Gezimiz 2 olası alternatiften olusuyor. Bu etapları karın durumuna gore belirleyecegiz. Yarın kesinlesecek rotamızı muhtarlar, koy hizmetleri yetklileri, bolge yerlileri belirleyecek. Daha onceki mesajlarımda...

4. semuca

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) Tesekkurler dilekleriniz icin. Sevtap Hanım, Duzce'ye gelmeyi cok istedik ancak ani cıkan issel sorunlarda haftasonunu Samsun'da gecirmem gerekti. En yakın zamanda gorusebilmek dilegiyle
  5. semuca

Herkese Selamlar, Gezenbilir Samsun Grubu olarak Dogu Karadeniz'in gezmekle, gormekle bitmeyecek dogasinda Giresun'dan Artvin'i dag ve köy yollarından baglayacak gezimizin 2.etabını 3 gece konaklamalı 4 gün olarak 16-19 Mayıs tarihleri arasında planlıyoruz. Karların eridigi, yesilin en guzel...

6. semuca

L200 Hakkında Yardım

Ynt: L200 Hakkında Yardım Tarık Bey, sizin aracta snorkel de vardı diye hatırlıyorum, ancak emin degilim. O da gitti mi aracla birlikte...

7. semuca

Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009) Engin Abinin Pajero'sunun onceki hali ve benim L200'un pek cok artistik, birazcık oynanmıs resmini eklemek istiyorum.. Iki nesil Mitsubishi birarada..
  8. semuca

Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009) Ben de dort gozle bekliyorum, yuzlerce fotograf, onlarca video cekmislerdi.. kıymetli bir hazine saklı onlarda da..:)
  9. semuca

Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009) Fotografları gonderen herkese, ozellikle fotograf cekimi icin ekstra caba gosteren Hakan'a cok tesekkurler. Bu arada, benim co-pilotların makinelerden birsey gelmedi :)

10. semuca

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ 03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu /...

11. semuca

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Samsun'dan katılmak isteyen olursa aracımda 2 kisilik musait yer ve bolca bagaj alanı var.
  12. semuca

Ynt: Gezenbilir Mitsubishi Tanışma Gezisi - İstanbul, Hacıllı (26 Nisan 2009) Bugun duzenlenen guzel gezi icin Sevtap Hanıma cok tesekkurler. Gezenbilirde sanal olarak gordugumuz kisilerle tanısıp gorusmek cok hostu. Itiref etmek gerekirse, Mitsubishi bir yana; Istanbul'un gobeginde doga...

13. semuca

Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Yuksel Bey, Pajero'yu ve dogayı cok seven Engin Abiyle Samsundan yola cıkıp gelmeyi cok isterdim. Ancak haftasonu zaten Istanbulda olacagım icin beraber gelemeyecegiz. Herkesle simdiden gorusebilmek dilegiyle...
  14. semuca

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) tesekkur ederim. gorusmek, tanısmak uzere...
  15. semuca

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) organizasyona ben de katılacagım ancak katılımcı listesi birkac gundur guncellenmedigi icin kopyala yapıstır yapmak istemedim.. listeye beni org. sorumlusu eklerse sevinirim. Serhat Cakir / semuca / L200...

16. semuca

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Samsun'dan gelecek var mı acaba? 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ 03- Levent Baştepe ( levend )...
  17. semuca

Farkındamısınız? Off-Raod Denildi mi Aklımıza Tek Gelen Çamur. Oysa...

Ynt: Farkındamısınız? Off-Raod Denildi mi Aklımıza Tek Gelen Çamur. Oysa... Ergun Bey, Ulkemiz, amerikaya gore cografi yuzdesel degerlere baktıgınızda kuraklık, col iklimi ve kayalardan ziyade bildiginiz uzere 4 mevsim yasayan daha renkli bir bolge. Bu sebeple, kayadan cok camur olması...
  18. semuca

Yeni Disco Şu Anda Show Plus Top Gear' da 21:45

Ynt: Yeni Disco Şu Anda Show Plus Top Gear' da 21:45 Sayın Alfonse Bey, Ne yazdıklarınızdan ne de niye bu gruba niye mesaj attıgınızı anlayamadım.. :) Kusuruma bakmayın..

19. semuca

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! ah ah.. jeep lr tartısması yapıyorsunuz... Camur, dag, bayır, offroad bi yana... Bogaz koprusunden gecebilmenin ne buyuk keyif oldugunu hissetmemissiniz... :) ben kamyonetimle gecemiyorum bile... Yasak..!! sozkonusu iki markanın sanırım tek ortak ozelligi bogaz koprusunden...
  20. semuca

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! Benim ne lr ne de jeep aracım var.. sadece arkasına ne bulursam doldurabilecegim bi 4 ceker kamyonetim var. Tek bildigim dagda bayırda iyi gidiyor.. o kadar. Ama bolgemdeki gezi grubumdan uzaklasma sebebim, bu baslık altında donen konu ile aynı idi... - ben seni cektim, sen beni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri