Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir
durmus usta kardesim sana cebimi veriyorum beni bir ara cem talip:0532 382 88 18 benimde ayni seyler basimdan gecti.sana tecrubelerimi aktarayim insallah bir nebze yardimci olrum ki olacagima eminim.rahat ol yakit olayini cozecegiz...
sana tek birsey diyecegim birak musterileri olmayi git sadece cayini kahvesini ic.sana okadarini soyleyim.ustami super usta.ya ben burda ustayi ovmek istemem "bazilari dogustan ustadir"bunlarda oyle birileri.hemde ekonomik tamirat yapiyorlar benden...
ayri bir bolum bulamadigim icin buraya yazmak istedim.bugun sasmaz sanayi sitesinden arabam icin lastik aldim ee haliyle param bitti ,lastikleri taktiracak paramda yok :)) burayi iyi dinleyin.benim jeep servis musterisi oldugum HMC amirican garage...
aslinda aracinda yakit sorunu olan varsa beni arasin ;D cidden cunku bu konuda bendeki tecrube kimsede yoktur sanirim.
ama unutmadan size bir kac tavsiye verebilirim
1.gaz ayari yapan arkadas tan benzin ecu degerini ogren
2.eger degeriniz"2.5 veya 3.5...
arabanin yakit degerleri super demek oluyor.olay su aslinda .en verimli ve duzgun calisan bir aracin ecu degeri 2.5 ila 3.5 arasindadir.arac markasi ve motoru ne olursa olsun...bu degeri yakalayan bir arac yakit konusunda en iyi degerleri verir.
bu arac arkadasim sehir ici :420 kurus yakar en dusuk ;) ama daha az yakiyor diyende var bunuda ben anlamiyorum acikcasi...dusunki normal 1.6 motor araclar bile 280 kurus yakarken bunu soyleyenler var.oda onlarin hesaplamalarina gore oyle cikiyor...
kardes millet kiskanacak bak boyle yazma ;D ya senin tupu kim takti yada ayari hangi usta yapti kardes telefonunu bana yazarsan sevinirim.saygilar ;D
Ynt: HMC amerıcan garage servıs ANKARA
selam arkadasim,sonunda seni ve ekibinide gezenbilirli yaptik ya ;D hayirli ugurlu olur insallah cumlemize.ama inan cok sevindim .HOS GELDIN HMC AMERICAN GARAGE ....
yakit sarfiyati sorunu olan arkadaslara bir tavsiyem olacak.enjektorlerinizi tek tek sokturup degerlerine bakin ve temizletin.bujileriniz orjinal ve istenilen degerde olsun.hava filitresi olayina dikkat edin.ama en onemlisi su bir gazciya gidince sunu...
arkadaslar buraya herkez kendi aracinin "1993 4.0 V6 - ZJ" yakit tuketimini sehir ici ve sehir disi olmak uzere su sekilde yazarsa sevinirim.
sehir ici:420 kurus
sehir disi:300 kurus gibi.
ayrica yakit sorunu yasamis fakat daha sonra bu sorunu cozen arkadaslar baslarindan gecen olaylari burda...
Ynt: Ankara'da Jeep Tamiri ve Ekipmanlari Üzerine Tavsiye
Arkadaslar yogun ilgi uzerine telefonunu arkadasin buraya yaziyorum"HMC AMERIKAN garage servis MURAT USTA TEL:0555 283 53 90"
"http://www.hmcamericangarage.com/" bu arkadasi gunun hersaatinde arayabilirsiniz,soru sorabilirsiniz:) ha bir...