enrico1357
Ana Kamp
arkadaslar buraya herkez kendi aracinin "1993 4.0 V6 - ZJ" yakit tuketimini sehir ici ve sehir disi olmak uzere su sekilde yazarsa sevinirim.
sehir ici:420 kurus
sehir disi:300 kurus gibi.
ayrica yakit sorunu yasamis fakat daha sonra bu sorunu cozen arkadaslar baslarindan gecen olaylari burda bizle paylasirsa bizde bu gibi sorunlarda ilk olarak yapmamiz gerek seyleri kendimiz yapariz.
kendi basimdan gecen bir olay anlatayim oncelikle yakit biraz artmisti fakat nezaman meb sensoru degisti yakt dustu arkadaslar.
lutfen herkez gercek verileri yazsin vede sehir ici sarfiyatla sehir disini bir birine karistirmasin.cogu arkadasda soyle bir yapi var illaki aracini ovecek ve az yakti diyecek
lutfen samimi olalim ne yakiyorsa arcamiz aynen yazalim buraya.trafik guzergahlarinizida yazarsaniz dahada iyi olur bence
ben ankara cebeci ve tunali guzergahinda gidiyorum hergun, herkeze iyi geceler.
sehir ici:420 kurus
sehir disi:300 kurus gibi.
ayrica yakit sorunu yasamis fakat daha sonra bu sorunu cozen arkadaslar baslarindan gecen olaylari burda bizle paylasirsa bizde bu gibi sorunlarda ilk olarak yapmamiz gerek seyleri kendimiz yapariz.
kendi basimdan gecen bir olay anlatayim oncelikle yakit biraz artmisti fakat nezaman meb sensoru degisti yakt dustu arkadaslar.
lutfen herkez gercek verileri yazsin vede sehir ici sarfiyatla sehir disini bir birine karistirmasin.cogu arkadasda soyle bir yapi var illaki aracini ovecek ve az yakti diyecek
ben ankara cebeci ve tunali guzergahinda gidiyorum hergun, herkeze iyi geceler.