1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enrico1357 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,182
Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

mirkan' Alıntı:
;D boşaltsa keşke ;D adamlar tek kelime biliyor o da ''idare eder'' ;D ulan idare etse sana niye getireyim dengesiz ;D
vala cebimi cüzdanımı boşaltsınlar , ne ? ne kadar tutar ? az çok biliyorum , ama ben istediğimi alayım ! keyifle kafam takılmadan bineyim ;D
Şİmdi ustaların bir çok sınıfı vardır.
1_<Bu modeller böyle> Ustası
2_<Zaten bunlar çok yakar> Ustası
3_<Bu şekilde biraz bin boş yere buna para harcama >Ustası
4_<Sen bunu önce şuraya buraya götür sonra bana getir >Ustası
5_Senin de dediğin gibi <idare eder> Ustası
6_<Onun işi uzun geniş bir zamanda gel yapalım >Ustası
7_<Buna uğraşma sat iyisini al >Ustası

İşte bunların hepsi laf ustası .Bunlar ne iş yapar ki. :D :D

Etiketler

nazifayvazoglu' Alıntı:
Şİmdi ustaların bir çok sınıfı vardır.
1_<Bu modeller böyle> Ustası
2_<Zaten bunlar çok yakar> Ustası
3_<Bu şekilde biraz bin boş yere buna para harcama >Ustası
4_<Sen bunu önce şuraya buraya götür sonra bana getir >Ustası
5_Senin de dediğin gibi <idare eder> Ustası
6_<Onun işi uzun geniş bir zamanda gel yapalım >Ustası
7_<Buna uğraşma sat iyisini al >Ustası

İşte bunların hepsi laf ustası .Bunlar ne iş yapar ki. :D :D

ahahahahhaha hatta ehuehuehueu ;D ;D ;D
hani gerçekler acıydı ? harbi komedi yav ;D ...

Yahu sormak istediğim benim aklıma takılan bir konu var,
benim makinada arıza olduğunda benim ustam "abi sen bununla şimdi ibiraz daha idare et, bu sıkıntı seni yolda bırakmaz, bu arada da sen şu şu parçaları amerikadan getirt veya buradan alalım" diyor
Bu biraz 3. sınıfa benziyor ama ustamın bugüne kadar yaptığı tüm tespitler doğru çıktı, tüm değişimler sonucunda sorunlar gitti.
Şimdi benim usta hangi sınıf oluyor?
Selamlar,
Burak

nazifayvazoglu' Alıntı:
sevgili kanyak kardeşim verdiğin bilgiler çok faydalı teşekkür ederiz.Yalnız biz normal yakıtlara göre değil LPG ye göre konuşuyoruz.Verdiğiniz linktede LPG yok. :smiley:Benzin nasıl bi şey unuttuk. ;D ;D ;D

:smiley: haklısınız valla. ama linkte LPG fiyatlarıda mevcut. sorgula butonunun hemen yanında LPG fiyatlarıda yazıyor. yada direkt linki burada :smiley: http://gm.poas.com.tr/pompafiyat/lpgfiyat/LPG.mht

<<:smiley: haklısınız valla. ama linkte LPG fiyatlarıda mevcut. sorgula butonunun hemen yanında LPG fiyatlarıda yazıyor. yada direkt linki burada :smiley: http://gm.poas.com.tr/pompafiyat/lpgfiyat/LPG.mht>>

Alıcı gözüyle bakmamışım demekki Özür dilerim.Ama tavsiye edilen fiyatlar yazıyor. Ankara tavsiyelere uymaz inşallah.

arkadaslar sunu anladımöbu aracta fazla zorlamazsanız aracta sizi üzmüyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,723
Kaydolan Son Üyemiz
feraykirikkaya@hotma

Çevrimiçi üyeler

Geri