Arama sonuçlarınız

1. f1hakkinen

Columbia Ürünleri Hakkında

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında TR de satilan tum urunlerin yurtdisinda uretimden kaltigini soylemek istemedim. bir kaç kalem urun bunun disinda kalabilir. ama genel olarak durum budur. bir ornek daha vereyim, Jack Wolfskin in bir pantolonunu almak istedim. TR de outdoor urun satan unlu bir...

2. f1hakkinen

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. utility tool (yardimci arac-pense-testere-bicak-tornavida) olarak kullanmayi dusunuyorsaniz kesinlikle ve kesinlikle Leatherman Wave derim. mumkunse tool u yakindan gorun. celiginin kalitesini hemen farkedersiniz. pensesi civileri kagit gibi...
  3. f1hakkinen

Columbia Ürünleri Hakkında

Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında ben de columbia nin t-shirt lerini kullandim. 2 si de problemli cikti ama yurtdisi yorumlar columbia nin super oldugu seklinde. benzer durumu lafuma pantalonda da yasadim.1 ay gecmeden solmaya basladi. kanaatim odur ki, TR ye getirilen urunler yurtdisinda...

4. f1hakkinen

Satılık Leatherman

Ynt: Satılık Leatherman bisikletcanavari arkadasim, bahsettigin ozellik (kendiliginden kapanmayi engelleme olayi) wave modelinde var. basit bir mekanizma ile testere veya bicagin kapanmasi onleniyor.
  5. f1hakkinen

Satılık Leatherman

Ynt: Satılık Leatherman arkadaslar Leatherman Wave i kullaniyorum. gercekten de evladiyelik bir alet. 25 yil garanti vermeleri ne kadar kaliteli oldugunu ispatliyor. fiyatina bir sey soyleyemem ama ihtiyaci olan bu cakidan baskasini dusunmesin.

6. f1hakkinen

SIFIR Cressi Gara 3000 - 42-43 Numara

arkadaslar gecen yil aldigim Cressi Gara 3000 paletimi satiyorum. Paletin suya girmesini bosverin suya temas bile etmedi. Orjinal Posetiyle gonderilecektir. 42-43 numaradir. zipkinciliktan scubaya kaydigim icin satiyorum. ScubaPro Twin in SIFIR paleti ile takas olur. fiyat 240 TL dir. alacak...

7. f1hakkinen

Casio SPF100S-1V Profesyonel Dalgic Saati

asio SPF100S-1V Profesyonel Dalgic Saati Arkadaslar 2007 nin 9.ayinda satin aldigim Saatimi satiyorum. saatin uzerinde cok kucuk 2 cizik (dikkatli bakildiginda goruluyor) disinda zerre kadar problem yoktur. toplamda 15 dalis ancak gordu. her dalistan sonra tatli suda 10-12 saat bekletilerek...
  8. f1hakkinen

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba, ben balikesir den Erdal. kamu personeliyim. firsat buldukca trekking faaliyetlerine katiliyorum. bulundugum sehre yakin yerlere (kaz dagi..vs) yapilacak faaliyetlere katilmak isterim. tum arkadaslara saygilar...
  9. f1hakkinen

Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009)

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) cok tesekkur ederim Umit Bey, GpsBabel ile mapsource dosyasi haline getirip cihaza attim. vermis oldugunuz google earth resminde donus1,donus2 waypointleri var. ama mapsource da sadece trackleri gordum. ama tracklerin tam olmasi yeterli zaten...

10. f1hakkinen

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) com-usb donusturucu isiniz rahatlikla gorur. o cihazda dahili hafiza var herhalde.

11. f1hakkinen

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) Umit Bey, aktarma isini halledersiniz insallah. web de bu konu ile alakali siteler var. colorado 300 cihazim var. mapsource programi ile trackleri sorunsuz atabiliyorum.
  12. f1hakkinen

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları - Assos - Küçükkuyu (1-3 Mayıs 2009) arkadaslar resimlerden anladigim kadariyla muhtesem yerler gormussunuz. gittiginiz bu yerlerin gps kayitlari varsa yollayabilir misiniz? resimlerden birinde gps gordum. tesekkur ederim. saygilar...

13. f1hakkinen

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? cok tesekkur ederim. biraz daha inceleyip karar verecegim artik. saygilar...
  14. f1hakkinen

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? loap lunana 40 iyi gibi duruyor,(60 liklari tasimak bayagi zor olacak herhalde) fiyat olarak da cazip. ama ben marka olarak da hangisini alacagima kesin karar vermedim. mesela 40lt canta hemen hemen her markada var. Loap bu konuda iyi markalardan biri mi...
  15. f1hakkinen

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? en fazla 4-5 km mesafeler olur zannedersem.gittigim yerde kalma suresi en fazla 2 gun tahmin ediyorum. orta sinif bir cadir da almayi dusunuyorum.tabi kaldigimiz sureler icin gerekli malzemeler. boyum 1.73 kilom 69. tesekkur ederim.

16. f1hakkinen

Hangi Çantayı Almalıyım?

arkadaslar yilda 5-6 kez kullanmak uzere bir canta almak istiyorum. salewa, timberline, deuter... vs markalarindan hangisini tercih edebilirim? listede olmayan bir markayi da onerebilirsiniz. tesekkur ederim. saygilar...
  17. f1hakkinen

Marmot Oracle-North Face Tavsiye

Ynt: Marmot Oracle-North Face Tavsiye windstopper kis ayinda kullanima uygun degilmis. onun yerine venture hyvent modeli var. icindeki polar kis mevsimi icin. istenirse cikarilip yagmurluk gibi de kullanilabiliyormus. hakelav.com.tr den sordum. venture hyvent i alacagim ama fake olmaz insallah.
  18. f1hakkinen

Marmot Oracle-North Face Tavsiye

arkadaslar merhaba, yilda bir kac defa trekking yapmayi dusunuyorum .(cok buyuk capli bir sey degil) bunun icin bir mont alacagim.fakat, alacagim montu gunluk hayatta da kullanmak istiyorum. iki marka arasinda kaldim. marmot oracle ve north face venture. bunlardan hangisini tavsiye edersiniz...

19. f1hakkinen

Colorado Satellite Signal Problemi

Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi cihazi getiren arkadas biraz gec yurtdisina cikacagi icin posta yolu ile gonderdim. tabii ki biraz sansim varmis. gumrukte takilabilirdi.
  20. f1hakkinen

Çizik Gps Ekranı

Ynt: Çizik Gps Ekranı kardes sana link veriyorum. http://www.zagg.com/invisibleshield/garmin-gpsmap-60-csx-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php ben bu siteden aldim. 12 gunde geldi. gercekten inanilmaz bi urun. eminim alinca tesekkur edersin. slm

Geri