Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında
TR de satilan tum urunlerin yurtdisinda uretimden kaltigini soylemek istemedim. bir kaç kalem urun bunun disinda kalabilir. ama genel olarak durum budur. bir ornek daha vereyim, Jack Wolfskin in bir pantolonunu almak istedim. TR de outdoor urun satan unlu bir...
Ynt: Columbia Ürünleri Hakkında
ben de columbia nin t-shirt lerini kullandim. 2 si de problemli cikti ama yurtdisi yorumlar columbia nin super oldugu seklinde.
benzer durumu lafuma pantalonda da yasadim.1 ay gecmeden solmaya basladi.
kanaatim odur ki, TR ye getirilen urunler yurtdisinda...
Ynt: Satılık Leatherman
bisikletcanavari arkadasim,
bahsettigin ozellik (kendiliginden kapanmayi engelleme olayi) wave modelinde var. basit bir mekanizma ile testere veya bicagin kapanmasi onleniyor.
Ynt: Satılık Leatherman
arkadaslar Leatherman Wave i kullaniyorum.
gercekten de evladiyelik bir alet.
25 yil garanti vermeleri ne kadar kaliteli oldugunu ispatliyor.
fiyatina bir sey soyleyemem ama ihtiyaci olan bu cakidan baskasini dusunmesin.
arkadaslar gecen yil aldigim Cressi Gara 3000 paletimi satiyorum. Paletin suya girmesini bosverin suya temas bile etmedi. Orjinal Posetiyle gonderilecektir. 42-43 numaradir. zipkinciliktan scubaya kaydigim icin satiyorum. ScubaPro Twin in SIFIR paleti ile takas olur.
fiyat 240 TL dir.
alacak...
asio SPF100S-1V Profesyonel Dalgic Saati
Arkadaslar 2007 nin 9.ayinda satin aldigim Saatimi satiyorum.
saatin uzerinde cok kucuk 2 cizik (dikkatli bakildiginda goruluyor) disinda zerre kadar problem yoktur.
toplamda 15 dalis ancak gordu. her dalistan sonra tatli suda 10-12 saat bekletilerek...
Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009)
cok tesekkur ederim Umit Bey,
GpsBabel ile mapsource dosyasi haline getirip cihaza attim. vermis oldugunuz google earth resminde donus1,donus2 waypointleri var. ama mapsource da sadece trackleri gordum. ama tracklerin tam olmasi yeterli zaten...
Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009)
Umit Bey, aktarma isini halledersiniz insallah.
web de bu konu ile alakali siteler var.
colorado 300 cihazim var. mapsource programi ile trackleri sorunsuz atabiliyorum.
Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım?
loap lunana 40 iyi gibi duruyor,(60 liklari tasimak bayagi zor olacak herhalde) fiyat olarak da cazip. ama ben marka olarak da hangisini alacagima kesin karar vermedim. mesela 40lt canta hemen hemen her markada var. Loap bu konuda iyi markalardan biri mi...
Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım?
en fazla 4-5 km mesafeler olur zannedersem.gittigim yerde kalma suresi en fazla 2 gun tahmin ediyorum. orta sinif bir cadir da almayi dusunuyorum.tabi kaldigimiz sureler icin gerekli malzemeler. boyum 1.73 kilom 69.
tesekkur ederim.
arkadaslar yilda 5-6 kez kullanmak uzere bir canta almak istiyorum. salewa, timberline, deuter... vs markalarindan hangisini tercih edebilirim? listede olmayan bir markayi da onerebilirsiniz.
tesekkur ederim.
saygilar...
Ynt: Marmot Oracle-North Face Tavsiye
windstopper kis ayinda kullanima uygun degilmis.
onun yerine venture hyvent modeli var. icindeki polar kis mevsimi icin. istenirse cikarilip yagmurluk gibi de kullanilabiliyormus.
hakelav.com.tr den sordum.
venture hyvent i alacagim ama fake olmaz insallah.
arkadaslar merhaba,
yilda bir kac defa trekking yapmayi dusunuyorum .(cok buyuk capli bir sey degil) bunun icin bir mont alacagim.fakat, alacagim montu gunluk hayatta da kullanmak istiyorum. iki marka arasinda kaldim. marmot oracle ve north face venture. bunlardan hangisini tavsiye edersiniz...
Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi
cihazi getiren arkadas biraz gec yurtdisina cikacagi icin posta yolu ile gonderdim.
tabii ki biraz sansim varmis.
gumrukte takilabilirdi.
Ynt: Çizik Gps Ekranı
kardes sana link veriyorum.
http://www.zagg.com/invisibleshield/garmin-gpsmap-60-csx-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
ben bu siteden aldim.
12 gunde geldi.
gercekten inanilmaz bi urun.
eminim alinca tesekkur edersin.
slm