Arama sonuçlarınız

1. akademic

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) Nejat abi saat 10 da kontak çeviriyoruz EGS önünden.. cumartesi bazı arkadaşların iş dolayısıyla bize katılımı geç olacakmış o nedenle kuzuyu pazar çevirelim dediler... cumartesi kahvaltı yapar ufak...

2. akademic

Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) Arkadaşlar saat 9 da Egs PArk Bornova otoparkında buluşalımmı...
  3. akademic

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) Zerrin hanım buyrun sizde gelin Bozdağda tanışamadık malesef çocuk hastalanmıştı gelememiştik bunda vesile olur.

4. akademic

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) evet serkan kardeşim çok üzücü oldu malesef allah şifa versin en kısa zamanda saz ekibinden nameleri duymak dileğiyle.. Arkadaşlar bu gün itibariyle bir adet kuzunun siparişi verilmiştir. Kuzu veya...
  5. akademic

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) 1-Erco 2-Nejat 3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan ) 4-Nivacı baba/oğul 5-Ademi+Demet+Bebiş Nivacı 6-Çağatay+Arzu (Orhun sadece yaz gezilerinde standart tayfa) 7- Onur ve Bekir (O rh- ) ( A rh+ ) 8-...

6. akademic

Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009) Arkadaşlar bu geziyle ilgli bu hafta kesin bir plan yapalım eğer listedeki kişilr tam kadro gelirse oğlak konusu 2 olabilir... detay için ahmet kardeşimden bekliyoruz haberleri...

7. akademic

Land Cruiser vx100 LPG Kiti

Ynt: Land Cruiser vx100 LPG Kiti Dün aracı gördüm e kullanma şansına sahip oldum vede land Cruiser a platonk olarak aşık olmaya başladım galiba:) güle güle kullan serkancığım aracın çok güzel 41 kere maşallah..
  8. akademic

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi ahmetim haklı hemen bir konu başlığı açmayalım bu basit bir organizsayon msnd en devam edelim yada telden a ademipirhan@hotmail.com bu son mesajdır tekrar pardon
  9. akademic

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi kardeşim senin aracını da çok merak ediyorum...

10. akademic

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ahmetimi kızdırmayalım amanın dilerseniz Salı günü saat 14 de Botanik bahçesine gelin burası müsait: 05325167356 (Ademi)

11. akademic

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) güzel etkinlik olmuş emeğinize sağlık..
  12. akademic

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi konu dağılmadan havuzun ordaki niva kime ait bilmiyorum bende bir ikikere denk geldim hatta bizxim sticker lardan yolladım en kısa zamanda gidip tanışacağım . arkadaşlar ayarlayın botanik bahçesine gelin hem temiz hava hem açık havada beklerim mutlaka ..

13. akademic

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi resimleri varmı yeni aracın
  14. akademic

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Serkan kardeşim görmemişim hoş geldin...... aracını hemen alda yapalım bir ufak etkinlik...
  15. akademic

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın lada nivadan kesinlikle pişman olmayacaksınız benim 2. lada nivam sanılanın aksine performansı ve keyfi çok yüksektir dağlarda çok kıvrak ve manevrası yüksektir. araç düzgün bir usatanın...

16. akademic

Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009)

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009) Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nın gönlü okyanus gibidir. Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü kirlenmez. güzel sözler paylaşım için teşekkürler Nejat abi
  17. akademic

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009)
  18. akademic

Ynt: Uşak, Banaz, Murat Dağı Kamp ve Off-Road Gezisi (17-18 Ekim 2009) Bu kadar aracın bir arada olması bile bence başlı başına bir olay oldu.. biz genelde yiyenbilir tadında takılıyoruz... benim amacım yeni bir yer keşfet, dostluklar arkadaşlıklar kur,yeme ve içme eksik olmasın + araçları...

19. akademic

20. akademic

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri