Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,803
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

arkadaşlar süper bir fikir ve içim gidiyor ama benim o tarihlerde çok onceden planlanmış toyota buluşması var, tum toyotacılar sapancaya gidiyoruz çok uzgunum...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Fikirlerinizi değiştirmeniz açısından yapılacak etkinliklerden bir kaç örnek verelim :smiley: (gelemeyecekler için :smiley:)

1- Oğlak Çevirme

2- Kamp ateşi başında Bağlama - Gitar konseri

3- ufak bir ihtimalle kamp ateşinde yapılmış sıcak şarap

4- kamp ateşi muhabbeti

5- olmazsa olmazımız çamura bakmak offroad :smiley:

bu liste uzayıpp gider gelemeyecek veya kararsız olan arkadaşlara belki bir fikir verir yukarıdaki yazdıklarım :smiley:

saygılar sevgiler..

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
selam..

gezi fikri süper...

benim araç şu an sanayi de.. şanzuman ve ön diferansiyel yağ kaçırdığı için götürdüm. kendim de 4 günlüğüne eğitim için istanbul'a gittiğim için 4 günlük sürede yapılsın istedim. fakat ustam yoğunmuş, ben de aracın etek altı gri olan kısmını komple yeniden boyaya verdim. altına da pütürlü siyah attırıyorum çamurluk içlerine kadar. ayrıca birkaç ufak tefek darbecik vardı, onları çektirme ve düzeltme yaptırıyorum.

boya ve kaportadan çıkınca şanzuman ve diferansiyele girecek. umarım o tarihe yetişir, yetişirse ben de ordayım.. yetişmezse, çok üzülürüm ama umarım yetişir.

sevgiler..

furkan..

kardeşim aracın yetişmezse önemli değil,
sen gelecek ol malzemeni hazırla seni yoldan alırız. illa ki bir yer açarız makinalarda

sonuçta önemli olan beraber olmak değil mi...

Oğlak ;D var madem biz de geliriz ;D

1-Erco
2-Nejat
3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan )
4-Nivacı baba/oğul
5-Ademi+Demet+Bebiş Nivacı
6-Çağatay+Arzu (Orhun sadece yaz gezilerinde standart tayfa)
7- Onur ve Bekir (O rh- ) ( A rh+ )
8- Erdal & Hayat & Kerem

Nejat' Alıntı:
kardeşim aracın yetişmezse önemli değil,
sen gelecek ol malzemeni hazırla seni yoldan alırız. illa ki bir yer açarız makinalarda

sonuçta önemli olan beraber olmak değil mi...

Çok teşekkür ederim Nejat abi. Aracım bugün boyadan çıktı. Daha biraz evvel yıkamadan ve son rötuşlardan çıkarak kapıya geldi. Pazartesi günü şanzuman ve ön diferansiyel için tekrar sanayiye girecek. Umarım yetişir, ama yetişmezse de gelmeye çalışacağım. Sizin gibi güzel insanlarla beraber olmak pek tabiki herkese nasip olmayacak bir güzellik.
Umarım benim makina hazır olur.
Nejat abi tekrar teşekkürler.

asyavarhan' Alıntı:
ooo dostlar sezonu açtık galibaaa.. :smiley:

Aykut abi sezonu açtık. Bekliyoruz. Oğlak, saz,gitar, kamp ateşi daha neler neler ? ? ? :smiley:

erdalyaman' Alıntı:
Oğlak ;D var madem biz de geliriz ;D

1-Erco
2-Nejat
4-Nivacı baba/oğul
8- Erdal & Hayat & Kerem

Evet evet Erdal abide geliyor :smiley: Gitarı getirmeyi unutmaz inşallah :smiley: :smiley:

Bence katılmam lazım.............

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Nejat abi tekrar teşekkürler.

ben teşekkür ederim

gidilecek yere ulaşım düzgün bir asfalt yol ile olacak
binek araçları olupta gidemem diye düşünenler tereddütte kalmasın
yeterki geceyi geçirecek ekipmanınız olsun yeter

4 çekeri olanlar için ustalar batacak illa ki bir yerler bulacaktır ! ;)
batırılacak olan da belli olduğuna göre çıkarma taktikleri ve eğlenceye bilahare anahtar arama bulma yarışmasına... vs vs :D

eh bundan iyi reklam ve tanıtım olmaz; heveslilere duyurulur

Nejat' Alıntı:
ben teşekkür ederim

batırılacak olan da belli olduğuna göre çıkarma taktikleri ve eğlenceye bilahare anahtar arama bulma yarışmasına... vs vs :D

Bana bir yerden tanıdık geliyor bu taşlar :smiley:

Ama en azından benim anahtarın yeri belliydi :smiley:

Arkadaşlar bu geziyle ilgli bu hafta kesin bir plan yapalım eğer listedeki kişilr tam kadro gelirse oğlak konusu 2 olabilir... detay için ahmet kardeşimden bekliyoruz haberleri...

Listede eksikler var. Serdar abi,Aykut abi listeye isimlerini yazmamislar.
Ercan abinin ve Nejat abini aracinda kac kisi olacak? Toplam sayiyi belilersek ona gore hazirlik yapilir. Bence iki oglak bile az gelir. :smiley: yiyen bilir :smiley: icen bilir :smiley:

Bulusma yeri onerisi: Bornova Ege park
Bulusma saati onerisi: 9.30
Onerilerinizi bekliyorum. :smiley:

1-Erco
2-Nejat
4-Nivacı baba/oğul
8- Erdal & Hayat & Kerem
9. Serdar&Beril &(Aybars Efe) Cumartesi akşam üzeri katılacaklar

1-Erco
2-Nejat+Emine (belki Gizem) <= büyük ihtimalle kızların hakkını da ben yerim ;D
4-Nivacı baba/oğul
8- Erdal & Hayat & Kerem
9. Serdar&Beril &(Aybars Efe) Cumartesi akşam üzeri katılacaklar

Arkadaşlar.
Çevirme meselesini kesinleştirmek için.
listemizi çarşamba gece yarısına kadar tamamlamamız gerekiyor aksi halde ayrıca mesai ve yol masrafı yapıp armamız gerekiyor.
Anlatayım almayı düşündüğümüz çobanda
aradığımız vasıfta hayvan yok dolayısıyla oralarda celeplik ve toptancılık yapan arkadaşım ise en geç perşembe sabahı bildirki hazır edebileyim diyor.
Yani yirmi yirmi kişiysek 20/25 kilo bir hayvan düşünürsek kilosu yaklaşık 21 tl gibi düşünmemiz gerekiyor.
Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR