Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Çevirmeyi nasıl yapacağız ?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

vosdost' Alıntı:
Landçıları temsilen ben varım burhan amca :smiley: :smiley:

seni land'cı saymıyoruz artık zaten, sınıflarüstüsün be kardeşim ;D

Nejat' Alıntı:
seni land'cı saymıyoruz artık zaten, sınıflarüstüsün be kardeşim ;D

Saol Nejat Abi :smiley: :smiley:
cumartesi günü aracın camlarını kesin silerim :smiley: :smiley:

levent abi gelemiyör istanbuldan haftaya salı dönecekmiş
şimdilik kadro şoyle görunuyor
1-Erco
2-Nejat
3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan ) + saz ekibinin kardeşi gökhan
4-Nivscı baba/oğul
5-Ademi+Demet+Bebiş Nivacı
6-Çağatay+Arzu (Orhun sadece yaz gezilerinde standart tayfa)
7-serdar,zeynep,vede bizim yanki
8- Onur ve Bekir (O rh- ) ( A rh+ )
9- Erdal & Hayat & Kerem
10- Serdar&Beril &(Aybars Efe) Cumartesi akşam üzeri katılacaklar
11- Emre

vosdost yanlız gelecek malesef saz ekibi fire verdi :(

Serkan Yayla' Alıntı:
vosdost yanlız gelecek malesef saz ekibi fire verdi :(

kardeşim duruma çok üzüldüm, acil şifalar dileğimizle

selamlar

Serkan, geçmiş olsun, ne olduğunu bilmiyorum ama acil şifalar diliyorum. Kamp saz ekibi olmadan nasıl olacak bilemiyorum ???

evet serkan kardeşim çok üzücü oldu malesef allah şifa versin en kısa zamanda saz ekibinden nameleri duymak dileğiyle..
Arkadaşlar bu gün itibariyle bir adet kuzunun siparişi verilmiştir. Kuzu veya oğlak çevirme olarak aramızda sıkça konuştuğumuzdan içimizde uhte kalmasın diye bir tane çevirelim . kuzu eti tercih etmeyen olabilir (Mesela benim hanım) ekstra bişeyler alırız yanımıza mangalda halleder karınlarını doyururuz. Maksat birlikte olmak güzel zaman geçirmek doyduk doymadık yetti yetmedi olayları gündeme gelirse bir araç gider kasaptan takviye yapar.. ateşin ve masanın başında hep beraber olmamız eğlenmemiz güzel zaman geçirmemiz önemli karınlar nasıl olsa doyar..
sevgiler cumartesi görüşmek dileğiyle

Serkan şimdi okudum önce şaka yapyığını düşündüm.
geçmiş olsun sen kendine dikkat et Offroad camiasını sanatsız bırakma.
Zerrin Serkanın yokluğunun üzüntüsünü gitarla gidereceğiz.

Süper olur gitar Burhan Amca :smiley:

Zerrin hanım buyrun sizde gelin Bozdağda tanışamadık malesef çocuk hastalanmıştı gelememiştik bunda vesile olur.

Zerrin iyileştiğini umuyorum,
gitaristlerimiz hayli iyi tabi erdal beyde getirise
aslında aramızda bir bağlamacımız daha var belkide zor zamanları bekliyor sürpriz için.
akademic dediği gibi bekleriz araçlarda yer müsait bekleriz

Çok teşekkürler ediyorum, ne kadar güzel bir davet, bu defa gelmem çok zor ama belki bayramda bir organizasyon yaparsınız gelebilirim ..

akademic' Alıntı:
Zerrin hanım buyrun sizde gelin Bozdağda tanışamadık malesef çocuk hastalanmıştı gelememiştik bunda vesile olur.

Burhan Amca, ilgine çok teşekkürler ediyorum, iyileştim gerçekten de, hatta dağ bayır gezinmeye bile başladım ama uzun yola çıkmam için henüz erken gibi yoksa bu nazik davetler kaçırılırmı hiç, ama bayram için bir şeyler yaparsanız, ben de katılmayı çok isterim..

NİVACI' Alıntı:
Zerrin iyileştiğini umuyorum,
gitaristlerimiz hayli iyi tabi erdal beyde getirise
aslında aramızda bir bağlamacımız daha var belkide zor zamanları bekliyor sürpriz için.
akademic dediği gibi bekleriz araçlarda yer müsait bekleriz

Bu arada Furkan nerede onu göremedim ?

Hani bir klasik söz vardır.
Teklif var israr yok . Bizim kapımız açık.
İyileşmene çok sevindim Bayram için söz veremem Malum sürüden ayrılanı öcüler yiyo.

arkadaşlar teşekkür ederim herkese dün gece kardeşim rahatsızlandı acile götürdüm sonuç domuz gribi belirtileri.
mikrop henüz kana karışmadığı için acilde serum verdiler vede ilaç verdler bugün kardeşim biraz toparladı kendisini kardeşim toparladı ama bu defada bende belirtiler başladı :smiley: sabahtan beri mandalina portakal ıhlamur ada çayı içmekten bi hal oldum bakalım yarına benim durumum ne olacak :smiley:

Evlat aman dikkat doktorlara iyi kulak ver.
Pek söyleme huyları yoktur hatta hiç yoktur tereddütlerini sen sor araştır dilerim değildir
geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.