Arama sonuçlarınız

1. B

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında Bende orada yaptırdım. Hatta eksozu derleyip toplayıp iyice yukarı kaldırttım. İnce susturucu koydurdum. Son 2 Yıldır eksozu arazide bırakmadan gidiyorum :D tavsiye ederim.

2. B

Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri Yok yok, siteden bakıp çok güzel uygulamalar yapan arkadaşlar var, aracını yükseltenler, eklemeler vs. yapanlar paylaşanlar...Suzuki bölümümüz giderek kütüphane gibi olmaya başladı. İleride bir takım düzenlelemeler yapıcaz, daha derli toplu tasnifli hale...
  3. B

1998 Suzuki Vitara Yükseltme Uygulaması / Fotoğraflı Anlatım

Ynt: 1998 Suzuki Vitara Yükseltme Uygulaması / Fotoğraflı Anlatım Üstad eline sağlık çok güzel olmuş. Fotoğraflı anlatım ve açıklamlar 10 numara olmuş. Ancak üzerine çıktığın o toprak tepenin devamı uygunsa üzerinden geçmelidin. Öyle yarım çıkmış fotoğraflarla olamaz ;) Üzerinden geçip...

4. B

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında Bildigim kadarıyla Katalizör ömürleri 80000Km civarında olması lazım. Benim araçda 95000Km'de katalizörü çıkartıp alev kesici koydum, Katalizör tıkamnış ,işlem sonrasında araç alt devirlerde rahatladı çekiş arttı. Ülkemizde katalizör henüz zorunlu...
  5. B

Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum

Ynt: Selam Doğru bir uydulama yapmış, Fabrikasyon sistemlerde zaten böyledir. ;)

6. B

Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukinizi Anlatın Ayna mahrutileri değiştirin, eskisinden daha iyi oluyor ;) tecrübeyle sabit, çook lezzetli ve keyifli oluyor, tavsiye ederim.

7. B

Suzukinizi Anlatın (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukinizi Anlatın Şenol bey yine teknik bilgisini konuşturmuş ;).. üstadım yeni bir başlık açalım Suzuki Yakıt KM /Dişli Ayna Mahruti filan diyelim..oranlar vs. neyse bu değerli bilgileri orada paylaşalım Hatta sabit konulara alayım aralarda kaybolmasın.., yazık bu bigiler aralarda bilgi...
  8. B

Kerpe - Kefken - Sarısu - Bağırganlı

Ynt: Kerpe - Kefken - Sarısu - Bağırganlı Evet birde Offroad aracı olasa neler yapacak. :) Nefis fotoğralar çok beğendim ellerine sağlık. Tez zamanda sana bir Jip yapalım artık kaçarı yok ;)
  9. B

Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Yan Koruma Demiri Emir ellerine sağlık, boynuz kulağı geçti demenin zamanı geldi artık, biz sana sorucaz bundan sonra ;) hayırlı uğurlu olsun. Hem fonsiyonel hemde çok şık olmuş.

10. B

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Hay avatarına kurban olayım, deniz altı gibi mubarek ORCA, suya girmiyor, dalıyor gibi... ;D

11. B

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) 10 Numara bir hikaye olmuş. ;) Mükemmel Fotoğraflar, Nefis bir Video ,bir okadarda lezzetli anlatım...Elinize sağlık, okuyanları özendiren yaw bize neden haber vermediniz, illa araya milletvekilimi koyduralım ve bu haftayıda boş...
  12. B

Suzuki Vitara 1997 V6 Avans Ayarı Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara 1997 V6 Avans Ayarı Sorunu Güvendiginiz bir Suzuki servisde, Avans ayar tabancası ile orjinal fabrika avans açısına getirirseniz, motorunuz için en güvenli ve verimli hale gelecektir.

13. B

Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım Yapım aşamalarını bol bol fotoğraflayıp güzel bir araç yapım hikayesi oluşturabilirsiniz, bizlerde hem görüp fikirlerimizi söyleriz, keyifli bir paylaşımda olur, şimdiden kolay gelsin.
  14. B

Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma

Ynt: Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma Yaşar Hocam elinize sağlık. Genel anlamda işe yarayan bir çalışma ancak, defransiyelinizi sadece ön ve alttan gelebilecek darbelere karşı koruyacaktır. Geçenlerde bir arkadaşımızın defransiyel koruması olmasına rağmen defransiyel karpuzu...
  15. B

Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması Yada X Oto firması Çinden gelen X parti araç spotlarını / bu malı alıp yurda dağıtmış.. ;) birde sticker yapıştırmış.

16. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Düzenleme yapmak için kısa bir süre kitli kaldı. Ancak yığılma veya birikme olacak kadar uzun degildi.
  17. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 7 Araç sonra 200 araç ile 2. Dalya diyecez, çığ gibi büyüyoruz ;) Listeye kendini ekleyen de düzenlemeye yardım eden arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim.
  18. B

Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması Aracınıza taktığınız aydınlatma gurubu "4'lü Tavan Spot/Halojen" gurubudur. Sis ortamında işe yaramazlar. Sis lambaları ise sarı renkte olup sis koşullarında başarılıdır, konu başlığınızıda buna istinaden uygun olarak düzelttim. ;)

19. B

Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX

Ynt: Suzuki Vitara Geç Çalışma Sorunu Hakkında Yardım 98/1.6 JLX Sanırım yanlış anlattım, kontak bu şekilde rahatlayacaktır demek istemiştim ;) bu arda kontak takılması konusu ortadan kalkmış oldu.. :)
  20. B

Suzuki Vitaraya OK 144 Lastik Uyum Sağlar mı?..

Ynt: Suzuki Vitaraya OK 144 Lastik Uyum Sağlar mı?.. Rica ederim, bilgimiz oranında paylaşıyoruz. Maxxis Lastik için burayla bir görüşün"Hakan bey veya Sibel Hn." yardımcı olurlar http://www.akinlastik.com/ Federal için Çağlar 4L ile bir görüşün hemen yanındaki lastikcisi Federal getiriyordu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri