Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet

Ynt: Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet harika harika harika bismillah Maşaallah güle güle kullanın

2. Ismqil

bu nasıl bir durango ilginnnç

Ynt: bu nasıl bir durango ilginnnç CANAVAR BU İŞTE
  3. Ismqil

4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler

Ynt: 4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler okudum. paylaşım için teşekkür.

4. Ismqil

G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı

Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı sadece "arazi, ve offroad" kavramlarımız farklı bence, mesela ben sadece aracımı sadece test etmek veya salt çamura girme amaçlı kullanmam, hedefime ulaşmak için, çamur, sert arazi koşulları varsa girmekten çekinmem ama sadece araziye girmiş olmak...
  5. Ismqil

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ gule gule agiz tadiyla jeepli gunler hepimize.

6. Ismqil

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? selam 21-05-2010 da aldığım jeep cherokee min 20 000 km bakımını jeep Mekke servisinde yaptırdım. hava filtresini doğal olarak her 5 bin km de bir yağ filtresini ve motor yağını değitirdik. şimdilik bu kadar.

7. Ismqil

Off-Road Yapmak için En Uygun Cheeroke Hangisidir?

Ynt: Off-Road Yapmak için En Uygun Cheeroke Hangisidir? merhaba siz jeep le yeni tanışorsunuz sadece ve sadece off-road için bencede cj güncel model olarakda wrangler. ama grand cherokee alıp hem on road hem off road zevkine varırsın. bende 2010 cherokee 3.7 var. Turkiye de niye off road da...
  8. Ismqil

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu iyi bayramlar Mekke den Selam tüm gezginlere.
  9. Ismqil

Bu da Benim ZJ Modifikasyonum...

Ynt: Bu da Benim ZJ Modifikasyonum... guzel olmuş eline sağlık güle güle kullan

10. Ismqil

Tavsiyeniz üzerine bende 97 model zj liyim artık

Ynt: Tavsiyeniz üzerine bende 97 model zj liyim artık Ağız tadıyla güle güle bin kardeşim. Hayırlı uğurlu olsun.

11. Ismqil

Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı üç tane difarensiyel kilidi var diye 3 araba alacak parayı ne diye g serisene versinler.
  12. Ismqil

Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı Yahu arkadaş araplara kızıyorsunuzda Mercedesin hiç mi kabahati yok. mercedes g 55 amg olmalı idi cidde de fiyatı 572bin riyal. mercedes ml350 175bin riyal bmw x5 3.0 220bin riyal toyota lc200 vx-r 262 bin riyal hangisini nasıl alırdınız.

13. Ismqil

ilk Aslanım

Ynt: ilk Aslanım bu gun 18259km oldu bir kızıyorum bir seviyorum bir haftadır Mekke de dağda kullanıyorum 2 gündür de çamurlu ve sulu yolda harika bir araç. ama geçen hafta 17200 km iken birden bire benzin pompası arıza yaptı 5 aylık araba yolda koydu. yine de seviyorum seni. jeep ayrı bir...
  14. Ismqil

lc prado hakkında

Ynt: lc prado hakkında İstediğiniz yere gitmekte özgürsünüz. Şaşırtıcı motor performansı ile bir sonraki ufka koşun. Güçlü 4.0 litre V6 Dual VVT-i benzinli veya 3.0 litre Turbo dizel motordan birini seçin. Elektronik olarak ayarlanan Kinetik Dinamik Süspansiyon Sistemi (KDSS), Değişken Akış...
  15. Ismqil

lc prado hakkında

Ynt: lc prado hakkında Motor özellikleri3.0 D-4D 5 A/T4.0 V6 VVT-i 5 A/TLoading... Yakıt Tüketimi Yakıt türü Dizel Kurşunsuz Benzin Birleşik 8,1 lt/100km 10,8 lt/100km Şehir dışı 6,7 lt/100km 8,6 lt/100km Şehir içi 10,4 lt/100km 14,7 lt/100km Motor Silindir adedi 4 silindir, sıralı 6...

16. Ismqil

lc prado hakkında

Ynt: lc prado hakkında toyota land crusier serileri her daim dört çekerdir.
  17. Ismqil

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? az önce 3.5 yaşında ki oğlumun isteği üzerine oğlum la birlikte jeepmizi yıkadık.
  18. Ismqil

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? aracımı değiştirmeye karar verdim 17199 onyedibin km de araç yolda giderken gazı kesti ve daha sonra da çalışmadı. servise bıraktım bakalım yarın haber çıkacak jeep cherokee 3.7 v6 2010 ve az evvel de satılık ilanı verdim...

19. Ismqil

Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi

Ynt: jeep compass - suziki grand vitara jeep tavsiyesi jeep compass degil de jeep liberty 2.8 dizel alabilirsiniz. benzinli 3.7 liberty di de güzel vergi ağır gelmezse. bende 2010 jeep liberty var. memnunum jeep i tavsiye ederim ama compass ı değil liberty grand cherokee modellerine bakın...
  20. Ismqil

Willys Jeepster fotoğrafları

Ynt: Willys Jeepster fotoğrafları elinize sağlık o kadar nette gezerim ilk defa bu resimler denk geldi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri