Arama sonuçlarınız

1. jamboree66

CJ 8 için Temiz Çıkma Jant ve Lastik Arıyorum

Cj 8 mi satıyorum, üstündeki good year mt lastikleri almak istiyorum bu yüzden çıkma temiz jant ve lastik arıyorum

2. jamboree66

Defender; İngiliz mi Otokar mı?

Ynt: Defender; İngiliz mi Otokar mı? arkadaşlar 2 sene önce mkeden 87 model ingiliz ve 90 model otokar aldım.. toplama aşamasında gördümki 87 ingilizin şasesinde tamponlarında ve diğer demir bölümlerinde kesinlikle çürüme yok ..alüminyum bölümlerde oksidasyon yok gibi..otokar montajı 90 da bu...
  3. jamboree66

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri sevgili arkadaşlar mke dan bu güne kadar toplam 9 araç aldım topladım..keyifle kullandım. çok sabırlı değilseniz ve kötü süprizlere alışırım diyemiyorsanız .... size tavsiyem araç toplama işine girmeyin, yürür güzel ucuz bir araç bulun...iyi şanslar

4. jamboree66

İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu Arkadaşlar Şirince ye gidilecekse sizleri dağdan Meryem Ana ve Çamlık üzerinden Şirinceye götürebilirim Ugur
  5. jamboree66

İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu Arkadaşlar programı belirleyin ..yakındaysa bende katılabilirim...Şimdiden iyi bayramlar Ugur

6. jamboree66

Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ?

Ynt: Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ? Valla arkadaşlar LR ciler buluşalım derken...inanın diğer markaları dışlamak gibi bir düşüncem yoktu...Niyetim yüksek katılımlı bir geziydi... Bu arada ben bu hafta evleniyorum...Sanırım bundan sonraki ayrımcılığım...

7. jamboree66

Ynt: Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ? tamam ya affola....bütün arazi araçları kardeşdir...hep beraber olalım
  8. jamboree66

İstanbulda arkadaşlarımızın biraraya gelme çalışmaları bizi imrendiriyor...Bizde hepimize uygun bir tarihde bir araya gelebilirmiyiz ne dersiniz... Ugur
  9. jamboree66

İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009) Erdal abi geçen sene doğa yürüyüşelerinde 2 sefer kene problemi yaşadık en pratik çözüm uzun çorab,uzun pantalon, uzun kollu gömlek giymek ...sulak yerlerde oturup kalkarken dikkatli olmak

10. jamboree66

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyadı: Uğur Özlale Doğum Tarihi ve Yeri: 1966 - Karşıyaka / İzmir Memleket: Semt: İlgi Alanı: Doğa Yürüyüşleri, Off-road. Meslek: Turizm

11. jamboree66

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Ad - Soyadı: Uğur Özlale Doğum Tarihi ve Yeri: 1966 - İzmir Memleket: Semt: Kuşadası İlgi Alanı: Doğa Yürüyüşleri, Off-road. Meslek: Turizm
  12. jamboree66

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) Arkadaşlar size iyi geziler, aklımız sizinle olacak...Güzel resimler bekliyoruz..Ugur

13. jamboree66

Gümüldür Maydonoz Koy Etkinligi

Ynt: Gümüldür Maydonoz Koy Etkinligi nejat abi dönüşde hemen cumaovasının arkasına çıkılıyor..yol o kadar uzamaz
  14. jamboree66

Ynt: Gümüldür Maydonoz Koy Etkinligi Cumaovasının arkasındaki bulgurca mevkiindeki baraj gölü İzmirin içme suyunun büyük kısmı burdan karşılanır
  15. jamboree66

Ynt: Gümüldür Maydonoz Koy Etkinligi Arkadaşlar Özdere nin içinden dağa tırmanarak baraj gölüne çıkan muhteşem güzel bir yol var 5 sene önce birkaç defa özel grub gezdirmiştim uygun bir hafta sonu keşif yapabiliriz...Ugur

16. jamboree66

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) Ahmetciğim bu güzel davet ve program için teşekkürler..Ama bu hafta İçin çok önceden Kuşadasındaki yürüyüş grubumla Milas uyku vadisine program yapmıştık..En yakın zamanda beraber olmak üzere ..hatta tüm...
  17. jamboree66

Aydınlı Off Roadcular Tanışalım..Yaylaları Dolaşalım

Aydınlı offroadcular tanışalım Gezenbilir Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0
  18. jamboree66

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) Arkadaşlar geziye katılmadık diyemi bize ceza veriyorsunuz ...foto göndermiyorsunuz... :)

19. jamboree66

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) Arkadaşlar dün yanınızda değildim ..ama aklım hep sizleydi..yakında görüşmek üzere
  20. jamboree66

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009) arkadaşlar hazırlıklar nasıl gidiyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri