Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jamboree66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,394

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ?

İZMİR'de IRKÇIKLIK YASAK...

:mad:
:D

hah işte İzmir'i farklı kılan BUDUR

Aynen katılıyorum :D

Bırakın markayı, Biz biraraya gelebildiğimize şükrediyoruz ve de öyle devam edeceğiz ;D

Mangalsin piknik nivasiz off road olmaz demis atalarimiz :smiley:
Sevgiler saygilar

süper olur, pazar nöbetim var ama safari için cmtsi için gelebilirim

Tabiiki off-road araçları arasında ayırım yapılmaz ve gezilerimizde ayırım yapılmıyorda.
Araç çokluğundan ne yapacağımızı şaşırdık :D

Marka bazlı gezilerin ayrı bir anlamı vardır. Bu ayırımcılık değildir. Gelenekselleştirip her yıl 1 defa yapmaya karar verdik.
Diğer gezilerimiz zaten her hafta oluyor ;)
Selamlar..

Izmirde land rover gezisi duzenlemek
isteyen buyursun ve land rover gezisi duzenlesin.
Ve boyle bir gezi olursa 110 defender sahibi olarak ben yokum.
Izmirde guzel bir paylasim yakalanmisken land lada niva jeep mitsubishi ne degistirecek.
Benim icin onemli olan paylasimdir.
Izmir lr dernegi suana kadar cok emek verdi.
En son gezi 2007 de.
Ya izmirde paylasim hemen hemen 15 gunde bir gezi.
Land rover sevenler gerisi size kalmis.

Jeep34' Alıntı:
Tabiiki off-road araçları arasında ayırım yapılmaz ve gezilerimizde ayırım yapılmıyorda.
Araç çokluğundan ne yapacağımızı şaşırdık :D

Marka bazlı gezilerin ayrı bir anlamı vardır. Bu ayırımcılık değildir. Gelenekselleştirip her yıl 1 defa yapmaya karar verdik.
Diğer gezilerimiz zaten her hafta oluyor ;)
Selamlar..

alınmak yok, ben latife yapmıştım
istanbul listelerini izmir'de çıkartmak olası değil gibi gözüküyor

marka bazlı geziler aynı araçların performansları ve geliştirimi açısından en çabuk bilgi alınabilecek ortamlar oluşturur
ki bundan dolayı düzenlendiğini düşünüyorum

marka farklılıkları sohbetlerin, ortamın, acı / tatlı suyun tadını değiştirmiyor sonuçta :smiley:

selamlar

Arkadaşlar;

Lütfen, marka bazlı gezilerin insanları sınıflandırmak ya da dışlamak amaçlı yapıldığını düşünmeyin. Her markanın kendine has düzeltme, geliştirme, değiştirme yöntemleri var. Aynı sorunlara farklı çözümler getirmek mümkün. Bu gezilerde insanların kendi araçları hakkındaki bilgilerinin paylaştırılması amaçlanıyor. Marka bağımsız geziler zaten var ve de olacak.

İzmir gibi büyük bir şehirde bile, birbirini GB aracılığı ile tanıyan "aktif" 4x4 kullanıcı sayısı eminim İstanbul kadar değildir. Dolayısı ile, marka bazlı bir toplantıda 3-5 araç bir araya gelip piknik yapmaktansa, kalabalık ve karma grup olarak gezmenin size daha çok heyacan ve katkı sağlayacağı aşikar.

Sizlere iyi geziler.

edaghan' Alıntı:
Arkadaşlar;

Lütfen, marka bazlı gezilerin insanları sınıflandırmak ya da dışlamak amaçlı yapıldığını düşünmeyin. Her markanın kendine has düzeltme, geliştirme, değiştirme yöntemleri var. Aynı sorunlara farklı çözümler getirmek mümkün. Bu gezilerde insanların kendi araçları hakkındaki bilgilerinin paylaştırılması amaçlanıyor.

üstat bende öyle demiştim

kendi adıma teknik açıdan farklı araçlar ile yapılan gezilerde duymadığım şeyleri öğreniyor olmam her zaman artı oluyor.

Arabam yok ama Tabanway Off - Road yapıyorum gün belirlerseniz gelebilirim bende.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Arabam yok ama Tabanway Off - Road yapıyorum gün belirlerseniz gelebilirim bende.

Tabanway'ı hangi marka ile yapıyorsun ?

:D

Günübirlikler için Lafuma - Khotan ,
Yüksek İrtifa için Meindl

Tarihlere bakarsak tüm hafta sonlarım dolu. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR