Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jamboree66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,394
Ynt: Gezenbilir İzmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanalım mı ?

ben tek ayakkabı kullanıyorum

markası OK144
:smiley:

Etiketler

Ben isterim aslında marka buluşmaları hoşuma gidiyor, ustalardan, parçacılardan, yapılanlardan yapılabileceklerden güzel şeyler konuşulur. Arka arkaya giden aynı marka araçların konvoyu güzel oluyor.

Ama katıldığım 2 gezide de grup çok güzeldi. Marka ayrımı hoş değil ama katıldığım başka araçların marka buluşmaları güzeldi. Uğur abinin açtığı konuyu görmesem ben de Land Rover cılar kaç kişiyiz topic ine İzmir tanışma buluşması yapılsın yazmayı düşünmüştüm :smiley:

Ynt: Gezenbilir ?zmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanal?m m? ?

Ayni marka araclarin arka arkaya gorunusu guzel olabilir.
Marka hakkinda yapilan ve yapilacaklari ogrenmek istiyorsak gezilere gelen ayni
marka arac sahiplerine yine sorabilirsin. Farkli marka veya degil. Beraber iki cift muhabbet edip gulebiliyorsak bana yeter.

Sevgili özceur bu hafta sonu Kazdağları&assos gezisine istemeden de olsa katılanların tamamı LR kullanıcılarıdır.Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.Araban gelmen şart değğil benimlede gelebilirsin
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31840.0
sevgiler
Melih

Ahmet abi gezilere gittiğimiz ekip çok güzel, gezilere hep beraber gitmek ayrı güzel. Ben asla sadece LRlerin geldiği bir gezi olsun istemiyorum.Bu tanışma buluşma sticker tshirt şapka daha marka fanatikliğini yaşamak adına güzel şeyler yapılabilir düşüncesiydi. Demek istediğimi anlamışsındır.Gezilere gideceksek hep beraber ayrım olmadan gitmenin doğruluğuna inanıyorum. Ladacı abilerime selamlar :smiley:

Melih abi teklifin çok güzel, çok teşekkür ederim ama bu hafta benim sınavlarım devam ediyor, İzmir çevresinde düzenleyeceğin soft gezilere katılmayı çok isterim, ama sizin geziler pek soft olmuyor sanki :smiley:

Sevgiler

Ynt: Gezenbilir ?zmir Off - Road Grubu ; Land Rovercular Bizde Toplanal?m m? ?

Birek birek anlasildi tamam.
:smiley:

Valla arkadaşlar LR ciler buluşalım derken...inanın diğer markaları dışlamak gibi bir düşüncem yoktu...Niyetim yüksek katılımlı bir geziydi... Bu arada ben bu hafta evleniyorum...Sanırım bundan sonraki ayrımcılığım BEKARLAR veya EVLİLER diye olacak...:smiley:

hayırlı olsun uğur abi :smiley:

Hayırlısı olsun Uğur'cum... mutlu ve hop hop arazili bir yaşantıyı beraber paylaşmanız dileği ile.

Hayırlı olsun Uğur Bey ,

Bu arada tarih belirlediniz mi bakalım.?

5-6 haziran tarihlerinde sınav falan yok. Arkadaşlar daha fazla katılım sağlayabilir.

Ahmet, İzmir Grubu sayfasına yazı yazan bir arkadaş Çeşme alaçatı dağ yollarından ıssız koylara ulaştığından bahsetmiştii.
O arkadaşı bu sayfaya davet etmelisin. :smiley:
5 ya da 6 haziran için bir etkinlik tertipleyelim hemen.
;)

"Sanırım bundan sonraki ayrımcılığım BEKARLAR veya EVLİLER diye olacak..."
Eyvahhhh acil tarafından evlenmem lazımmm :smiley:
Dikkat dikkat
Yıldırım nikahıyla evlenecek kalbi temiz,dürüst,dağları seven,landlara sevgiyle bakan,barda discoda bira içmem absolute açalım demiyen ( evde absolute bile içmeyen) ,
bar disco açılışlarını takip etmiyen, yeri geldiğinde simitle karnını doyurabilen,hayvanları seven,insana değer veren bir gelin adayı aranmaktadır :smiley: :smiley: :smiley:
bu özelliklere sahip gelin adayını tanıyanların 0-532-276xxxx numaralı telefona bildirmeleri rica olunur.

jamboree66' Alıntı:
Valla arkadaşlar LR ciler buluşalım derken...inanın diğer markaları dışlamak gibi bir düşüncem yoktu...Niyetim yüksek katılımlı bir geziydi... Bu arada ben bu hafta evleniyorum...Sanırım bundan sonraki ayrımcılığım BEKARLAR veya EVLİLER diye olacak...:smiley:

Uğur, size yaşam boyu mutluluklar diliyoruz. :D
Biliyorsun bizim gezilere eşim hep katılır. Seni de eşinle birlikte bekliyoruz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR