Arama sonuçlarınız

1. gold_love

Rusya Hazır Gezi Rehberi ( Fuad Farkıyla )

Ynt: Rusya Hazır Gezi Rehberi ( Fuad Farkıyla ) Kardeşim Merhaba, Rusya da düzenlediğin turlar hakkında bilgi almak isterim. 05076507949 Whatshap dan ulaşırsan sevinirim

2. gold_love

RUSYA(moskava vs)

Ynt: RUSYA(moskava vs) takip derken hocam :))
  3. gold_love

Yurtdışında yaşayan okuyan ve türk arkadaşlarını misafir etmek isteyen varmı?

Yanlış anlaşılmasın lütfen bu isteklerim maddi yöncen degil her yardımın karşılıgı temin edilecektir sadece oralarda yaşayan ve gezen gören bilen biri ile gezmek daha keyıflı olacaktır diye düşünüyorum

4. gold_love

RUSYA(moskava vs)

Ynt: RUSYA(moskava vs) Otostop falan çekmicez he yanılmayın sakın :D türkiyede olsak hadi neysede rusyada yemez ;)
  5. gold_love

RUSYA(moskava vs)

Merhaba arkadaşlar vizenin de kalkmış olması ile rusyayı gezip görmek istiyorum bana eşlik etmek isteyen arkadaşları beklerim.not : biraz deli dolu olurlarsa sevinirim :D Bu arada rusyada oturan okuyan türk arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlar ise çok mutlu olurum hepinize selam olsun;)

6. gold_love

Samsun'dan Sinop'a Otostop ve Kamp Arkadaşı

Ynt: Samsun'dan Sinop'a Otostop ve Kamp Arkadaşı ayenn kamp işi sakat :D helekı o bölgeler soguk da cabası of of :p

7. gold_love

Çanakkaleden başlayıp otostopla ege turu

Ynt: Çanakkaleden başlayıp otostopla ege turu iskelden kalkan kipa araçlarına binin kipa terzi oglu kampüsünün karşısında bır avm.orada ındıkten sonra kipanın tam önünden ezine 17-35-ve 10 plakalı araçlara otostop çekın. unutmadan elınızde bır kitep yada sırtınızda bır çanta olursa daha rahat...
  8. gold_love

Ynt: Çanakkaleden başlayıp otostopla ege turu hızlıca yazacagım için yazım kuraallarını pas geçiyorum üzgünüm k.bakma :) öncelıkle sana şöyle anlatayım çanakkaleye varınca sabah donanma cay bahcesıne gıdın güzelce cayınızı kahvaltınızı yapın herşey çok ucuz ögrencılerın ugrak mekanı .vede...
  9. gold_love

Ynt: Çanakkaleden başlayıp otostopla ege turu arkadaşım merhaba ben çanakkale okudum okul ila evımın arası 40 km oldugu için herg n otostopla gidip geldık arkadaşlarla emın ol herkez duruyo hele bıde ızmır yolu oldugu için arabalar vızır vızır sadece nerede durman gerektigi konusunda bılgın...

10. gold_love

Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var

Ynt: Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var ben çanakkale 18 mart ögrencısıyım çok muhteşem biryer yerınızde olsam ezine/geyikli iskelesınden boazca adaya geçerım çok güzel biyerdir :) assosı a unutmamak lazım

11. gold_love

Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum.

Ynt: Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum. hocam muhteşem bir plan kurmuşsun harbi tebrıkler ben bunu bu akşam düşüncem

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri