Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker Ozaman cam kırığınıda deneye bilirsiniz patron sizsin ;D ;D ;D

2. AVCI_77

Vücutta Kanamayı Durdurmak için Kullanılacak Basınç Noktaları

Ynt: Vücutta Kanamayı Durdurmak için Kullanılacak Basınç Noktaları Okadar güzel bir forum üyesiyizki hergeçen gün yeni bir şeyler öğreniyoruz bilgi paylaştıkça güzel ve daha çok insan öğrenirse güncel hayatta faydalı olur.
  3. AVCI_77

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker Turhan bey bence çok güzel olmuş bu stiçker in cam için olabilirmi ?

4. AVCI_77

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) İyi akşamlar arkadaşlar çooooooooooooook güzel kamp olmuş çok isteyipte işler yüzünden gelemesekte buradan takip edip sizlerin güzellikleri sayesinde bizlerde mutlu oluyoruz 41 KA 412 plakalı aracın sahibi arkadaş heralde...
  5. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İyi geceler yeni katılan hez hoş geldi her geçen gün çoğalıyoruz acaba nüfusumuz kaç oldu bilen varmı.

6. AVCI_77

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi Fikri bey iyi akşamlar evet güzel ERDEK imizin turizim alanında en büyük eksiklerinden biridir rehber ve tercuman okadar güzel yerler varki kapıdağ da ama buraları bilen çok az kişi var bunlarıda avcılar ormancılar bide bizim gibi doğa aşıkları bilir .

7. AVCI_77

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi Ben enduro clup motor festivalinde iki gece cadırda kalmıştım muhteşemdi resimleri eğer yanlış hatılamıyosam motor bölümünde resimlerini yüklemiştim sabırsızlıkla resimlernizi bekleyeceğim belki haaaaa belki bellimi olur bu hafta yine av var karşılaşırız belki :)
  8. AVCI_77

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi Sayın meteormete evet meteoroloji memurusunuz anlaşılan ama şunu unutmayalım dağ havası soğuk olur ha bide eğer kapıdağ sa iklimi farklı olur Erdek te Bandırma da hava yağmurlu ise bu zamanlarda orada kar oluyo iyi giyinmek ve iyi bir bot yoldan yürüyecekseniz yollarda...
  9. AVCI_77

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi İyi akşamlar Fikri bey ve diğer arkadaşlarım ben Erdek liyim gezi güzel olacak çünki ben oraları çok gezdim çoooooooooookkkkkkkkkkkkk güzel yerler manastıra gidipte şelaleyi görmeden dönmeyin 40 metreden suyun düşüşü mükemmel sesi bi harika insanın içi muhteşem huzur...

10. AVCI_77

Kapıdağ Erdek Gezisi

Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi İyi akşamlar Fikri bey geziyi nerden hangi şehirden nasıl planlıyosunuz bilgi verirseniz daha iyi olur mesela nereleri gezeceksiniz kapıdağ derken dağlarıımı yoksa şehir içimi köylerimi biraz konuyu açarsanız şimdiden teşekkürler.

11. AVCI_77

CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ

Ynt: CASIO PRO TREK PRG-130-1VDR DAĞCI SAATİ İyi akşamlar evet saat çok güzel tam avcılar dağcılar doğa severler için üretilmiş ödeme peşin fiyatmı kredi kartı geçerlimi ve garanti şartları nelerdir yoksa saat kendi saatinizmi
  12. AVCI_77

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Akol varsa ben yokum !!!!

13. AVCI_77

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Umut kardeşim çok geçmiş olsun yaralılara acil şifalar dilerim evet off road ın vazgeçilmezi vinç olmalı çünki off road asfalt yolda olmaz dağ bayır tehlike güzellik ve adranalin iç içe işte bu yüzden offroad bizleri kendine çekiyor .şunuda unutmamak...
  14. AVCI_77

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Umut kardeşim çok geçmiş olsun yaralılara acil şifalar dilerim evet off road ın vazgeçilmezi vinç olmalı çünki off road asfalt yolda olmaz dağ bayır tehlike güzellik ve adranalin iç içe işte bu yüzden offroad bizleri kendine çekiyor .şunuda unutmamak...
  15. AVCI_77

Kapıdağ Yarımadası Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın

Ynt: Kapıdağ Yarımadası Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın İnşallah güzel ülkemizin güzel bir köşesinde buluşmak umudu ile saygılar .CELAL bey

16. AVCI_77

Ynt: Kapıdağ Yarımadası Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın Evet ozaman yoğunluk olmaz hem deniz doğa vede Kapıdağ yarım adasının doğal güzelliklerini şelalerini tarihi manastırlarını karavanla neresi hoşunuza giderse orada konaklayabilirsiniz.
  17. AVCI_77

Ynt: Kapıdağ Yarımadası Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın İyi akşamlar çöl kartalı evet Erdek te okadar çok koy varki hepsi birbirinden güzel ama en gözde koylardan biri BÜYÜK OVA dır en revacta yazın yer bulmak çok zordur ama her köyde güzel koylarvardır gezmen ağbeyimizin haritasında açık...
  18. AVCI_77

Ynt: Kapıdağ Yarımadası Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın Celal bey Erdek e gelmeniz çok onur verici sizin objektifiniz den ERDEK bir başka güzel geldi ben iveco karavanı Erdek te gördüm merhabalaştık oradaki amca ve teyze ile ama ABDİ abinin alacağı olsun sizler Erdeğe kadar gelmişiniz bana...

19. AVCI_77

Bora Bıçakları Garanti Şartları

Ynt: Bora Bıçakları Garanti Şartları İyi akşamlar benimde opinel çakım var 4 yıldır avda kullanıyorum hafif ve kullanışlı tavsiye ederim eğer kırılmaya garanti veren varsa arkadaşınki dün avda yolu kaybetmiş ormanda kalmış opinel çakı bayağ yardımcı olmuş ama sonuç kırılmış çakı :)
  20. AVCI_77

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker Turhan arkadaşım iyi akşamlar sticker ların hiç birine fiyat yazmamışınız üç aşağı beş yukarı bi fiyat yazarsanız daha yardımcı olacaksınız mesela benim ducato maksi aracım var arka camına camel sticker nekadardır tek cam için ölçüleri bilmiyorum ölçmedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri