Kapıdağ Erdek Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FİKRİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,397
F

FİKRİ

Ziyaretçi
13/02/2011 tarihinde kapıdağ yaya gezi yapmayı düşünüyorum isteyenler ayrıntılı bilgi için demirtas_fikri@hotmail.com adresine yazabilirler 12/02/2011 saat 14:00 e kadar

Etiketler
Ynt: Kapıdağ Erdek Gezisi

İyi akşamlar Fikri bey geziyi nerden hangi şehirden nasıl planlıyosunuz bilgi verirseniz daha iyi olur mesela nereleri gezeceksiniz kapıdağ derken dağlarıımı yoksa şehir içimi köylerimi biraz konuyu açarsanız şimdiden teşekkürler.

ÜSTADIM ERDEK KAPIDAĞI YÜRÜYÜŞ YAPICAĞIZ PAZAR GÜNÜ SAAT 8 DE BALIKESİR BANDIRMA İLÇESİNDEN MİNÜBÜS İLE KARŞIYAKA VEYA TATLISUYA GİDİCEĞİZ ORADAN KAPIDAĞ PATİKASINA GİRİCEĞİZ YAKLAŞIK 8-9 KM BİR YÜRÜYÜŞTEN SONRA KAPIDAĞ MANASTIRA ULAŞACAĞIZ MANASTIRDA MOLA VERİLİP MANASTIRDAN DA DÜZLERE YAKLAŞIK 15-16 KM LİK BİR YÜRÜYÜŞ İLE DÜZLER MEVKİSİNE ULAŞILACAK BURADANDA ERDEK BANDIRMA ARACINA BİNİLİP BANDIRMAYA GERİ GELMİŞ OLACAĞIZ

BİZ TOPLAM 5 KİŞİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ŞİMDİLİK PROFESYONEL DEĞİLİZ PEK TEFARUATIMIZ DA YOK HERKEZ KENDİ YİYECEĞİNİ GETİRECEK YOL MASRAFI TOPLAM 10 TL TUTUYOR( BANDIRMA KARŞIYAKA - DÜZLER BANDIRMA ) PARKUR ZORLU VE BU TÜR GEZİYİ İLK KEZ YAPICAĞIZ FAKAT MOTOR İLE BİRÇOKKEZ KAPIDAĞI GEZDİM

GEZİMİZİN AMACI DEDİĞİM GİBİ DAĞLARIN ÇİNDE OLUCAK TAHMİNİ OLARAK YANINIZDA BİR EL FENERİ OLMASI SU İHTİYACINIZI KARŞILAYACAK KADAR SU VE YİYECEK

AMACIMIZ GÜZEL HAFTASONUNU FARKLI GEÇİRMEK İLERLEYEN GÜNLERDE BU GEZİLERİMİZİ GENİŞLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ BU BİZİM İÇİN İLK VE ALIŞTIRMA TURU OLUCAK

SD.jpg

ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 08:00 DA ARAÇ KALKACAĞI İÇİN BANDIRMA TİCARET ODASININ ORADAKİ TATLISU MİNİBÜSLERİNİN BULUNDUĞU YERDE SAAAT 07:30 GİBİ OLUNMASI DÜŞÜNÜLÜYOR

VAYYY ADAMIM GİDİCEĞİZ İNŞALLAH SEN HAVA NASIL ONDAN HABER VER Kİ SIKINTI YAŞAMIYALIM DİYMİ

İyi akşamlar Fikri bey ve diğer arkadaşlarım ben Erdek liyim gezi güzel olacak çünki ben oraları çok gezdim çoooooooooookkkkkkkkkkkkk güzel yerler manastıra gidipte şelaleyi görmeden dönmeyin 40 metreden suyun düşüşü mükemmel sesi bi harika insanın içi muhteşem huzur buluyor.

en son bılgılere gore pazar sabahı ; cumartesıyı pazara baglayan ılk saatlerde bekledıgımız hafıf saganak yagıs nedenı ıle havamız dakı nem oranı yuksek cok bulutlu bır hava ve kuzey yonlerden 10 kts cıvarında bır ruzgar beklemekteyım... ama yuruyusun ılerleyen saatlerıne dogru havadakı bulutların gerek yogunlugunun gerekse mıktarının azalması sonucu yuruyus ıcın mukemmel bır hava bızı beklıyor sıcaklıklara gelecek olursak yuruyus boyunca 8 derecelerde seyretmesını beklıyoruz ama bulutların arasından bıze gulumseyecek gunes sayesınde az da olsa yuzumuz ısınacak:smiley:hersey mukemmel mac saatını beklıyoruz.. yarın ıtıbarıylen hava durumunu guncellıyecegım... aılenızın meterolojıstı:smiley:haa bırde eger yagarsa yagıs cok az mıktarda olacagı ıcın zemın kaygan olabılır :smiley:

Sayın meteormete evet meteoroloji memurusunuz anlaşılan ama şunu unutmayalım dağ havası soğuk olur ha bide eğer kapıdağ sa iklimi farklı olur Erdek te Bandırma da hava yağmurlu ise bu zamanlarda orada kar oluyo iyi giyinmek ve iyi bir bot yoldan yürüyecekseniz yollarda pek problem yok bazı yerlerde toprak kayması olmuş ama oralar belediye ve köy işleri düzeltmiş pek sorun olmaz sanırım ben enson iki hafta önce domuz avı için gitmiştim oralara şimdiden size iyi gezmeler güzel günler çok resim yükerseniz sevinirim .

ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkruler omer bey .. uyarılarınız dıkkate alacagız tabıkı . bır cok defa bızde dolastık kapıdagı ıste bagımlılık yaptıgı ıcın her fırsatta oraya gıdıyoruz resımlere gelınce elbett ekleyecegız resımsız gezı notu olmaz:smiley:

Ben enduro clup motor festivalinde iki gece cadırda kalmıştım muhteşemdi resimleri eğer yanlış hatılamıyosam motor bölümünde resimlerini yüklemiştim sabırsızlıkla resimlernizi bekleyeceğim belki haaaaa belki bellimi olur bu hafta yine av var karşılaşırız belki :smiley:

SAYIN AVCI-77 BİZ ARKADAŞLAR İLE KAPIDAĞI BİRÇOKEZ GEZDİK AMA ARAÇ İLE OLDU BU BİZİM YAYA OLARAK İLK GEZİMİZ OLUCAK SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ. BU ARADA DİĞER HEDEFİMİZDE BANDIRMA KARACABEY BOĞA OLMASINI DÜŞÜNÜYORUM YAKLAŞIK 45 KM TUTUYOR BU YÜRÜYÜŞ BİZE ZAMAN ANLAMINDA YARDIMCI OLUCAK VE DİĞER GEZİMİZİ PLANLAMAMIZDA YÖN GÖSTERECEK. RESİM ANLAMINDA VE İNTERNETTE PAYLAŞIM ANLAMINDA BİRŞEYLER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. BİRÇOK KİŞİ KAPIDAĞI GEZİYOR FAKAT ELERİNDE TAMBİR REHBER YOK ERDEK BELEDİYESİNDEN DE EDİNEMEDİM. BU EKSİKLİK BENCE BİZLER BUNUN ÖNCÜSÜ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BU ARADA HAFTA SONU İNŞ. TANIŞIRIZ. SİZEDE İYİ AVLAR VE HAYIRLI HAFTASONLARI DİLERİM.

Fikri bey iyi akşamlar evet güzel ERDEK imizin turizim alanında en büyük eksiklerinden biridir rehber ve tercuman okadar güzel yerler varki kapıdağ da ama buraları bilen çok az kişi var bunlarıda avcılar ormancılar bide bizim gibi doğa aşıkları bilir .

GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER DİLERİM. 13/02/2011 TARİHİNDE KAPIDAĞ ERDEK İÇİN PLANLADIĞIMIZ GEZİMİ AKŞAM 19:00 SULARINDA DÜZLER MEVKİSİNDE TAMAMLADIK 8 KİŞİLİK GEZİ GURUBUMUZ İLE YAPTIĞIMIZ ZORLU VE BİR O KADARDA ZEKLİ GEZİMİZİN ROTASINDA KARARSIZLIKTAN DOLAYI SAPMA OLUP 25 KM LİK ETAP 30 KM OLARAK NETİCELENDİ. HEP YAZ AYLARINDA ARAÇ İLE GEZDİĞİM KAPIDAĞIN ŞUBAT AYI HALİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ BİR BAŞKA OLUYOR RAKIM YÜKSELDİKÇE BİTKİ ÖRTÜSÜ FARKLILAŞIP İNSANI HAYAL ALEMİNDE GEZMEYE ZORLUYOR HAVANIN AZ RÜZGARLI OLMASI TURUMUZUN DAHA İYİ GEÇMESİNİ SAĞLADI. GOOGLE EART KULLANAN ARKADAŞLAR İÇİN GEZİMİZİN BİR PLANINI SİTEYE EKLEDİM BUNUN DIŞINDA PLANI RESİM OLARAKTA YAYINLIYORUM. İLERİKİ ZAMANLARDA TEKRAR GEZMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM KAPIDAĞ YOLLARINDA TEKRAR BULUŞMAK DİLEĞİYLE.

Adsız.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR