Arama sonuçlarınız

1. Zakof

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

2. Zakof

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010) Arkadaşlar, Geçen seneki Start yeri ve güzergahımız çok beğenilmişti. Bu seneki güzergahı biraz daha uzatalım diyorum. Turan Güneş'den start, Atakule, Köşk, Atatürk Bulv. Meclis önü, Kızılay, Shhiye,Ulus Heykel, Arena, Tandoğan...
  3. Zakof

Kasnak ve Ses Problemi

Ynt: Kasnak ve Ses Problemi Kayışın kasnakla temas eden yüzeyine bir damla motor yağı damlatın. Selamlar,

4. Zakof

2000 WJ Direksiyon Tam Turda Arkadan Gelen Garip Hareket ve Ses

Ynt: 2000 WJ Direksiyon Tam Turda Arkadan Gelen Garip Hareket ve Ses Rica ederim Kıvanç bey, birşey değil. Bilgi paylaşımı için bu forumdayız. Bilgim dahilinde her sorununuza yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar,
  5. Zakof

Ynt: 2000 WJ Direksiyon Tam Turda Arkadan Gelen Garip Hareket ve Ses Kullanacağınız yağ mutlaka API srtifikalı olmalıdır. Marka çok önemli değil. Castrol, Mobil, Shell,, v.b. . Önemli olan kullanacağınız yağın sınıfı , ATF, DOT, SAE , , , ve o sınıftaki yağın tipi, 3, 4 veya 75-140 gibi...

6. Zakof

Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

Ynt: Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak Akgün Çetin size ne söylediyse doğrudur. Gerisini boşverip aracınıza keyifle binin. Selamlar,

7. Zakof

5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir

Ynt: 5.2 Grand Coreke Otomatik janzıman nasıl manuel le dönüşebilir Çıkmacı lardan komple veya parça olarak şanzıman temin edebilirsiniz. Ankara daki Yıldız Sanayi Sitesindeki çıkmacılarda istemediğiniz kadar bulursunuz. Selamlar,
  8. Zakof

ZJ DE GERİ VİTESTE, SAĞ AYNA AYARI

Ynt: ZJ DE GERİ VİTESTE, SAĞ AYNA AYARI Benim de 98 ZJ ltd aracım vardı böyle bir özellik ondada yoktu. Yabancı siteleride takip ederim hiç bir forumda böyle bir bilgiye, sizinki gibi bir soruna rastlamadım . Overland versiyonunda mı var acaba ya da orvis ? ? Full paket versiyonda...
  9. Zakof

1973 Dodge D 100

Ynt: 1973 Dodge D 100 Mükemmel iş çıkarmışsınız. Tebrikler.

10. Zakof

ZJ DE GERİ VİTESTE, SAĞ AYNA AYARI

Ynt: ZJ DE GERİ VİTESTE, SAĞ AYNA AYARI Böyle bir özelliği yok ZJ lerin. Hatta ne WJ lerin ne de diğer Jeep'lerin. Arıza vardır aracınızın sağ ayna hafızasında. Selamlar,

11. Zakof

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Önerin için teşekkürler Zerrin. Tahminin %100 tutacaktı eğer Kazımlar Ayvalığa gitmeselerdi. Ancak bizimle gelecek olan diğer arkadaşımızı da sizlerle Mühye de tanıştırmıştım, hatırlarsın çok güzel tam...
  12. Zakof

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Bartın'a gidecek tüm Gezenbilir arkadaşlarımıza iyi eğlenceler dilerim. Biz 3 aile-3 araç Sorgun Göletine gideceğiz. Bayramın 1. günü gidiş, 3. günü dönüş yapmayı planlıyoruz (2 gece çadırlarda...

13. Zakof

2000 Model WJ ye Jant Ariyorum

Ynt: 2000 Model WJ ye Jant Ariyorum Özyolu Ticaret Ankara : 0 312 354 55 10 - 11 ararsanız çıkma olarak bulabilirsiniz. Selamlar,
  14. Zakof

Ynt: 2000 WJ Direksiyon Tam Turda Arkadan Gelen Garip Hareket ve Ses Bildiğim kadarıyla Ön ve arka differansiyeller içim SAE 75-140 Sentetik yağ kullanılıyordu. Mopar Diff. katkı yağının tipini bilmiyorum. Akgün&Aydın Jeep Özel Servisi- Ankara 0 312 278 33 24 'den öğrenebilirsiniz...
  15. Zakof

Ynt: 2000 WJ Direksiyon Tam Turda Arkadan Gelen Garip Hareket ve Ses Kıvanç Bey, Differansiyel içerisinde sağ ve sol tarafta bulunan dairesel pulların üzerindeki kavramayı artırıcı yivler zamanla aşınmadan dolayı kaçırma yapıyor olabilirler. Yanlış yağ, çok eski yağ, çok km, ve hatta çok...

16. Zakof

wj 4.7 2000 board Computer kulanmımı yardım

Ynt: wj 4.7 2000 board Computer kulanmımı yardım Binek araçlar ile WJ kullanımı arasındaki temel fark, WJ nin (tabiiki bu tip 4x4 lerin) ağırlık merkezinin yüksek olmasıdır. Bu yüzden çok virajlı yollarda daha yavaş seyretmek gerekmektedir. Koltukların hafızaya alınması, iç ve dış...
  17. Zakof

WJ 2000 4.7 Tüplü vitesin kulanışı ve yorumları

Ynt: WJ 2000 4.7 Tüplü vitesin kulanışı ve yorumları Aracınızı iyi günlerde keyifle kullanmanızı dilerim. Bildiğim WJ konularında yardımcı olabilirim. Selamlar,
  18. Zakof

üstatlarım değerli görüşlerinize ihtiyacım var

Ynt: üstatlarım değerli görüşlerinize ihtiyacım var WJ lerin şanzumanları gerçekten çok güçlüdür. Kolay kolay arıza yapmaz. Şanzumanı bir yana iç dizaynı ve dış estetiğide çok beğeni toplar. Üstelik magnum ve Inline 6 motorlardan daha ekonomik, power tech. motoru ile öne çıkmaktadırlar...

19. Zakof

Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

Ynt: Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler Anladım, demekki yok,,... Selamlar,
  20. Zakof

Atiker sıralı LPG V8 Hk.

Ynt: Atiker sıralı LPG V8 Hk. Siz LPG nizi aracınıza mote ettireli 10 ay oldu diyorsunuz. Bu kadar zamanda tabii ki sorun çıkma olasılığı az olmalı bence. Genele bakacak olursak en iyi olarak bilinen birçok avrupa ve Amerikan araçları Prins öneriyorlar. Biri 1650 TL biri 3500 TL...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri