Atiker sıralı LPG V8 Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunter06_1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,724

hunter06_1

Kamp II
Merhaba arkadaşlar, arabamın (97 V8ZJ) sıralı LPG sistemi bozuldu değiştirmeye karar verdim, duyduğuma göre atiker v8 araçlar için yeni bir sistem çıkarmış fiyatıda uygun ( 1800 TL) taktırmayı düşünüyorum sizce kalitesi nasıl ,randuman alabilirmiyim herhangi bir bilgisi olan arkadaş varsa yardım bekliyorum.. herkese selamlar..

Etiketler
Ynt: Atiker sıralı LPG V8 Hk.

merhabalar ben 20 gün önce taktırdım obd li sistem diyorlar fakat 95 model altına obd olmuyor sadece bağlantı eksikliği oluyor ama sizin araç 97 sizinkine uyar şuan için bir sorun yok ben diyarbakırda taktırmıştım fiyatta pazarlık edin mutlaka 1650tl ye taktırdım hoşçakalın.

TUĞRUL' Alıntı:
merhabalar ben 20 gün önce taktırdım obd li sistem diyorlar fakat 95 model altına obd olmuyor sadece bağlantı eksikliği oluyor ama sizin araç 97 sizinkine uyar şuan için bir sorun yok ben diyarbakırda taktırmıştım fiyatta pazarlık edin mutlaka 1650tl ye taktırdım hoşçakalın.

teşekkür ederim

hunter06_1' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, arabamın (97 V8ZJ) sıralı LPG sistemi bozuldu değiştirmeye karar verdim, duyduğuma göre atiker v8 araçlar için yeni bir sistem çıkarmış fiyatıda uygun ( 1800 TL) taktırmayı düşünüyorum sizce kalitesi nasıl ,randuman alabilirmiyim herhangi bir bilgisi olan arkadaş varsa yardım bekliyorum.. herkese selamlar..

Sn. Hunter....(isim yazarsanız size ismen hitap edilir)
atiker vs vs vs hiiiç bulaşmayın...gidin paşa paşa prins yada teleflex taktırın bakın keyfinize...kimse aracında atikeri varsa burda problem yaratıyor, şundan şikayetçiyim demez vs vs ayrıca biçok kullanıcı da diğer lpg sistemli aracada binmemiştir o nedenle kıyaslama da yapamaz...sorun istemiyorsanız, (sorun illa arız değil, arasıra benzin çekmesi,çekiş kaybı,uyumsuzlu,geç devreye girme vs vs vs) bu 2 sinden başka taktırmayın, ayrıca chrtyslerin tavsiyesi de prins tir bilgilerinize....

Merhabalar, 10 ay önce 97 model Tahoe aracıma Atiker taktırdım çok memnunum.

dreamhits' Alıntı:

hayırlı olsun...
işte sorun burada aynı arabanın (aynı yıpranmış şekilde olursa yani araçların farkları olmamalı) bir de prins gazlısına binince aradaki fark olup olmadığı....

Nasıl bir fark olabilir ki? arabada titreme yok, sıkntı yok, 40 kuruş yakıyor vs. Başka bir arkadaşımın Tahoe'da tartarini vardı 2 ay taktırdığı yerden çıkamadı devamlı sorun oldu.

997799' Alıntı:
hayırlı olsun...
işte sorun burada aynı arabanın (aynı yıpranmış şekilde olursa yani araçların farkları olmamalı) bir de prins gazlısına binince aradaki fark olup olmadığı....

merhaba levet bey şimdiye kadar gazlı aracım olmadı şimdi biliyosunuz 91 mod xj atiker gaz var ben şimdi çekiş ve birtekım sıkıntılarını nasıl anlarım araç ilkdefa kullandıyım bir araç gaz deseniz ilk yani aracı c ve gazı tanımıyorum ilk aldıyımda servise götürüp bakımını yaptırdım ve o şekilde kullanıyorum bir sorunum yok ama bilmediyim için anlamadıyım bir sorunu nasıl anlaya bilirim.nelerini kontrol etmeliyim .teşekkürler hayırlı ramazanlar

otogaz işinde takan servis çok önemli, enjektör tipleri değişik cc ler değişik dağıtıcılar değişik, hatta tanktan gelen borunun çapı dahi önemli...sıkıntı olup olmadığını yada sizin lpg sistemininizin düzgün olup olmadığını afr dediğimiz hava yakıt karışımını ölçebilen aletler var bunlarala araç hakkında detaylı bir analiz çıkartılabiliyor...geçenlerde burada 4,7 wj bi sistem taktılar markası kme diye bir marka hiç duymamıştım, sürüş esnasında sıkıntısız gibi görünüyord ama 10 gün sonra stop etmeler çalışmamazlık gibi sorunlar başladı...

dreamhits' Alıntı:

Siz LPG nizi aracınıza mote ettireli 10 ay oldu diyorsunuz. Bu kadar zamanda tabii ki sorun çıkma olasılığı az olmalı bence. Genele bakacak olursak en iyi olarak bilinen birçok avrupa ve Amerikan araçları Prins öneriyorlar. Biri 1650 TL biri 3500 TL. Aralarında fark olmalı,,,,,,...

Selamlar,

Atiker 2000 TL'ye takıldı prins ise 3100 TL idi. Zaman gösterecek ne olacağını.

Zakof' Alıntı:
Siz LPG nizi aracınıza mote ettireli 10 ay oldu diyorsunuz. Bu kadar zamanda tabii ki sorun çıkma olasılığı az olmalı bence. Genele bakacak olursak en iyi olarak bilinen birçok avrupa ve Amerikan araçları Prins öneriyorlar. Biri 1650 TL biri 3500 TL. Aralarında fark olmalı,,,,,,...

Selamlar,

selam arkadaşlar bende 2008 in 9 uncu ayında atıker taktırdım bence önemli olan ustalık istediğn kadar markası iyi olsun ustalık bir işe yaramadıktan sonra uğraştırıyor beni 2-3 ay uğraştırdı ne titreme bitti nede sarfiyat fakat üst üste atıker e mail geçince düzelttiler,bilginize

selam arkadaşlar bende 2008 in 9 uncu ayında atıker taktırdım bence önemli olan ustalık istediğn kadar markası iyi olsun ustalık bir işe yaramadıktan sonra uğraştırıyor beni 2-3 ay uğraştırdı ne titreme bitti nede sarfiyat fakat üst üste atıker e mail geçince düzelttiler,bilginize

Bende aynı mantıkla aracıma teleflex taktırdım. Teleflex çok iyi olduğu için değil (iyidir ayrı), montaj sırasında emme manifoldunu sökmeden takılamıyor yani usta işini biraz da iyi yapma fırsatı(!) bulmuş oluyor, manifoldu sökmek zorunda kaldığı için yanlış yerden delemiyor ve motora çapak kaçmamış oluyor (söktükten sonra yanlış delme olasılığı daha düşük, en azından öyle birşey yapabilmek için bir kastı olması lazım:smiley: )

Aksel' Alıntı:

bu kadar basit....uygun parça, iyi usta...iyi sonuç...yüksek fiyatlı lpg markalarının servisleri de ustaları da emin olun sizi konuşma esnasında bile tatmin edecek...ayrıca genellikle denenmiş ve tecrübe edilmiş araçlar onlar için...

Konuya son yazı neredeyse 2 ay önce yazılmış ama yazmadan geçemeyeceğim. Aracıma yetkili servisinde Teleflex takdırmıştım, ancak bir sürü sorun yaşadım. O servis yerine Teleflex yetkili servisine gittim, sorunlarım oldukça azaldı. Ustalık gerçekten önemli.

Konuya son yazı neredeyse 2 ay önce yazılmış ama yazmadan geçemeyeceğim. Aracıma yetkili servisinde Teleflex takdırmıştım, ancak bir sürü sorun yaşadım. O servis yerine Teleflex yetkili servisine gittim, sorunlarım oldukça azaldı. Ustalık gerçekten önemli.

Ben direk teleflex'in ana merkezinde taktırdım herhangi bir sorun çıkmadı aletin varlığı ile yokluğu bir sorunsuz çalışıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri