Arama sonuçlarınız

1. Zakof

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Aracını satmadan önce bir etkinlikte görüşürüz diye düşünüyorum? Toyotayı satarsan ne almayı düşünürsün ? Bir arkadaşımda çok temiz (2. sahibi) beyaz 5.9 ( prins lpg li) var düşünürsen ? Selamlar,

2. Zakof

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi
  3. Zakof

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Merhaba Ömer, Evet ,bir yıldan biraz fazla süreden beri birlikte olduğum, satmayı hiç düşünmediğim ancak taliplisi çıkınca , zorda olsa satmaya karar verdiğim ZJ mi Mayıs'ın 17 sinde yeni sahiplerine teslim ettim.. Kısa bir araştırma...

4. Zakof

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) Enstantaneler müthiş Murat, tebrikler usta fotoğrafçılığına, teşekkürler paylaşımına. Selamlar,
  5. Zakof

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

6. Zakof

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Haklısın burası Gezenbilir off-road etkinlikleri bölümü. Acaba Gezenbilir Manifestosunun 18. maddesini ya uygulamadan kaldırmakmı yoksa riayet etmek mi gerekir. Bence de olmamalı. Selamlar,

7. Zakof

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Sevgili Eren, Yukarıdaki yazımı dikkatli okumuş olsaydın, kamplı gezilere ve ailece katılamayacağımızı özellikle yazdığımı anlayacaktın. Oysa ki F1' a ailece mümkün olmayacağı için yalnız ben gideceğim. Sınavın bahane olmadığını...
  8. Zakof

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım Selam Necmi , Çok zor, yorucu, sabır gerektiren, çoğunlukla maddi güç ve emek- zaman isteyen bu iş ile ilgili kararsızlık yaşıyorsan, hiç başlamamak en doğrusu bence. Bu işe hiç girişmeden pişman olmak, bir dolu emek ve para harcadıktan yıprandıktan sonra...
  9. Zakof

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi ZJ 5.2 ile devam eden birlikteliğimiz 17 Mayısta :'( :'( :'( son buldu. 21 Mayıs'dan beri yeni arkadaşım 2000 WJ 4.7 ile yolumuza devam ediyoruz. :D :D :D Selamlar,

10. Zakof

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Arkadaşlar F 1 İstanbul Park a giden yokmu içinizde ? Hep mi çamur ? hep mi 4x4 çamur sporu yaw , F 1 'a ilgi duyan yok mu ki , , , , , , , ? ??? ::) ??? ::) ??? ::) :o :o :o ;) ;) ;) Cumartesi günü saat 14 civarı...

11. Zakof

Jeep WJ Ön Panel Sökümü

Ynt: Jeep WJ Ön Panel Sökümü OK, şu anda sorun yok.
  12. Zakof

ZJ Arka Cam ve Bagaj Amortisörleri

Ynt: ZJ Arka Cam ve Bagaj Amortisörleri Biraz geç oldu ama şunun söylemeliyim ki, Nam amortisöre 10 dakika uğramanız amortisörlerin ikisininde (gaz amortisöröleri) değişimesi için yeterli oluyor. Çifti 60 TL KDV dahil. Süper sonuç alırsınız. 1 yıl da garanti veriyorlar. (Sinan bey...

13. Zakof

Benzin Pompa Arızası

Ynt: Benzin Pompa Arızası Aslında bütün araçlar için geçerli olan birşey var ki, oda benzin deposunun çeyrek doluluktan aşağı olmaması gerekliliğidir. Bu durum benzin pompasının hem kendisini soğtması hemde yağlaması için ZJ lerde daha da önem kazanıyor. ( özellikle LPG kullananlar, benzini...
  14. Zakof

2002 wj v8 4.7 yardım?

Ynt: 2002 wj v8 4.7 yardım? Krank sensörü arızalı gibi geliyor. Selamlar,
  15. Zakof

Jeep WJ Ön Panel Sökümü

Ynt: Jeep WJ Ön Panel Sökümü Video falan görünmüyor ?

16. Zakof

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) Arkadaşlar, organize etmiş olduğunuz bu kamplı geziye çok istememize rağmen malesef katılamayacağız. Haziran ayı içinde yapılacak gezilere de, eğer Haziran da yapılacak olursa Gezenbilir Topuk Yaylası kamplı gezisinede...
  17. Zakof

Güdül Sorgun Gölünde Kamplı Off-road Gezisi (8-9 Mayıs 2010)

Ynt: Güdül Sorgun Gölünde Kamplı Off-road Gezisi (8-9 Mayıs 2010) Biz Cumartesi günü saat 13 den 17.30 a kadar gölet kenarındaydık ancak ne gölet civarında, ne köyde , nede yaylada hiçbir arkadaşımıza rastlamadık. Sadece birkaç karavancı vardı orada. Selamlar,
  18. Zakof

Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Benim atladığım konu farklı çaptaki lastiklerin anyı mesafeyi katetmeleri. Selamlar,

19. Zakof

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Haklısınız, teşekkürler bu çok net açıklamanız için. Selamlar,
  20. Zakof

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) Kesinlikle haklısınız Nejat bey. Bu konu başlığının altındaki ilk yazımı okursanız benim de aklıma yatmayanların sizinle aynı olduğunu göreceksiniz. Selamlar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri