eratech' Alıntı:
F1 yarışı sınavı bağlamaz...
hele benim gezilerde içtiğim Efes
ne sizi ne de kimseyi hiç bağlamaz...!!!
saygılar,
eratech' Alıntı:ayrıca ayrıca, son olarak, burası gezenbilir off-road etkinlikleri bölümü,
(burada seven olur seven olmaz, orası beni bağlamaz ancak, hep 4*4 hep 4*4)
bu bölümde Formula 1'in, hele hele gezenbilir off-road bölümünde, Formula'nın hiç işi olmaz...!!! , , , , , , ?
olmaz abicim, olmaz, hatta olamaz!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? :-X :-X :-X
ve aleyna aleyküm selam lar...
s3lami' Alıntı:Herkese selam
Bizede yer varmı iki araç lık
Merhaba,mezeci_67' Alıntı:Ferdane hanım hayrola sen askerde komando filammııydın badi filan hayrola neyse burda görünce bir kelam edeyim dedim epeydir sesiniz çıkmıyordu her şey gönlünüzce olsun.
ferdane gül' Alıntı:Merhaba,askerliğimi Sivasta 4 yıl 7 ay 12 gün olarak yaptım ama orada diyetisyendim
... Badilik ,tek yıldız dalgıç olmamdan ileri geliyor
...İnternete ve dolayısı ile foruma yazamıyordum,imkanlarımı zorlayarak daha sık yazmaya çalışacağım bende sizleri çok arıyorum ...
Problem ve engel çok ama ben genede geleceğim (inşallah tabi) ...VARHUB' Alıntı:Badim problem yok geliyorsunuz değil mi?![]()
ferdane gül' Alıntı:Problem ve engel çok ama ben genede geleceğim (inşallah tabi) ...
Dalış resimlerine bakma imkanımız olursa da çok sevinirim (laptopu bunun için getirebilirim) ...
Of of aslında cuma akşamı katılmam gereken bir başka etkinlik var ,geç de bitecek ama Bolu'ya da geç gitmek istemem :VARHUB' Alıntı:Tamamdır, inşallah unutmazsam bulabildiklerimi getiririm yanımda.
Bu arada Cumartesi sabah saat 06:00 Carfour'un önünden hareket nasıl, uyar mı, isterseniz biraz daha geç yapabiliriz?
ferdane gül' Alıntı:Of of aslında cuma akşamı katılmam gereken bir başka etkinlik var ,geç de bitecek ama Bolu'ya da geç gitmek istemem :...6 için kendimi ayarlıyorum...Grubun çoğunluğuna uyarım...
![]()