Zakof' Alıntı:Arkadaşlar, organize etmiş olduğunuz bu kamplı geziye çok istememize rağmen malesef katılamayacağız. Haziran ayı içinde yapılacak gezilere de, eğer Haziran da yapılacak olursa Gezenbilir Topuk Yaylası kamplı gezisinede katılamayacağız. Çünkü Kızımızın Üniversite Sınavı var.
Katılan bütün dostlara iyi yolculuklar ve eğlenceler dileriz.
Selamlar,
Zakof' Alıntı:Arkadaşlar F 1 İstanbul Park a giden yokmu içinizde ? Hep mi çamur ? hep mi 4x4 çamur sporu yaw , F 1 'a ilgi duyan yok mu ki , , , , , , , ?
??? :??? :
??? :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cumartesi günü saat 14 civarı İst. Parkta olacağım. Gelen olursa orada buluşabiliriz. Gold Tribün 210 da olacağım.
Size iyi eğlenceler.
Selamlar,
Zakof' Alıntı:Arkadaşlar F 1 İstanbul Park a giden yokmu içinizde ? Hep mi çamur ? hep mi 4x4 çamur sporu yaw , F 1 'a ilgi duyan yok mu ki , , , , , , , ?
??? :??? :
??? :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cumartesi günü saat 14 civarı İst. Parkta olacağım. Gelen olursa orada buluşabiliriz. Gold Tribün 210 da olacağım.
Size iyi eğlenceler.
Selamlar,
ozgursenyurt' Alıntı:alp haklısın dostum da bi sınavdan geçsin benim ihtiyar
sonra çok iddalı konuşup da mağdur olmayalım ;D ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:Can, suburbanın çekiliş videosu yokmu ?
ozgursenyurt' Alıntı:alp haklısın dostum da bi sınavdan geçsin benim ihtiyar
sonra çok iddalı konuşup da mağdur olmayalım ;D ;D
ceranus' Alıntı:Alp aracı ne kadar çok zorlamışsın öyle videoda ne kadar çok zorladığın net olarak görünüyor, jeep ve suburbanın inişi güzeldi..
eratech' Alıntı:Alp siz araçların depolarını RED BULL ile dolduracaksınız sanıyorum... ;D ;D ;D