Arama sonuçlarınız

1. E

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! O döşeme çamur ve su nedeniyle rezil olur, demek istemiştim. Yoksa, araç her koşulda Defender.

2. E

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! Bu denizciler için özel hazırlanmış bir model. çok güzel göründüğü kesin... ama bize uymaz... ilk çamurda işi biter.
  3. E

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? Güzel motor... ama yakıt tüketimi nedeniyle, dizel olduğuna pek inanamazsın.

4. E

disco 1 kaportacı arıyorum

Ynt: disco 1 kaportacı arıyorum LR kaporta ustaları genelde Defender tadilatları nedeniyle yoğun bir programda çalışırlar. Eğer saydığınız kaporta işlemlerinde, parçaların değişmesine lüzum yok ise ve İstanbul Anadolu yakasında iseniz Ümraniye'de Ünal Usta ile konuşmanızı öneririm. 532 465...
  5. E

disco 1 kaportacı arıyorum

Ynt: disco 1 kaportacı arıyorum Selamlar; Ne tür bir işlem yaptırmak istiyorsunuz? Ona göre tavsiye etmekte fayda var. Aracınızı iyi günlerde severek kullanın.

6. E

Hi-lift kriko temini

Ynt: Hi-lift kriko temini LR için 60" gereğinden uzun kalıyor. 48" almanızı tavsiye ederim.

7. E

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model Azmi bey, neden renk değişikliğine gittiniz? Camel rengi güzeldir de, yeşil de aracınıza yakışıyordu...
  8. E

Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS İlan güncel.
  9. E

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Uygundur aabeyjim.

10. E

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Discovery'nin sıfırı Türkiye'de aktif olarak satılan bir araç. Dolayısı ile, asfalt kullanıcılarının çokluğu nedeniyle Disco 1,2 ve 3'ler yavaş yavaş fiyatları inerek el değiştiriyor. 4x4 kullanmamış ama arazi aracım olsun...

11. E

Defender elektrik işi

Ynt: Defender elektrik işi 2 sene evvel 250 TL'ye yapıldığını söylerlerdi... şuanki rakamı bilmiyorum... ama dikkat edin derim. ufak tefek püf noktaları olduğu söyleniyor. bir de sıfır tesisat kaç para, onu öğrenin.
  12. E

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım güle güle kullanın, yurtdışından mı sipariş ettiniz?

13. E

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tavan sepetin güzel olmuş Kürşad. güle güle kullan.
  14. E

Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ

Ynt: Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ HI dişlisini 1.44 bırakmanız aks ya da şaft kesmeye sebep olmaz. Aks kesme genelde havada boşa dönen tekerin ani bir şekilde yere tutunması gibi tekerler arasındaki ani güç ve devir değişikliklerinden oluyor. HI dişlisinin 1.44 kalması ve...
  15. E

Ynt: Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ Selam; Defender'daki etken dişlileri sayalım: - Ana şanzımanda seçili vitesin oranı, - Arazi şanzımanında seçili vitesin oranı, - Ayna / mahruti oranı, Bunların çarpımı son dişli oranını veriyor. Bu son dişli oranı, motor bir tur...

16. E

Ynt: 110 defenderime puma motor veya tdi arıyorum Puma konusunda az biraz tecrübem mevcut. taktırmak isteyenlere neler yapıldığını anlatabilirim. kolay gelsin.
  17. E

Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS Tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar... aracın fiyatını 35.000'e indirmiştim. araç başında konuşarak aracın her türlü detayını size anlatabilirim.
  18. E

Ankara'da detaylı expertiz yaptırabileceğim usta/servis tavsiyesi

Ynt: Ankara'da detaylı expertiz yaptırabileceğim usta/servis tavsiyesi İstanbul'daki Anıl Oto'dan memnunum... tavsiye ederim. Ankara'daki servislerinin erişim bilgileri için linki tıklayın. http://www.aniloto.com.tr/iletisim.asp

19. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. ön panjura takacağın sisler çamur yüzünden pek kullanışlı değil. ama temizken gayet iyi aydınlatma sağlar.
  20. E

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. fırsatım olursa uğramaya çalışırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri