Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Vitara Hub Aranıyor

Ynt: Vitara Hub Aranıyor hayır çiftinin fiyatı, takım olarak kutusunda geliyor zaten

2. yerbezi

Vitara Hub Aranıyor

Ynt: Vitara Hub Aranıyor hayırlı olsun, ben bugün denedim tar otodan aldığım manuel hubları , harika gerçekten, 2 çekere geçtiğimde de kilidi uzun süre çözmedim asfaltta da, uygun bir yer bulur gireriz diye, hiç bir problem yok, en azından 350 tl ye yeni bir hub + huzur almış olduk ;)
  3. yerbezi

Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma

Ynt: Suzuki Vitara X90 İçin Ön Diferansiyel Koruma Yaşar Bey harika olmuş, sizin aklınıza ustanızında ellerine sağlık, maliyetine oranla yaptığı iş ölçülemez gerçekten...

4. yerbezi

Vitara Hub Aranıyor

Ynt: Vitara Hub Aranıyor Zaten boşuna demiyorlar herkes kendi boyunun ölçüsünü alsın diye, ehehe ben boyumun ölçüsünü aldım :D iyi dilekleriniz için teşekkürler
  5. yerbezi

Vitara Hub Aranıyor

Ynt: Vitara Hub Aranıyor arkadaşlar ben dün, tamir ettiğim auto hub tekrar bozulunca kafam attı ve hemen Tar Oto'yu aradım ve sipariş ettim, bugün elime geçti avm manual hub, ne kadar tamir de etsek orjinalinin yerini veya yeninin yerini tutmuyor, manual çok pratik değil Onur Bey'in dediği gibi...

6. yerbezi

Suzuki Vitara Cam, Kalorifer ve Korna Sorunları

Ynt: Suzuki Vitara Cam, Kalorifer ve Korna Sorunları avdoğa, camlardaki aynı sıkıntı bende de vardı, cam kanallarında oluşan kir ve tozlar camın iniş ve kalkışını zorlaştırmaktadır. ben camın inip kalktığı kanallara philips yağlı kontak spreyini sıkıp temizledim, temizledikten sonra yağlı...

7. yerbezi

Silecekler Yağlı Su Temizliyormuş Gibi Buğulu Bırakıyor ?...

Ynt: Silecekler Yağlı Su Temizliyormuş Gibi Buğulu Bırakıyor ?... Nazif Bey çok nadir de olsa bende de oluyor (silecekler yeni olmasına rağmen) Ben; camın o anki ısısından ve dışardaki nem oranının belli seviyenin üstünde olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, ön cam ısınınca o buğu olayı...
  8. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri tabiki bu söylediklerimizin, sadece can ve trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak parçalarda yapılan onarımlar için geçerli olduğunu da belirtmemiz lazım...
  9. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri kesinlikle katılıyorum vosdost, bizimki aspirin çözümü; tedavi yok, ağrıyı kesiyoruz :) hiç birşey orjinalinin yerini tutmaz elbette ama herşey nihayetinde maddiyata bakıyor biraz..

10. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Levent Bey, içini açabiliyorsanız açın, eğer benimki gibiyse yardımcı olmaya çalışırım...

11. yerbezi

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? avdoğa, ek olarak öndeki porya kilitlerinin kilitleyip kilitlemediklerine bakın, sonra arazide sefil olmayın, sanayide aracın arkasını diferansiyelden tekerlekli kriko ile kaldırtın, sonra 4 çekere alıp ilerlemeye çalışın; araç kendini çekmeye...
  12. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri manual mi otomatik mi?

13. yerbezi

Defender'da Çift Akü Kullanımı

Ynt: Defender'da Çift Akü Kullanımı Salih Bey, aküleri nasıl bağladığımızla ilgili; şöyle ki: Eğer aküleri seri bağlarsak (yani ilk akünün + sı, ikincisinin - ucuna bağlanıp boşta kalan uçları kullanırsak) 24 voltluk gerilim elde ederiz ama akümüzden akım çektiğimizde her iki aküden de aynı...
  14. yerbezi

Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack)

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack) Şenol Bey süper olmuş, emeğinize değmiş gerçekten...
  15. yerbezi

Lastik Hava Basıncı Yardımı

Ynt: Lastik Hava Basıncı Yardımı Hakan Bey ve kedicik çok teşekkürler ilginizden dolayı, içim rahatladı, çünkü araçta yazan 23 ile kullandıklarımız arasında baya fark var, yanlış mı yapıyorum diye düşünmüştüm ;)

16. yerbezi

Lastik Hava Basıncı Yardımı

Üstadlar; benim 93 Vitara 5K aracımda önceki sahibinden kalan 195/65/15 binek tip lastikler var (elim biraz bollaşınca değiştircem :) ), bildiğiniz gibi araçta 23 psi basınç gösteriyor kapısının içindeki etikette, ama bu basınç aracın kitapçığında tavsiye edilen 205/75/15 yada 195/80/15...
  17. yerbezi

Defender'da Çift Akü Kullanımı

Ynt: Defender'da Çift Akü Kullanımı üstadlar yalnızca iki akününde şarjının aynı olması gerekiyor, yani bir eski akünün yanına paralel olarak yeni olan aküyü bağlarsanız, dolu akü enerjisini boş aküyü şarj ederek yiyecektir, içindeki kimyasallara ve plakalara da zarar verecektir. hatta bu eski...
  18. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Arazi araçlarında yeniyim, bunu da yeni öğrendim ;) teşekkürler

19. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Haklısın Eren Bey, alacam zaten bir çift manuel, yedekte dursun...
  20. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Onur Bey ilginize teşekkürler, hub'ı tamir ettik, artık çalışıyor, sadece 4 çekere aldığımda bir tanesinden tak tak diye ses geliyor ama kilitliyor, dişli atlama sesi değil, onu da en kısa sürede çözeceğiz umarım... Bu tip porya kilidi olan arkadaşlara da yardım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri