Arama sonuçlarınız

1. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010) Cem seninde çektiğin resimler harika ellerine sağlık. Ömer ve Murat'ın çektikleri de çok güzel ellerinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Rehber olarak her ikisine de dua ediyorum. Beni hiç görmediğim...

2. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010) Baba oğul nasıl çıkmışız öyle ::) manken gibi
  3. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüş Duyurusu (19 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüş Duyurusu (19 Aralık 2010) Hadi hayırlısı

4. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010) gülerim...
  5. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010) Karlar düşer, düşer ...

6. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010) Heryerde kar var. 8)

7. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (05 Aralık 2010) Murat!ın isteği üzerine ekledim... ::)
  8. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010) Tamam, Ömer sağol Yarın görüşürüz.
  9. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010) Murat ben 1. BULUŞMA NOKTASI; 12 Aralık 2010 Pazar günü Alsancak Cami Önü Otobüs Durak – Trafik Işıkları köşesi Buluşma Saatimiz: 07:50 de olurum burdan kim bincek. Ayrıca, hava sıcaklığı düşük ama...

10. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010) Görüşürüz kardeşler.... ;D

11. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (05 Aralık 2010) Cem ve Ömer çok güzel fotoğraflar paylaşmışsınız 8) Sizin gittiğiniz yeri de görmüş olduk ::) Emeğinize sağlık ;D
  12. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (05 Aralık 2010) Hazır ateş bulduk, sucuklar benden.

13. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Murat, Linkinden ulaşıp ziyaret ettim. Çok aydınlatıcı bilgiler koymuşsun sağol.
  14. Kutadgu

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (05 Aralık 2010) Murat gitmiş kadar oldum. Bu kadar açıklama ile belirsizlikleri ortadan kaldırdın. Yağmur değil kar yağsa ordayım. Islansak ta olur. Yaktım gemileri dönüş yok artık geri.... Emre gelmeyecek yeni çantasını...
  15. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Cem senin fotoğraflarında harikaymış, eklediğin için teşekkürler. Sucuk olayı başka. Katılan herkeze teşvik amacıyla ödül olarak sunuluyor. Doğada yenenlerin hepsi lezzetli. Ama sofrada paylaşmak herşeyden güzel...

16. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Fotoğraflarda etkinlik gibi mükemmel olmuş ellerinize sağlık ::)
  17. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (21 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köy Doğa Yürüyüşü (21 Kasım 2010) Ben masa basında oturan bir insanım. Şeker hastalığım var. Doğada uzun yürüyüş yapmadım. Geziye katılacam dedim ve güzelbahçe gezisinden beri bugün 5. geziye katıldım. Bundan sonraki programlarımın hepsini...
  18. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Emre ve Ömer zirvede ağaç denizin kenarında...

19. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Kanyonun üstünde Murat güzel bir poz verdi.
  20. Kutadgu

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Kavaklıdere - Nif Kulübe Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Otobüsten indik

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri