Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,457
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010)

Hey bakın ne buldum Harici Bellekte.

Ben neymişim be abi .
;D

[attachment=1]

GE'de Parkur.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (12 Aralık 2010)

Nostalji.

08 Şubat 2009 tarihinde aynı parkurda yaptığımız etkinlikten fotoğraflar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24556.0

Murat ben
1. BULUŞMA NOKTASI;
12 Aralık 2010 Pazar günü Alsancak Cami Önü Otobüs Durak – Trafik Işıkları köşesi
Buluşma Saatimiz: 07:50 de
olurum burdan kim bincek.

Ayrıca, hava sıcaklığı düşük ama güneş arkamızda olacak güney yamacı çıkılacak yamanların demi

Ertan abi Murat kesin gelir...
Heryeri kar kaplamış :smiley:
Karlı bir yürüyüşe hazır olun.Rüzgar yada yağış olmazsa çok keyifli bir yürüyüş olacak
Bize her zaman keyifli geliyor gerçi o ayrı mesele :smiley:
Yürüyüşe gelecek olan arkadaşlar yukarıda Murat ın yazmış olduğu önerilere dikkat edin olur mu?

Tamam, Ömer sağol
Yarın görüşürüz.

Arkadaşlar maalesef ki son dk da çıkan ve iptal edemediğim bir iş nedeniyle yarın aranızda olamayacağım. Yağan karı çiğnemek nasip olmayacak :(
Sizlere heyecanlı yürüyüşler dilerim.
Başka yürüyüşlerde görüşmek üzere...

Flaş flaş flaş....

Son dakika gelişmesi ile bende yarın yürüyüşe geliyorum.... :D

Sabah görüşmek üzere...

Merhaba Arkadaşlar ,

Bu etkiniğimize ait fotoğraflar ve anekdotlara ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66091.0 link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Havanın soğuk olacağını bile bile etkinliğimize katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Çok güzel bir etkinlik oldu.

Önümüzde kar arkamızda güneş.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle ,

[attachment=1]

Onur Mah.- Doğançay 12.12.2010 107.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri