Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,301
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (05 Aralık 2010)

Pazar 12 derece yağmur görünüyordu dün.
Şimdi ise ;

;D

[attachment=1]

04 - 05 Aral?k Hava Durumu.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (05 Aralık 2010)

Cumartesi gecesi şakır şakır yağmur yağsa da pazar günü yağmur yok.
Çok bulutlu hava.

Ersin grubu 2'ye bölelim diyor.
:smiley:

Behzat Tepe yapsak mı Beyoğlu - Halkapınar yaparak.
;D

İkiye bölünme alternatifini her zaman saklı tutuyoruz zaten :smiley:
Sen arzu ediyorsan o mesafeye razı olacak arkadaşları alıp gidersin.
Ben aheste aheste ekibi oluştururum :smiley:

2009 da ki yürüyüşümüze ait görüntüler.

GPS :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

2009 da ki Yürüyüşten.jpg

2009 da ki Yürüyüşten 01 .jpg

" Ersin grubu 2'ye bölelim diyor.
Behzat Tepe yapsak mı Beyoğlu - Halkapınar yaparak."

Bu kadar bulut bişeyler döker gibi geliyor bana...

Hiç Behzat Tepe yapamamış bi İzmir'li olark bayılırım valla Murat.

grcloud10120512.jpg

grcloud10120506.jpg

Murat gitmiş kadar oldum.
Bu kadar açıklama ile belirsizlikleri ortadan kaldırdın.

Yağmur değil kar yağsa ordayım. Islansak ta olur.
Yaktım gemileri dönüş yok artık geri....

Emre gelmeyecek yeni çantasını ben taşıyacağım. ::smiley:

Emre'nin çantasını sırtına geçirince dünya varmış diyeceksin Ertan abimiz :smiley:

Ömer, aheste gruba yaz beni :D

Bu arada halkapınar metro'dan balçova otobüsüne bineceksen haberleşelim. Bende halkapınar metro'dan balçova otobüsüne binip geleceğim. Beraber hareket edelim :smiley:)

Bu arada pazar sabahtan yağmur var gibi görünüyor. Öğleden sonra hava açacak diyor tahminler ama daha erken bence cuma akşam bir daha bakmak lazım.

Görüşmek üzere...

Evin önünden konak otobüslerine binip alsancağa,oradan balçovaya geçeceğim.
Sekizden sonra gelen otobüse bineceğiz.Haberin olsun :smiley:

matiate' Alıntı:
Emre'nin çantasını sırtına geçirince dünya varmış diyeceksin Ertan abimiz :smiley:

Aynen.

O ne öyle full dolu kamp çantası.

Cem Paşam,
Sanırım araba ile Halkapınara gelmeyi oradan Balçova'ya geçmeyi düşünüyorsun.
Sorun değil bizim açımızdan.

Ama dikkatini çekerim ki 2. Buluşma Noktamız Balçova Termal Otel önü son duraklar değil.!!
Tavsiyem Halkapınar otobüs duraklarına erken gelirsen ilk otobüs ile (70 - 79 - 986 ) Alsancak Camii Durağına geçiş yapman.

Öneri benden uygulamak senden.

cemxderya' Alıntı:
Bu arada halkapınar metro'dan balçova otobüsüne bineceksen haberleşelim. Bende halkapınar metro'dan balçova otobüsüne binip geleceğim. Beraber hareket edelim :smiley:)

Görüşmek üzere...

Haşmetlu Devletlum IV Muradım,

Yakın mesafeler de arabanın yakıt maliyeti ile otobüs maliyeti aynı olması veçhile araç kullanmaktayım ancak uzak mesafelerde ki araç dezavantajına olduğundan, otobüs ile karşıya'dan halkapınar'a geçip oradan da balçova otobüslerine geçeceğim.
Bu arada buluşma yerini göstermek için o kadar uğraşmışsın, görmemem mümkün mü ??? Gerçi sende haklısın, millet olarak pek okumayı sevmiyoruz :smiley:
Balçova Belediyesi önünde inip Kermit Kafe'ye geleceğim. Orada buluşuruz.

Yüce zatınızın sıhhat ve afiyette bulunmasına dua eder ve her türlü afetlerden korunmanızı Cenab-ı Allah'tan niyaz eylediğimi yüce bilgilerinize sunarım.
Cem Kulunuz...

Karşıyakadan Halkapınara geçeceğine 120-121 ile Alsancak a gelsene :smiley:

121'in hareket saatlerine baktım direk 7:00 otobüsü ile Alsancak'a gelmek daha mantıklı görünüyor. Beraber gitmek adına 121 ile Alsancak'a geliyorum.
Görüşmek üzere...

Ksk'den ilk otobüs ile Bayraklı Turan Durağına geç.

Oradan da Gümrük'e inen tüm Altınyol otobüsleri seni Alsancak'a ulaştırır.
121'e mahkum olma.

Hava Durumu yağmura çevirdi şu an ki tahminlere göre

[attachment=2]

ads?z.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri