Arama sonuçlarınız

1. A

Mercedes G Serisinde Çapraz Arazi (Kilit) Özelliği

Ynt: Mercedes G Serisinde Çapraz Arazi (Kilit) Özelliği rubiconda center diff lock var benim bildiğim. ön ve arka ayrı ayrı yok

2. A

Portal Axle'd G Serisi

Ynt: Portal Axle'd G Serisi adamlar unimogu yapmıs yani abi : )) hep aklımı kurcalamıştır neden çıkıp portal akslı bir g yapmıyorlar diye.. tek düşünen ben değilmişim demek ki : ))
  3. A

Mercedes G vinç yardım !

Ynt: Mercedes G vinç yardım ! serkan bey montaj süper olmus. plaka fikrinde g professional'dan mı esinlendiniz? g 280 cdi professional'da da güncel olarak vinçş opsiyonu aynı sizin gibi bir montaj sistemiyle sunuluyor bildiğim kadarıyla

4. A

ML ya da G ?

Ynt: ML ya da G ? ml serisi alırsan 10-11 yaslarında konforlu prestijli hafif arazide iş gören, asfaltta yuksek performanslı prestijli bir araca sahip olursun. g serisi alırsan super konforu olmayan 20 yasının üzerinde bir araca sahip olursun ama bu arabaya da asık olursun...:) g serisi...
  5. A

Ezel dizisindeki G Kimin ?

Ynt: Ezel dizisindeki G Kimin ? abi demek ki kazara yolda izde yanımızdan bir g 55 amg geçse orada kalp krizi falan geçireceğiz artık.. : )

6. A

ML Serisi ?..

Ynt: ML Serisi ?.. arkadaşlar herşeyden önemlisi ml serisi tr pazarında çok istikrarlı bir araç. aslında tr deki tüm mercedes suv lar için aynı şeyi söyleyebiliriz. suv larda dönem dönem belli modelin popüleritesi ve çok satması akabinde yüzünün eskimesi ve piyasadan çekilmesi sıkça...

7. A

Mercedes Modellerindeki Harf Gruplarının Açılımları nedir?

Ynt: Mercedes Modellerindeki Harf Gruplarının Açılımları nedir? m- mehr klasse cls - coupe luxus sonderklasse s - sonderklasse g - gelandewagen
  8. A

Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Abi emin olmamakla birlikte GD300'ün orjinal lastik ebadının 265/70/R16 diye biliyorum. Mercedes'te çalıştığım yıllarda da gördüğüm G'lerin neredeyse tamamının fabrikasyon lastik ebatlatı 265/70/R16 idi. Yani lastiğiniz orjinaline göre yaklasık 1 inç...
  9. A

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Cenk Bey; Öncelikle araçların beygir güçleri asla sizi yanıştmasın. Bir aracın belirtilen beygir gücü, o aracın max tork ve devir sayısı çarpımına ulaştığı değerdir. Kısaca beygir gücü, devir ve torkun carpımıdır ve tek basına belirtilmez. Biraz...

10. A

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Abi kolay gelsin; Lastikler üzerindeki rakamlar neyi ifade ediyor kısaca ifade edelim. Lastik ölçülendirmede farklı biçimler olsa da dünyada en genel kullanım 265/70/15 şeklindeki kullanımlardır. En başta yazan rakam (265) Lastiğin taban...

11. A

G-Wagen 6x6

Ynt: G-Wagen 6x6 gl'ye gözümüz alısmadı bir kere. ayrıca G'nin varisi olmak için cok fazla lüks görünüyor bu nedenle de hiçbir zaman olamayacak gibi. G'ye ne yapsan yakısıyor da ilave dingilin tonaj dısında aracı kısıtlamaktan baska faydası olacağını sanmıyorum. zaten askeri bir modeldir.
  12. A

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 helal olsun ya bu kadar temiz toplanan bir araba ilk defa görüyorum. hatta toplamak da denmez buna.. el yapımı araba işte :) ama cok nazarımız değecek diye korkuyorum buna.. hepimizin gözü kaldı.. valla bir kurban falan kesin bence bu araba için göze nazara...

13. A

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? valla eninde sonunda su yolunu bulur.. bir mal satılmadıktan sonra fiyatını 100.000 euro demiş 10.000 euro demiş ne farkeder. satmak isteyen eninde sonunda aklın yolunu bulmak zorunda..
  14. A

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? 4.000 Euro yazacaktı sasırdı heralde :D o ne be? nasıl fiyat saka mı bu adam??
  15. A

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? değil mi ama.. arabanın ilk kalkışı bile olay. şöyle bir sirkeleniyorsun sallıyor seni. anlıyorsun ki acayip bir motor var altında ve zaptetmesi zor.. o nasıl bir karizmadır, nasıl bir hazdır, nasıl bir güven duygusu verir insana.. Misal vites P konumunda hafif gaz...

16. A

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? İbrahim fiyat farkıyla ilgili bilgili soru işaretlerinde tamamen haklısın ama mevcut tablo 300TD ve 320 CDI'ların şişkin fiyatlarından ziyade arz talep dengesinden kaynaklanıyor. Bu tip araçlar ülkemize 0 km olarak bugünün satın alım gücüyle 170.000Eurı -230.000 Euro...
  17. A

Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?.. Hüseyin abi biz burda aracın camına film ceksek polisle problem yasıyoruz. araca bir koltuk ilavesi bile mühendis onaylı projeye tabii. Avrupa'da, Amerika'da araçlarda küçük çaplı modifikasyonları bırakın kesip sil baştan...
  18. A

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları abi sınavlarım var bu aralar nete cok seyrek giriyorum daha yeni görebildim resimleri.. araçlar mükemmel ya söyleyecek kelime yok. önceleri g cabriolet'ler hiç ilgimi cekmezdi ama senin resimlerdeki arabalar resmen baştan çıkarıyor insanı.:) bu arada...

19. A

G 55 AMG

Ynt: G 55 AMG top gear'daki malum videoyu herkes seyretmiştir.. önce offroad'da (tabii hafif ama çamurlu bir offroad) aracı test edip arazi ruhundan falan dem vuruyorlar.. akabinde aracı yıkıyorlar ve şehir turuna çıkıyorlar.. böyle bir arazi aracının bu kadar şık olması, köşeli kutu gibi bir...
  20. A

Mercedes S 600 Pullman Guard

Ynt: Mercedes S 600 Pullman Guard evet ya o en sondaki en eski model ne kadar da güzel değil mi... s 600 pullman'a gelince.. adamlar üretimde ne noktaya geldiler be. tabak-canak üretiyormus gibi rahat milyon tane model üretiyorlar üstelik en iyisini üretiyorlar. 20 yıl önceki arabaları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri