Arama sonuçlarınız

1. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Kasım 2009) Ben bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.Hava da süper zaten;fırtına yağmur yürürüz artık ;D ;D

2. sinan-izmir

Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları )

Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları ) GPSmapedit programında Topografik haritayı açarken harita tabakalar halinde gözüküyor bende açmadan önce.Yani izohips harita ile yol haritasını ayrı ayrı seçip açabiliyorsunuz.Sadece izohips haritası seçilip bu şekilde kaydedilerek sonuca...
  3. sinan-izmir

Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları

Ynt: Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları Ben Doğanlar köyünü geçtikten sonra sağa orman yoluna girdim.Burdan hızlı bir şekilde irtifa kazanıp,Yatak Tepe denilen tepenin solundan bir yay çizerek yarımadanın güneyine doğru dönüyor yol.Burdan manzarayı seyrede seyrede giderken tekrar orman içine...

4. sinan-izmir

Küçük Bir Enduro Kazası

Ynt: Küçük Bir Enduro Kazası Geçmiş olsun.Düşmek kalkmak enduroda herkesin başına gelen doğal şeyler.Ama en az hasarla kurtulmak için düşmeyi bilmek ve doğru ekipman önemli tabiki.
  5. sinan-izmir

Gezenbilir Motosiklet Grubu

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Ooo.Tanıdık yüzler var bayağı.Sarı GS Hüseyin abinin motoru sanırım,hiç bir aktiviteyi kaçırmıyor vallahi. Mavi DRZ de tanıdık geliyor;Seda mı desem ;D ;D

6. sinan-izmir

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu İbrahim, DR350 alana yanında bu yakışıklı çocuğu da promosyon olarak veriyorlarmı? ;D ;D ;D Bülent abinin DR de hafiften yağ yakmaya başlamış artık,sen yoksun madem,Yaşarla beraber bir ameliyat lazım motora :D

7. sinan-izmir

Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları

Ynt: Kapıdağ Yarımadası'nın Bakir Koyları Adanın koyları gerçekten çok güzel.Fakat koylardan daha çok barındırdığı bitki örtüsü güzel gelmişti bana geçen yaz gittiğimde.Özellikle kuzeybatı bölümündeki orman yolları harika;bazen kilometrelerce gökyüzünü göremeden gittiğiniz oluyor.
  8. sinan-izmir

Gölcük - Bozdağ Zirve

Ynt: Gölcük - Bozdağ Zirve Merhaba; Evet,Birgiden zirveye giden bir yol var,zaten Bozdağa çıkış için kullanılan tek taşıt yolu burası. Birinci gün için bahsedilen yol ; İzmir-Bozdağ arası 130-150 km civarıydı sanırım.Yaklaşık 20 kilometresi de yokuş bu yolun.Devamlı pedal basan biriyseniz,pek...
  9. sinan-izmir

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Murat dağı başlığını okudum.Bizim ekibin bir kısmı toroslara gidiyor o tarihte.Bakalım,zaman ve fırsat olursa biz de geliriz tabi,neden olmasın. Son fotoğraftaki Cengiz abinin motoruydu evet.Sağolsun kendisi orman...

10. sinan-izmir

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Sağolun arkadaşlar. Burhan abi,öyle kelimenin anlamıyla ''zor'' bir yol değildi aslında.Ama bizim araçta bagaj ve yolcular yaklaşık toplam 700-750 kg arası yük vardı,ağırlığın yarattığı sorun olarak aracın yüksekliği...

11. sinan-izmir

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Geçtiğimiz hafta bizim ekip yerinde duramadı ve yine Bozdağa gittik :D Benim de birincisi motosikletle,ikincisi yürüyerek ve son olarak üçüncüsü de 4x4 ile 6 ay içinde yaptığım üçüncü Bozdağ zirve oldu...
  12. sinan-izmir

Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? Ben size bir bayram hediyesi vereyim o zaman. Aşağıdaki linkte XL200 ün bakım kılavuzu var ;) http://www.filestube.com/a6d1fcdccee6a6c603e9/go.html

13. sinan-izmir

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? Aslında her motosiklet yaklaşık aynı düzeyde bakım gerektirir.Manuelde periyodik olarak belki 50 farklı noktanın bakımı vardır ama çoğu kişinin yaptığı motor yağı değişimi,zincir yağlanması ve subap ayarından ibarettir.Ben...
  14. sinan-izmir

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? Servis klavuzundaki bakımları zamanında yaparsanız daha uzun kilometreler sorunsuz gider XL200.Yalnız 30-40bin km arasında egzantrik zinciri değişimi gerekebilir.
  15. sinan-izmir

İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu Böyle kararsız tavuk gibi düşünürseniz nereye gideceğinizi,en sonunda ortak bir karara varamayıp bayramı evde geçireceksiniz gibi geliyor bana ;D ;D ;D En iyisi sabah yola çıktıktan sonra karar vermek nereye gidileceğine,biz...

16. sinan-izmir

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? Evet;yüzbinden sonra sıfırlıyor takometre doğru. Benim hem motora hem size şapka çıkartmam lazım o zaman :D YBR125 ler de sağlam makinadır.Ciddi bir revizyondan geçmeden 150.000 km devirenlerini gördüm. Ama biz habire dağ...
  17. sinan-izmir

17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

Ynt: 17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz Ooo.Yeni duydum.Ciddi bir sorunu yoktur umarım. Çok geçmiş olsun.
  18. sinan-izmir

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? Ben hala şaşkınım valla.Benim bildiğim Brezilya malı CBF250 mekanik olarak kaldıramaz o kadar kilometreyi;baştan sona iki üç defa yenilenmesi gerekir o motorun. Okuyup üflettinizmi o motoru ya da kargo uçağıyla bir oraya bir...

19. sinan-izmir

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? Yılda 100 bin ??? Afalladım şimdi :D.365 güne bölsek günde 275 km yapıyor. Motoru merak ettim.Transalp mi var?
  20. sinan-izmir

İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Bayramda Evde Oturmasın Gezisi Duyurusu Mahmut Dağ zirveye araç yolu var;ama kızılca tarafından değil de güney tarafından var.Kuzeye doğru inen birkaç yol var ama bağlantı yapmamışlar hiç,bir kaç km ilerleyince bitiyor yollar. Murat abi,kamp atacağınız bölgenin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri