Arama sonuçlarınız

1. mu7y

Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması

Ynt: Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması Merhaba... Google amca sağolsun imdadımıza yetişti gene 8) http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=13799

2. mu7y

Defender hakkında yardım lütfen

Ynt: Defender Merhaba... Sizden ricam Vazgeçme nedenini belirtirmisiniz... Keza ustayla gittikten sonra vazgeçtim yazmıssın belki araçla ilgilenen arkdaslar varsa bilgilenmiş olur....
  3. mu7y

Satılık - 1987 Model Defender

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender Hayırlı satışlar güzel araç takipteyim ;)

4. mu7y

BF Goodrich A/T 225x70x16

Ynt: BF Goodrich A/T 225x70x16 Merhaba hayırlı satıslar.. Kişesel düşüncem kullanılmıs olan lastıklerın diş dereinlikleri hakkında bir iki resim eklersenız iyi olur..
  5. mu7y

Ankara da defender ustası

Ynt: Ankara da defender ustası Aticim hos geldin.. Görüşelm özelden msj attım ;)

6. mu7y

Honda CBR 954 Motor Veya Mercedes 300D ile takas edilecek defender arıyorum

Ynt: Honda CBR 954 Motor Veya Mercedes 300D ile takas edilecek defender arıyorum Merhaba hayırlı takaslar dilerim... ilanınızı bu linke açarsanız belki daha iyi bir sonuç alırsınız... http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

7. mu7y

Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi?

Ynt: Defender +2" helezon için monroe adventure mi? tuffback mi? Yanıt için teşekkür ederim açıklayıcı bilgiler.... Takipteyim...
  8. mu7y

1987 Model 300 Sel - Pasif İlan

Ynt: 1987 Model 300 Sel - Pasif İlan Merhaba hayırlı satışlar dilerimmm.... Biraz daha buraya açıklayıcı bilgi eklerseniz satışınızda faydası olabilir tekrardan hayırlı satıslar....
  9. mu7y

dikiz aynası ısıtma

Ynt: dikiz aynası ısıtma Sadece ayna olarakta satılanlar var uydurması sıze kalmıs ;) http://cgi.ebay.co.uk/RDX-Heated-Mirror-kit-LandRover-90-110-Defender-NEW-/390240937380?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5adc2c25a4

10. mu7y

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Merhaba... Sizde 2 ci bir defender alıyorsunuz ve sanayiye toplamaya bırakıyorsunuz eğerki yedekleme yapacaksınız ;) ;D

11. mu7y

Defender Led far.

Ynt: Defender Led far. Merhaba bilimsel Far komple olarak fakat ampulsüz... Xenon far dediğniz üzere mercekli ve merceksiz olanıda var bildiğim kadarıyla... Fakat bu far linki verme sebebim şeffaf cama sahip olmasıdır... Mercek olayına gelince, merceği ya kendiniz evinizde fara adapte...
  12. mu7y

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Yeni oyuncağınız hayırlı ugurlu olsun kezasız belasız kullanmak nasip olur insallah.... Geçmiş olsun bu arada ;)

13. mu7y

Defender Led far.

Ynt: Defender Led far. Merhaba Karşı tarafı rahatsız etme sorunu yok uygulamada önceki farların aydınlatma izi alınarak, yeni koyulan mercek izi ona göre ayarlanıyor.... Normal farlar uygulama sonrası http://www.xenonmercek.com/howto.html Tuv'e gelince bir cok arac ve kullanıcı...
  14. mu7y

Defender Led far.

Ynt: Defender Led far. Merhaba Yavuz abi... Biraz saçma gelebilir fakat Lef Hand Drive yapmak için iki farın yerlerini değiştirsek nasıl olur (nede olsa çapları biçimleri aynı) ? Ek olarak zaten yukardaki uygulamalarda reflektör kısımlarından keserek mercek yerleştiriliyor ki bu RHD olması...
  15. mu7y

Defender Led far.

Ynt: Defender Led far. Merhaba Yapıcagınız işlem ebaydan şeffaf bir takım far almak ve sitedeki yönergeleri takıp ederek uygulamaktır.. ben yapamam dıyorsanız farları alın site sahibine yollayın ücret karşılığı o size hazır olarak zaten yolluyacaktır(xenon,bi-xenon, angel eye parklar...

16. mu7y

Vosvostan BUGGY :)

Ynt: Vosvostan BUGGY :) Merhaba.... Çok güzel bir araç ortaya cıkmış güle güle kullanınız fakat daha buyuk boyutta resımler eklersenız daha ayrıntılı inceleyebileceğiz... Teşekkürler...
  17. mu7y

Defender Telsiz Montajı

Ynt: Defender Telsiz Montajı Merhaba.. Elinize sağlık, defender sahiplerine bir örnek uygulama daha Güle güle kullanın...
  18. mu7y

Defender Diferansiyelleri Hakkında

Ynt: Defender Diferansiyelleri Hakkında Şimdi bizim araçta ne var kafam karıştı :'( sanırım Salisbury difler 4 disk fren araçlarda oluyor bizim arka dif bu tip sanırsam..

19. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bilmezmiyim döşemesi cok güzeldi.. O araba olmasa orda yatardık sanırım ;D gece gece camdaki buhulanma hala aklımda.... Geçmiş olsun tekrardan belli olmaz daha iyisini alırsınız abi.... Ankaraya 1 ay içide gelme planım var Defenderla.. O gezi unutulmazdı bende...
  20. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları O zaman doğrudur görüyorum o aracı maşşalahı var ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri