Arama sonuçlarınız

1. O

Satılık CJ5 Türünün Nadir Örneklerinden

Ynt: Satılık CJ5 Türünün Nadir Örneklerinden araba tam bir yarış arabasıymış hakikaten ünal abi hayırlı satışlar dilerim.

2. O

Türkiye'deki CJ 7 Sayısı..

Ynt: Türkiye'deki CJ 7 Sayısı.. bu ilandaki araçla zamanında ilgilenmiştim ordan biliyorum ki şasi numarasından bakılan sitede araç cj5 çıkmıştı, sanırım orjinal değil bu, ordan 7 sonucu çıksaydı hemen almıştım :D
  3. O

Araç hakkında, yardım, bilgi, tavsiye, ne varsa alabilirim

Ynt: Araç hakkında, yardım, bilgi, tavsiye, ne varsa alabilirim Aracın içini çok beğendim bence siz bu aracı alın bende bu aracın içinide yapılanları uygulamaları detaylı şekilde yazarsınız, çok güzel fikir edinmiş olurum :D

4. O

xj mi? cj mi?

Ynt: xj mi? cj mi? şöyle cevap vereyim eğer kafanıza bu soru takılabiliyorsa siz xj alın bence.. pişman olmazsınız :D
  5. O

Araç kaplama ve döşeme

Ynt: Araç kaplama ve döşeme bende cj aracım için ne gibi iç döşemeler uygulanabilir? bilgi almak isterim... resim falan da varsa daha iyi olur

6. O

Arkanızda neler olduğunu gösteren kask

Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask anladığım kadarıyla kaskın üst kısmında bir boşluk var ve arka tarafında da bir cam var yani arkasının bir kısmı şeffaf... üst kısımdaki boşluğa uygun açılarda aynalar koyarak arkadan gelen ışığın alının üstündeki ince aynaya düşmesi sağlanıyor bu...

7. O

" WosWos Aranıyor "

Ynt: " WosWos Aranıyor " mazda mı sattığım abi de bir vosvos topluyordu sıfırdan, kaporta ve şasiyi çok güzel yapmış rengi de audi beyazı gibi bi beyaz ilk resimde gösterdiğiniz beyazdan daha berrak, içini falan ziebart ta ses yalıtımı yaptırmış, gerçekten güzel keyifli arabalar... 1-2 milyara...
  8. O

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ hayırlı olsun.. araçta yükseltme mi var? normalden biraz yüksek geldi gözüme :)
  9. O

2003 KJ Renegade

Ynt: 2003 KJ Renegade barış abi gülegüle kullan atv de arkasında çok şık durmuş, bu arada senin zj den çok memnunuz :D

10. O

Orjinal CJ7 Yardım

Ynt: Orjinal CJ7 Yardım bende araç ararken orjinal olduğu iddia edilen pek çok cj7 sormuştum bir site var, şase numarasını istedim ordaki sitede cj5 çıkmıştı kesinlikle siz de sorgulatın... eğer orjinal bir cj7 ise duyduğum kadarıyla türkiyedeki 3-5 araçtan biridir o araç.... maliyetini de ya...

11. O

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: cj5 hastasına yardım :) 1.6 motor ben ilk kez duydum açıkçası 1-2 kişi yapmışsa yapmış olabilir ama mantıklı bir iş değil, bazı dizel uygulamaları falan var sanırım onun dışında ya 3.8 ya 4.2 dir.. bence siz en iyisi forumdaki cj konularını detaylı şekilde takip edin iyi okuyun belki 5-6...
  12. O

CJ5 Hakkında Yardım

Ynt: cj5 hastasına yardım :) Merhabalar; Öncelikle hoş geldiniz.. Bende 1-2 ay önce aynı sizin durumunuzdaydım ve sonunda bir tane cj5 aldım... Öncelikle söyleceğim eğer sıfırdan alıp yapmayacaksanız mekaniği düzgün bir araç almaya çalışmanız, şöyle ki; bunlar sonuçta 30 küsür yaşında...

13. O

Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım..

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. hımm pardon resim sahibinden.com dan alınmış demekki photoshop :D
  14. O

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. photoshop sa çok başarılı değilse şaşırdım :D
  15. O

" WosWos Aranıyor "

Ynt: " WosWos Aranıyor " kolay gelsin toplama işi zevkli iş... bende büyüyünce :D bir tek kapı anadol toplamak istiyorum..

16. O

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. Öneriniz için teşekkürler, bende geniş dodik düşündüm ama bunlar orjinal duruyor, aşırı da tekerler çıkmadığından dodik uygulaması birinci planda değil...
  17. O

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. öncelikle yardımınız ve ilginiz için teşekkürler.. güya bir pas sökücü aldım sürdüm sürdüm bezle falan uğraştım durdum ufak tefek pasları zor söktü o kenardaki büyük olanları hiç almadı vallahi, öyle bir pas sökücü varsa alayım bende hemen kolarım...
  18. O

1 Adet Goodyear 31x10.50R15lt Lastik Mangel Jant ve Taşıma Boruları

yeni aldığım aracın arkasında bulunan ve ben arkada teker olmadan kullanacağımdan satılıktır.. resimler...

19. O

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. Bir de ; 6- eksoz dan dışarı sıvı atıyor ama yağ gibi değil gaz mıdır su mudur nedir anlamadım :) Ha arabanın normal resimlerini de koyayım üstüne bikinisini taktım bikinili resmini göstereyim gerçi delikanlı arabaya bikini pek hoş olmadı ama idare...
  20. O

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. Şimdi araçla ilgili birsürü ıvır zıvır soru var aklımda ve başlıyorum.. öncelikle yaptıklarımı anlatayım.. Yıpranmış tentesini söktüm, atıl durumdadır satabilirim... ilgilenen olursa detaylı durumunu yazarım... rollbar kılıfını söktüm onunda bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri